Bikini sæson.. Shit..

ikke en team player..

heheheheJeg dur ikke til konkurrence – det har jeg aldrig gjort. Jeg bryder mig ikke om at være mod nogle, for at skulle vinde. Jeg har gennem mit liv gået til et hav af sportsgrene – badminton, håndbold, trampolin, svømning, gymnastik. Jeg har trænet og presset mig selv, fordi det skulle jeg. Som barn fik jeg af vide af mine forældre at jeg skulle gå til en sportsgren, jeg måtte helt selv vælge hvad, men jeg skulle afsted. Det var ikke altid noget jeg gad, men når jeg kigger tilbage, vil jeg ikke være det foruden. Jeg fik veninder udover skolen, jeg lærte i en tidlig alder at gå i fællesbad – og se forskellige kroppen. Jeg lærte at træning skal være sjovt, og ikke en kedelig pligt.

Fælles for alle de ting jeg har gået til er, at jeg stoppede efter nogle få år. Når det jeg syntes var sjovt, blev en konkurrence, og jeg skulle begynde at gå til stævner og kampe – så mistede jeg lysten til det jeg ellers elskede.

Hver gang jeg blev god til en sportsgren, og blev rykket op på et bedre hold – så stoppede jeg. Jeg gjorde det fordi det var sjovt, ikke fordi jeg ville vise “mit værd“. Det pres der blev lagt på en lille piges skuldre, når jeg skulle ud og spille en håndboldkamp – det kunne jeg ikke håndterer. Jeg græd, jeg blev syg og jeg nægtede.

Jeg er ikke en team player når det gælder træning, vil meget gerne træne alene. Jeg er aldrig på nogle hold, udover yoga – fordi det handler ikke om hvem der kan yde mest.

Jeg gik engang fra en time i fitness, fordi instruktøren stod og råbte at jeg skulle presse mig selv mere. Hun var alt for energisk og voldsom, hun pressede mig ud et sted, hvor jeg ikke kunne lide at være – så pakkede jeg mine ting og gik.

Jeg træner det jeg syntes er rart. Jeg ved godt at squat giver en god røv, men jeg hader virkelig den øvelse – derfor laver jeg den ikke. Jeg træner når jeg vil, når jeg har lyst – ikke fordi jeg skal. Det er så vigtigt at lytte til de signaler din krop sender, fordi din krop er skide klog. Lyt til den, og luk “burde” og “skulle” ude. Din krop, dine regler. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini sæson.. Shit..