Kære Dagbog..

Mænd jeg “digger”..

lækre mænd 1

Okay, jeg er en lille smule realistisk.. Jeg tror sgu ikke nogle af mine mænd i dette indlæg, kommer vadende ind i mit liv foreløbig.. Jeg brugte over en time på at google lærke mænd frem, jeg syntes helt bestemt jeg har fundet er flot udvalg, af utrolig lækre mænd, som desværre ikke bor i DK.. Men, bare fordi man er skide lækker, så betyder det jo ikke at man har de egenskaber, som man leder efter. Jeg sad en dag og skrev en liste med en veninde, en liste over de egenskaber ( og andre ting ) vi mener en mand skal have. Vi kan muligvis gå en smule på kompromis, hvis en af overstående eller nedenstående mænd bankede på vores dør.

MÆND VI DIGGER:

1. Mænd med skæg. Måske ikke et vildmands skæg, men skæg er generelt skide sexet.

2. Mænd med humor. Jeg kan ikke se mig selv med en mand, som ikke kan få mig til at grine. Humor er et kæmpe turn on.

3. Mænd der kan lave mad. Det er simpelthen super sexet at se en mand svinge gryderne ( hvis han vel og mærke, kan ryde op efter sig selv også.. )

4. “Nørdede” mænd. Man kan være en nørd på mange forskellige måder, men jeg finder det utrolig frækt, hvis han går helt vildt op i et eller andet. Gerne Marvel og serier – ligesom jeg.

5. Underlige mænd. Den hænger lidt sammen med humoren. Jeg har tit ( læs: alt for ofte ) fået af vide, at jeg er underlig og tosset, fordi jeg har sådan en sort humor, så det kunne være rart hvis ens mand også var sådan.

6. Mænd med ambitioner. Mænd der ved hvad de vil med deres liv, og ikke er bange for at have store drømme.

7. Mænd med sjove tatoveringer. Det er måske en lidt sjov ting at digge, men jeg bliver altid en smule blød i knæene, hvis en mand har mærkelige tatoveringer.. Står til gengæld af hvis han er tatoveret i hovedet..

8. Kreative mænd. Fyre der tager billeder, tegner, maler, spiller på et instrument – dem kan jeg lide. Måske fordi jeg gør alle tingene selv.. Når man er blogger, er det heller ikke helt dumt at have en fyr med sig, der kan tage gode billeder.

9. Høje mænd.. Ja.. Til gengæld går jeg absolut ikke op i om han er trænet eller ej.. Bare han er tilpas i sin krop.

10. Mænd der kan danse. Her mener jeg ikke Latin og Tango, mere bare har rytme og gider svinge mig rundt på dansegulvet i ny og næ..

lækre mænd 2

Psst.. Tag lige denne liste med en smule ironi..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Dagbog..