Mænd jeg "digger"..

Mænd jeg ikke “digger” ..

1ad658e87788480213e23d1642a6efa1

 

Jeg skrev tidligere om mænd jeg digger, tænkte at det var på sin plads med en modsætning. Mænd jeg ikke bryder mig om, mænd jeg helst ikke skal på date med – mænd der ikke får noget til at spille for mig..

1. Skaldede mænd. Nej.. Nej.. Der skal være hår.

2. Mænd der vil gå på jagt i Afrika, kun for at skyde et dyr. Mænd der har årskort til Zoo, mænd der tager billeder med de stakkels indespæret dyr på de diverse ferier.. NEJ TAK!

3. Mænd der bruger længere tid foran spejlet, end jeg. Jeg bruger omkring 15 minutter om morgenen, hvis han bruger længere på at sætte hår, tage ansigtscreme på osv. så begynder det at blive pinligt.

4. Mænd der slet ikke tænker på miljøet. Jeg går ultra meget op i at mindske så meget madspild, som jeg kan! Jeg køber økologiske og lokale vare. Jeg vil have det svært ved hvis han kun har buræg og budget mælk i køleskabet. Kald mig sippet, men det kan jeg altså ikke – mit dyrehjerte knækker midt over.

5. Mænd der ikke ser serier, comedy, Friends eller Disney film.. Det vil være umådelig svært at føre en samtale med mig så, da 50% af alt der kommer ud af min mund, består af filmcitater.

6. Mænd der ikke kan finde ud af at sætte en hylde op. Jeg har lært hjemmefra hvordan man klarer et punkteret dæk, hvordan en boremaskine virker og hvordan man renser et afløb. Der går lidt af det maskuline når en mand ikke ved hvad en rawplugs er, og man selv er nødt til at klare det..

7. Mænd der tager stoffer. Jeg har aldrig prøvet andet end smøger og hash, jeg tør sgu ikke.. Fair nok hvis han har prøvet det, så længe han ikke tager det nu. Tror ikke jeg ville kunne gå på kompromis med det, det har jeg meget stærke holdinger til..

8. Mænd der slet ikke læser eller hører nyheder. Jeg hører nyheder hver morgen, jeg ved ligesom hvad der sker ude i verden. Jeg er en røv til politik og det rager mig en papand, men jeg ved da hvem de forskellige mennesker er.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd jeg "digger"..