Gossip fra veninderne..

Se mig på TV..

hejShit, så er det i aften.

For en del måneder siden, blev jeg kontaktet af nogle mennesker fra DR3. De ledte efter eks kærester, der var villige til at være med i et program, hvor man skulle være svare på spørgsmål i en løgnedetektor. Både Theis og jeg var slet ikke klar til løgne og tv, så vi takkede begge to nej tak. De var efterfølgende meget interesseret i mit forhold til min mor, og interesseret i hendes homoseksualitet – og alt hvad det så indebærer for et barn..

Jeg fik hurtigt skudt ind, at mine søskende også skulle være med, fordi vi altid har en fest sammen – heldigvis var de vilde med idéen. Min kære bror var desværre i USA med kæresten, da vi skulle optage, så det var kun min søster og jeg – overfor min mor.

Min mor er en super frisk og skøn kvinde, som er med på en udfordring. Da vi alle arbejder med mennesker og børn, så skulle der være helt klare regler for, hvordan vi blev udstillet – det blev taget meget alvorligt, så vi alle var glade og trygge med det. Vi ville på ingen måde have at den røde tråd skulle være min mors seksualitet, selvom det måske er “sjovt” for nogle mennesker at se, så var det ikke lige fedt for min mor og os.

Det viste sig at være en af de sjoveste aftener nogensinde. Vi grinede da vi kom, vi grinede gennem hele programmet, og vi krampegrinede efter. Det var på alle måder en skide sjov oplevelse – selvom der kom nogle spørgsmål, som kom lidt for tæt på.
Jeg glæder mig til at se hvilken vinkel de har lavet på det, og hvad for nogle spørgsmål der kommer med. Vi tog det hele som en oplevelse, som man ikke lige får tilbudt hver eller hveranden dag.

Programmet hedder “sandhedseksperimentet” og bliver sendt i aften på DR3 kl 21.30. Hvis du vil se det, men er forhindret i aften, så ligger det på dr.dk, så kan du altid se/gense det. Håber i vil se med. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Signe

    Har lige set udsendelsen på dr.dk og det var virkelig godt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gossip fra veninderne..