You are unique..

Sensitiv & hjertebanken..

hohohohoSnakkede med en kvinde der betyder utrolig meget for mig forleden – hun er min bonusmor. En kvinde der har inspireret mig, siden jeg var omkring 4 år gammel. Vi snakkede lidt om livet, om op og ned ture om at åbne og lukke døre.
Blev ramt lige dér hvor alt gav mening da hun sagde: “Når vi foretager os beslutninger, ikke de små som hvor vi skal hen og spise, men de store beslutninger der ændre vores liv, så åbner vi en dør og lukker et vindue. Derfra bevæger vi os ned af en ny stig.. Her skal vi bevise at den beslutning var det værd.” Hele mit liv fløj foran mine øjne, da hun sagde det til mig. Har jeg bevist at mine vigtige beslutninger var det værd? Har jeg åbnet og lukket de rigtige døre og vinduer? Det er vel kun mig selv der kan svare på det.

Jeg skal snart stoppe på mit arbejde, fordi jeg forhåbentlig skal begynde at studere. Det er en kæmpe dør jeg skal åbne, det er faktisk en port. En port som faktisk stikker lidt i brystet.
Mit år i Odense rev mig så langt væk for mig selv, at jeg stadig kæmper mig tilbage til tider. Jeg er stærk, jeg er optimist og jeg tror igen på alfer og feer, men jeg kæmper stadig.
Jeg er introvert og særlig sensitiv – jeg bryder mig slet ikke om mange nye mennesker, jeg ikke kender. Det har taget mig et halvt år at falde ordentlig på plads på mit job, og nu skal jeg stoppe. Jeg skal nok få den fedeste tid på studiet    ( skal lige komme ind først ), men mange mennesker, introtur og nye bekendtskaber giver mig en smule hjertebanken.

Jeg lukkede et vindue, og åbnede en dør da jeg flyttede til Odense, det gjorde jeg også da jeg flyttede tilbage til København igen. Kan man gå tilbage på stigerne? Eller er det nye stiger altid? .. 
Jeg kan meget godt lidt at tænke på de tilfældigheder der sker i livet. Hvis jeg ikke havde startet bloggen, så havde jeg aldrig mødt hende og ham. Hvis jeg ikke havde taget ud og shoppe dén dag, så havde jeg aldrig set dem. Kan godt lide at tænke at alt er tilfældigt, intet er planlagt på forhånd, alt kan ske. Nok også derfor at jeg ikke bryder mig om at tænke over fremtiden, fordi den kan blive ændret 28 gange.. Hvem ved? Jeg kan ikke ændre fortiden, jeg kan ikke løbe tilbage og bryde mine døre op igen, de er lukket nu. Jeg kan ikke styre eller spå fremtiden, den skal nok komme. Det jeg kan gøre, det er at nyde nutiden, stole på mine valg og mit hjerte.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You are unique..