Mænd jeg ikke "digger" ..

You are unique..

802627c7ebde078580f3f1080bba5dd6

Jeg snakkede med en mand forleden. Jeg spurgte ham: “Hvad kan du bedst lide ved din krop?“. Det er et spørgsmål jeg generelt er ret glad for at stille, sammen med: “Hvad kan du ikke så godt lide ved din krop?“. De ting den anden person ikke bryder sig om, det er ting man overhoved slet ikke selv har tænkt om dem, hvilket kan give personen et selvtillidsboost – og dem er jeg fan af.

Da jeg var i kæmpe krig med min krop, lavede jeg en regel der lød: “giv dig selv minimum ét kompliment om dagen!”, det behøvede ikke handle om min krop, det kunne også handle om noget kreativt jeg havde lavet, eller noget jeg havde gjort. Jeg lærte at rose mig selv, accepterer mig selv og forstå mig selv – hvilket har styrket mig utrolig meget nu.
Tilbage til manden og spørgsmålet.. Jeg fik jo selv spørgsmålet tilbage igen. Da jeg skulle finde på ting, kunne jeg mærke at det var alt for lang tid siden, at jeg havde rost min krop.
Vi er generelt utrolig dårlige til at rose os selv, men vi har sjovt nok ikke noget problem med at finde det smukke i andre. Vi er gode til at hjælpe, række hånden ud og hjælpe andre op af hullet – men vi glemmer at vi nogle gange selv står i et hul, som vi har brug for hjælp til at komme op af. Vi skal passe på hinanden, vi skal vende pegefingeren indad og kigge os selv dybt i øjnene – du er altså vigtigst..

Jeg fandt jo frem til nogle ting jeg godt kan lide ved mig selv: 
Mit hår – krøllet, mørkt, stort, nemt at have med at gøre.
Mine brune øjne – dem har jeg altid været fan af.
Mine læber – god trutmund.
Mine bryster – fordi de er store, runde og bløde.
Min numse – selvom jeg gerne vil have den større, så er jeg ret glad for den.
Mine ben – eller noget af dem. Mine lægge og mine lår. Har grimme knæ, det ligner der er gemt små spædbørn inde i dem.

Ting jeg mindre godt kan lide ved mig selv: 
Mine overarme – men det har været et problem for mig i mange år. Jeg er igang med at acceptere at de er lidt store, men stadig fine.
Min knæ .. Stakkels spædbørn..
Min knyst på min venstre fod – den er bare grim også gør den skide ondt.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd jeg ikke "digger" ..