Tro på kærlighed?

Hvad er sundt for dig?

heheheheheJeg har krudt i røven. Det har jeg altid haft. Jeg er skide dårlig til at koncentrere mig i for lang tid, især til lange film. Folk der kender mig ved det, jeg begynder langsomt at rykke på mig og interesserer mig for alt muligt andet end filmen; “Hvor mange Mariekiks tror du jeg kan have inde i munden?”, “Hvor mange medisterpølser kan man lave fra én gris?”, “Skal vi ikke fælde vores eget juletræ i år?” .. Hvis sådan nogle spørgsmål kommer ud af min mund, så keder jeg mig.
Jeg har altid være aktiv, fordi jeg blev “tvunget” til det som barn, og fordi det er noget jeg har behov for. Jeg kommer ud med mine frustrationer, jeg for afløb for mine følelser og jeg får en times selvterapi i mit eget selskab. Jeg elsker at træne – det giver mig overskud, glæde og ro. Jeg holder også meget af at lave ingenting, faktisk så elsker jeg det. Jeg skemalægger ikke min træning, jeg gør det når jeg har lyst, og hvis jeg ikke har lyst, så lader jeg være. Jeg træner ca et par gange om ugen, men der er også uger hvor jeg ikke træner – fordi jeg ikke har lyst.

Jeg har haft skinnebensbetændelse og en overbelasting i min venstre fod de sidste par uger – derfor har træningen selvfølgelig været på et minimum. Det er ikke noget jeg får dårlig samvittighed over, fordi sådan er livet.
Jeg træner når jeg kan mærke at min krop har brug for det, brug for at komme af med noget krudt og få noget god energi. Selvfølgelig sparker jeg mig selv i røven engang i mellem, fordi der findes INGEN mennesker som bare elsker at træne HVER gang.
Så hjælper det altså også, hvis du faktisk syntes det er sjovt at træne. Jeg ville blive skør i hovedet af at træne det samme, hver gang jeg trådte ind i mit center. Variere din træning med dans, yoga, crossfit, styrke, smidighed, cardio, cykeltur, svømning osv. På den måde så bliver det ikke en sur pligt, som nogle føler det er, så bliver det underholdende og afstressende.

Det vigtigste er bare at du lærer at lytte til din krop, lytte til hvad den har behov for. Måske er det at lave ingenting, måske er det at tage en times træning, måske begge dele. Bare fordi nogle skriver/siger at du skal træne så og så mange gange om ugen, så betyder det ikke at det er sundt for dig. De kender sguda ikke din krop, din psyke og dine lyster – kun du gør det. Lyt til dig selv, lav dine egne regler og fuck alle andres, de er ikke dig!!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tro på kærlighed?