VEGETAR LASANGE..

Aktiv på ferien?

imageDer gik ikke længe efter jeg havde udgivet mit indlæg, til jeg fik en mail med ordene “hvorfor træner du? Er du ikke på ferie?” – det har hun jo så evig ret i og dog… For mig så er træning ikke en sur pligt, som jeg skal holde ferie fra – for mig er træning selvterapi og en kilde til god energi. Jeg har altid været aktiv, og derfor har jeg altid set træning som noget godt og dejligt.

Bare fordi jeg har ferie, så betyder det ikke at jeg lægger sportsbh’en på hylden i 10 dage, og æder chips i hobetal. Jeg skal selvfølgelig drikke umådelig meget god vin, jeg skal også spise så meget tzatziki at folk flygter fra mig, jeg skal helt sikkert også have skide god dessert og så mange is at jeg ikke kan tælle dem.. MEN, jeg skal også træne. Træning kan være mange ting, en lang gåtur, en tur i træningscenteret, svømning.. Jeg er på ferie, og jeg gør det som jeg har lyst til, ligesom derhjemme – der er træning også inkluderet, fordi det er noget jeg elsker – og det gør min familie også.

Vi har træningscenter på hotellet, og det har jeg benyttet mig af, efterfulgt af en tur i poolen – inden morgenmaden. Det skal være sjovt at leve sundt, det skal være sjovt at træne.. Syntes du ikke din træning er sjov? Jamen, så træn noget andet. Jeg laver jo aldrig squat, fordi jeg hader det, og det gør mig sur. Jeg bliver til gengæld i skide godt humør af at gå til en dansetime, eller en god yogatime – derfor dyrker jeg det. Træning er ikke kun cardio og vægte. Find din træningsform og nyd det – også på ferien, eller lad være.. Dit liv, din krop – dine regler! image

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg træner typisk mere, når jeg har ferie end i hverdagen, for det er meget rarere at ligge ved poolen efter man har brugt kroppen:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGETAR LASANGE..