Mine skønheds "tips"..

Glemt nem-id og uddannelse..

hejmeddig

Så kom dagen.. Jeg har faktisk været ret rolig i maven, ikke fordi jeg har været 100% sikker på at jeg kom ind på mit studie. Men jeg har faktisk følelsen “Hvis jeg kommer ind, så er det meningen, og hvis ikke.. så tager vi den der fra“. Jeg var i sommerhus med min familie, og vi var alle sammen spændt til bristepunktet over mit kommende svar. Jeg havde en rastløs fornemmelse i kroppen, jeg kunne ikke sove i nat og mine tanker ville ikke falde til ro. Da klokken var 00.00 hoppede mit hjerte et slag over, men der var ingen mail. Da jeg vågnede kl 03.00 var der stadig intet svar, og jeg begyndte at blive nervøs. Jeg tjekkede panisk min mail for at finde min “du har søgt uddannelsen” mail – den var der, jeg havde søgt.. Jeg vågnede kl 06.00 og så mailen – SHIT! Jeg havde slået min ferie-hjerne til, og havde slet ikke tænkt på at tage noget med – heller ikke mit  nemID.. Flot Caroline. Jeg har lejet min lejlighed ud, mens jeg var afsted, så hvordan kunne jeg lige få fat i min pung.
Jeg fik kontaktet de søde mennesker der er i mit hjem, og de fulgte mine instrukser og fandt min prikkede pung. Den blev lagt i min postkasse, så jeg kunne få mit svar. Med mennesker jeg elsker omkring mig rystede jeg på hænderne og fik tjekket mit svar. JEG KOM IND.. Jeg hoppede i armene på mine søskende som kysset mig og sagde tillykke. Jeg skal simpelthen læse til pædagog, med start til september og jeg kan slet ikke være i min egen krop af glæde.
Jeg kan simpelthen ikke forstå at jeg kan være så heldig. Jeg er så glad, hele tiden. Jeg er simpelthen proppet med kærlighed i hele min krop, kærlighed til alverdens mennesker og det er næsten for godt til at være sandt.
Tak for alle jeres søde beskeder på Snappen ( miss_dickface ), jeg håber også at du er kommet ind på din uddannelse, hvis du har søgt.
Nu vil jeg lige flyve på min lykkerus, og bare have det helt fantastisk.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Michelle

  Skønt! Tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kæmpe tillykke, Caroline. Det bliver 3,5 super fede år! Har selv været der. Så kender lykkerusen, studiet mv… Du bliver en kanon pædagog. Glæder mig til at følge med! Endnu engang kæmpe tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Henriette! Jeg glæder mig utrolig meget 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine skønheds "tips"..