Glemt nem-id og uddannelse..

hår i røven?

9db4e932cede68c70747a0d4ad447377

Okay, vi kommer tæt på hinanden i dette indlæg, så er i advaret. Eller i kommer tæt på mig og mine meninger – i er velkommen til at dele jeres.

Jeg har en veninde som spurgte: “Caro, barberer du dig i røven egentlig?” .. Så er det lige med at finde en grimasse der passede, uden at knække sammen af grin – men det gjorde jeg selvfølgelig. Tror jeg svarede noget a la: “Hvordan er det overhoved muligt at bøje sig i sådan en stilling, så man kan nå med skraberen?” Man skal alligevel være ret tætte veninder, hvis man lige slynger sådan en bemærkning ud, midt i fredagsfilmen.. Samtalen gik frem og tilbage, og vi kom til at snakke om “hår”, masser af hår og hvor man helst ikke skal have hår.
Jeg har et ret afslappet forhold til mit kropshår – tænk, den sætning troede jeg aldrig jeg skulle skrive. Ikke destro mindre, er det sandt. Jeg er ovre perioden hvor alt hår skal fjernes, hvor tanken om et kønshår giver en kvalme – både hos kvinden og hos manden. Jeg har også et meget afslappet forhold til min partners kropshår, den kam eller den trimmer styrer han helt selv. Så længe jeg ikke kan flette hans hår på ryggen, så er jeg glad..

Det eneste sted jeg barberer mig næsten dagligt er under mine arme. Jeg kan huske en dag da jeg stod og barberede mine ben i badet, så faldt mit ørneblik på mine fødder – jeg har fandme hår på storetåen.. Har alle kvinder det? I et kort sekund vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre med det. Og jeg blev også forundret over at jeg ikke havde set det før, det var faktisk utrolig langt og sort.. Jeg fandt frem til den beslutning at det skulle væk, sandalsæsonen var over os. Men er jeg så blevet kvinden der altid skal barbere sin ene tå? Fordi det kommer jo igen på et tidspunkt vel. Kan jeg klare at være “kvinden der barbere sin storetå”? – hvad nu hvis der kommer hår på de andre tær..

Jeg var sammen med en mand engang, som havde en pudsig vane. Han kunne nemlig godt lide at pille mig fra hinanden og ødelægge mit selvværd – ja, har vi ikke alle været der? Han kiggede på mig en dag og sagde: “Du skal fjerne dit hår på overlæben, det er ret usexet!“. Der åbnede sig en helt ny verden for mig – skulle kvinder nu også barbere sig på overlæben? Det måtte jeg jo så gøre, men hvad jeg ikke vidste var – at jeg nu er bundet i al evighed. Pga. den mand, får jeg nu fjernet mit hår på overlæben, fordi de der lorte hår kommer jo til de barberedes hår begravelse, fandens til loyalitet. Det er okay, herre gud, det har jeg lært at leve med – der må simpelthen være andre piger der også gør det? Please?

Hår på benene og hår på min wooha ( you know ), fjerner jeg sådan rimelig tit. Jeg gror ikke en fuld busk forneden, ikke fordi jeg på nogenmåde ville kigge skævt til en der gjorde, men det er ikke lige noget for mig. Jeg har utrolig lidt hår på benene, så det er virkelig sjældent jeg gider barbere mig. Datede en fyr som purung pige engang, som droppede mig, fordi jeg ikke havde glatbarberet min wooha.. Shit, jeg har datet nogle uheldige mænd egentlig.. Jeg var kun 15 år og vidste ingenting, idiot.

Hår i næsen? Ja, det klare jeg også med en speciel trimmer. Jeg har en sjov næse, mine næsebor går nemlig op i siderne, derfor kan man se mine næsehår, hvis jeg ikke barbere dem. Syntes ikke det er så lækkert at ligge tæt på en, der kan se mine næsehår, det virker ikke skide feminint, så de ryger altså ud engang i mellem.
Gad vide hvor meget hår en kvinde skylder ud i afløbet om året? Klam statestik at lave egentlig.. Det må blive et af de spørgsmål jeg aldrig får svar på..

Hår på kroppen er en naturlig ting, det kan vi ikke løbe fra, syntes det er underligt at nogle finder det klamt, det er jo en del af os. Tror også det er noget man med alderen får et mere afslappet forhold til, det har jeg da fået. Skal man ikke tænke at man selv bestemmer hvor og hvor meget hår man vil have, det er jo trolds alt din egen krop. Forhør dig lige med din partner inden du går helt i Rødstrømpe humør nu, så får jeg en masse vrede mænd på nakken.. Din krop, dine regler!

5032302ebc1979bfb1db5f57be1fdfba

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

26 kommentarer

 • Tina Olsen

  Hey Caro!
  Skønt lille indlæg at læse – du er så umiddelbar (hvilket er pisse fedt!!) 😀
  Men jeg kan forvisse dig om, at alle, både mænd og kvinder, har hår på fødder og tæer. Og som sundhedsprof. så kan jeg fortælle, at det er ganske normalt og faktisk et sundhedstegn. Hvis der er lidt behåring på fusserne, betyder det simpelthen at du har en god blodcirkulation ned til de små pusse-lanker 😉
  Jeg er også nået til det punkt, hvor hår ikke skræmmer mig, men selvfølgelig, som du også selv nævner, så længe man ikke kan flette håret på ryggen 😀
  Jeg nyder at læse dine indlæg, da jeg selv kan relatere til meget af det du skriver om.
  Fortsat god søndag til dig. Og btw, stort tillykke med optaget på uddannelsen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Tina.
   Tak for din kommentar, dejligt jeg ikke er alene i min båd – du er meget velkommen <3 ..
   Fed fakta det med hår på fusserne, så føler jeg mig mere normal 😉 ..

   Tak fordi du læser med, det er jeg utrolig glad for.
   OG tusind tak, jeg glæder mig utrolig meget til at starte 🙂 ..

   God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du er ikke den eneste med hår på overlæben.. jeg barberet dem i en tidlig alder og nu få de en tur om ugen og jeg er SÅ træt af det… og også på storetåen.. Så nej, du er langt fra alene ❤ men gode tips til hår på overlæben modtages gerne! skal jeg virkelig til at vokse det væk.. av

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Birgitte.
   Jeg har desværre ikke nogle gode råd, de får bare en tur med skaberen 😉 .. skide irriterende ja!!

   Godt jeg ikke er alene! 😀 .. Tak for din kommentar, håber du får en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak, tak og atter tak Caroline! Endelig kom sådan et indlæg. Hvor er det rart at høre at man ikke er den eneste der skal af med de dumme (mørke) hår ved overlæben. I en med ung alder kom jeg grædende hjem til min fordi en veninde i folkeskolen havde sagt at jeg havde skæg. Jeg har barberet dem siden da. Så befriende et indlæg! Og jeg er så enig 💛👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej hvor er det en ærgelig oplevelse! Det er bare ikke noget en ung pige skal udsættes for! Så dejligt at du får noget ud af mine indlæg, det er jeg glad for!
   Rigtig god dag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej hvor er jeg glad for dette indlæg!! Der er generelt meget fokus på accept af kroppen, men det er mest formen og jeg har i mange år følt mig helt forkert og ulækker grundet (meget) hårvækst -også på de ‘forkerte’ steder.
  Det er virkelig ikke noget mange snakker om, men jeg har heldigvis fået snakket med et par veninder og føler mig knapt så ulækker.
  Dette er også et utroligt dejligt, befriende indlæg og gav mig følelsen af ikke at være forkert.
  Glad for at du er så ærlig og sætter fokus på tabuer osv,
  Tak og knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Katrine!
   Tak for din kommentar og ærlighed! 🙂 .. Jeg er så glad for at du får noget ud af mine indlæg! Dejligt at man ikke føler sig alene med sine ting engang i mellem!
   Ha en dejlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg hae også går på storetåen og barbere det😩 Jeg vokser også min overlæbe og barberer arme.. -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er ikke nemt at være kvinde 😉 .. Godt jeg ikke er alene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Tusind tak for det indlæg, det var så befriende. lAltså ærgerligt, at man skal vare så flov over en naturlig ting. Elsker at følge med på din blog – men vist første gang jeg har “turdet” kommentere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak fordi du læser med, det er jeg glad for. OG tak for din første kommentar!! 🙂

   Er så glad for du kan lide det jeg skriver <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Endelig en der kan sætte ord på kvindes “problemer”, jeg barbere både stortå, ben, arme og får fjernet overskæget 😉 (Så du er ikke alene). Og så er jeg bare så heldig at have en mand der fløjtende ligeglad med hvordan jeg er “forneden”!
  Men tak for et hudløst ærligt indlæg 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Så skønt!! Fedt jeg ikke er alene, føler mig pludselig meget mindre “sær” 😀 ..

   Sådan nogle mænd er fantastiske, hold fast i ham.
   Tak fordi du læser med! God aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fedt et indlæg ! Den med storetåen fik mig virkelig til at grine, har nemlig selv lige haft samme tanke 😂😂! Tak og endnu engang tak for dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hejsa,

  Ja så kom et emne som jeg altid har skammet mig over op. Når jeg barberer mig stort set på hele kroppen. Jeg har pcos og dermed masser af på de rigtige, men også på mange forkerte steder. Jeg barberer underben, bag på mine lår, på indersiden af mine lår, på den nederste delle på maven (jeg er overvægtig, så den er der! 😀), under armene, i rumpen og på ballerne og under hagen. Jeg plukker mig også under hagen fordi der er nogle sorte stride hår som ligner hudorme hvis de ikke plukkes væk. Jeg plukker også de få sorte hår jeg har på overlæben. De lyse lader jeg sidde lidt endnu.

  Jeg har efterhånden et rimelig afslappet forhold til alt mit hår. Dog pånær det under hagen. Det er jeg bestemt ikke glad for.
  Jeg har også hårtab på toppen som en del af det at min krop producerer for meget testosteron. Jeg føler mig ikke særligt feminin mere. Mit hår kan ikke sættes. Det kan ikke klippes i nogen videre frisure. Ville ønske at jeg stadig havde alt mit hår, jeg var så glad for det jeg havde. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Jeg barberer alle tæer og overnpå foden, så I skal ikke være kede af den storetåen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak for din ærlighed! Dejligt at man ikke er den eneste 😀 . .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Du har så ret og godt du tør tage bladet fra munden med det her blog indlæg 👍🏼

  Jeg er en af dem som barbere mine tæer, fingre, OG mit allerhelligste hul, damn you ungdoms kæreste!
  Altså stilling er faktisk ikke særlig svær 😉
  Det er mere hårdt at barbere ben end det er at barbere numsen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   haha, tænk det vidste jeg ikke :D..

   Dejligt at vide at man ikke er alene om det! Tak for din ærlighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Ha ha ha fedt indlæg! Jeg er 38år, ville ønske der var steder hvor der bare stoppede med at gro hår ! Jeg er sparsomt behåret, men det er der!😂 så barbere storetæer (Yes i dooo) nogengange oven på fod ryggen da der vokser nogen tynde fine hår. Ben, huuhaar over det hele, og ja bestem også mellem ballerne, tænker at pointen i at Være glat foran hvis man er behåret bag i ligesom forsvinder😯 under armene, plukker øjnbryn og enkelte hår på hagen,,, hvordan der også bliver tid til kæresten, snart 3 børn og fuldtidsarbejde fatterjeg ikke 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hahaha fed kommentar! Tak for din ærlighed. Det er sgu rart at vide man ikke er alene om kropsbehåring! 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Jeg barberer mig i røven. Fordi jeg har seriøst hårvækst der, og det kan blive ret langt hvilket jeg ikke synes er særligt lækkert. Jeg synes faktisk ikke at det er særligt besværligt haha 😛

  Jeg epilerer også armene ca to gange om året, da det kan være meget rart lige at få hårvæksten lidt under kontrol. Prøvede en gang i børnehaven hvor jeg arbejdede, at en dreng aede mig på armen og spurgte hvorfor jeg havde pels. Det var så sødt. (Dog ikke grunden til at jeg fjerner hår på armene 😛 )

  I skridtet trimmer jeg kun. Min hud er for sart, og hvis jeg rører det med en skraber ligner jeg en rød dalmatiner. Så hellere lidt hår. Har aldrig prøvet at nogen mænd har sagt noget om det, så hvis det har været et problem har de skjult det godt. Faktisk synes jeg personligt at det er pænes med lidt hår, end helt glat.

  Tak for et sjovt og ærligt indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak for den fedeste og ærligste kommentar! Dejlig befriende at du er så ærlig! Pisse fedt..
   Er glad for du læser med på bloggen! Tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så dejligt emne!!
  Jeg er ret skånsomt behåret, ihverfald lyse og tynde hår 😅
  Der gror også et par hår på min storetå- de ryger en gang imellem når jeg lige ser dem! Kutten bliver trimmet bar ca en gang om ugen og får lov at vokse til næste uge, benene er heldige hvis de får tur et par gange om sommeren, og slet ikke om vinteren, der er det altså vinterpels ✌🏻️ Armhulerne er et par gange om ugen – mest praktiske årsager, da jeg syntes jeg har tendens til at lugte lidt af sved hvis der er hår – måske indbildning?
  Bagenden får næsten aldrig tur, der er næsten ingenting og ingen der nærmer sig den ende alligevel 😂 Ellers er det kun ved særlige lejligheder den får hele turen, mest for min egen skyld, jeg føler mig nu mere sexet når alt er væk, men alt for besværligt til at jeg gider bruge tid på det i hverdagen 😃 Min kæreste er her stadig efter 5 år, så mon ikke han accepterer mig som jeg er og vil være , med og uden hår 😁
  PS .. Overlæben får også en tur nogen gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Her hos mig får ben og armhuler ca. hver anden/tredje dag. Mest fordi jeg har spansk blod i årerne og håret kommer hurtigt synes jeg, tilmed også af at jeg føler svedlugten kommer hurtigere med hår under armen… Dog får “woohaen” kun en gang i ugen, nummien en gang i måneden – dog kun for min egen skyld. Samtalen om kropshår er faldet med min kæreste, og han sætter ingen krav så længe jeg er glad. Så jeg tror at barberingen og dets områder skal bestemmes alt efter ens egen fornemmelse og hvordan man har det.
  Tåen får også en tur engang imellem samt det fine meget lyse moustache.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glemt nem-id og uddannelse..