5 års "kamp"..

Mine bloggerpiger

IMG_2172 IMG_2173

Nu har jeg været i denne blogverden i omkring 3,5 år. Det er sgu gået hurtigt. Jeg kan huske mit aller første event, hvor jeg kun havde blogget i omkring et halvt år. Jeg var skide nervøs og kendte ikke nogle af fitness tøserne personligt, kun over Instagram – og krammer man en person man kun “kender” over nettet? Heldigvis var pigerne skide søde og meget åbne, også var man ligesom bare med i “gruppen”.
Jeg har med årene fået nogle veninder, nogle rigtig gode veninder. Nadja er min darling. Vi mødtes fordi jeg tog kontakt til hende for omkring 2 år siden, hun er nu en af mine tætteste veninder. Nadja har været uundværlig for mig i denne blogverden, fordi den nogle gange kan være lidt overvældende med dumme kommentarer, stress over indlæg, problemer med kontakter osv. så er det rart at have en rigtig god veninde, som ved hvad det handler om. Nadja er udover det også skide fantastisk, fordi hun rummer ting jeg ikke altid gør. Jeg er skide god til at ringe til hende med mine “gode” idéer, og hun hopper med på dem hver gang, selvom de 8 ud af 10 gange ikke bliver til noget – det var bare tankediarre fra min side af. Men hun er der, og det elsker jeg hende for.
Det er nok ikke gået nogens næse forbi at vi bloggere var inde og spise på Köd i onsdags, i hvert fald ikke hvis i følger med på snappen ( miss_dickface ). Vi var alle sammen blevet invitereret ind til lækker bloggermiddag – og det var skide hyggeligt. Vi er godt og vel omkring 200+ bloggere i Bloggersdelight, og man kan umuligt kende dem alle personligt, men det er alligvel altid rart at mødes og føle man kender hinanden lidt – fordi man er blogger.

Der gik vin og shots i den ved fitness bordet – det var skide hyggeligt. Jeg nyder simpelthen at være en del af dette fællesskab, jeg har fået sådan nogle helt unikke veninder og bekendtskaber, som jeg ikke vil være foruden.
Jeg griner altid med Cille, fordi hun er så sød – man har lyst til at komme hende ned i lommen, og bare passe på hende for altid. Hun er så skøn altid, ligetil og grinene. Jeg snakker så nemt med Mette, fordi Mette er så dejlig åben og helt sig selv – det er jeg stor fan af. Jeg drikker mig altid fuld med Matilde – som også er blevet en kær veninde for mig. Vi har begge en sjofel humor og et højtråbende grin, det ender altid i mavekrammende latter og i fuldemands dans, når vi to er i samme rum. Også er der alle de andre helt fantastiske piger, som kun fortjener kram, drinks og kage!
Det er et ganske unikt bånd vi tøser har sammen – og jeg er meget taknemmelig for at jeg for 3,5 år siden sad en hel nat og startede min lille blog, som nu har bragt så meget glæde med sig. Meget kan man sige om bloggere, vi vil ses og vi vil høres, og vi er som regel blevet stemplet før vi er blevet mødt – men vi kan sgu finde ud af at drikke og have en fest! Senere på sommeren står den på pool fest med fitness pigerne, og det glæder jeg mig til.

IMG_2145 IMG_2175

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 års "kamp"..