Kun døde fisk svømmer med strømmen...

Mine skønheds “tips”..

IMG_2307

Jeg vil ikke ligefrem tænke skønhedstips pigen, når jeg tænker på mig selv. Men jeg er jo alligvel en pige, som godt kan lide at se godt ud – og jeg har mine måder der dur til min hud og krop.
Jeg begyndte at gå med makeup da jeg var 15-16 år gammel, det var måske senere end gennemsnittet, men det var virkelig ikke noget jeg gad at bruge tid på. Jeg lærte hurtigt at puder og alt det andet man putter på huden, ikke var noget for mig. Min hud kunne ikke ånde, og jeg er heldigvis født med pæn hud – så det var unødvendigt at komme det på..

Jeg har nok ikke nogle “tips”, jeg kan dele med jer, men flere af jer har spurgt ind til mit hår og min hud, så jeg kan da godt dele ud af min kæmpe livserfaring.

HÅR: 
Jeg elsker mine krøller, nu større nu bedre. Jeg lærte af min frisør veninde, at det er bedst kun at rede sit hår når det er vådt, så jeg reder kun mit hår i badet – hver anden dag. Det har styrket mit hår utrolig meget, og har givet mig tykkere og stærkere hår.
Jeg bruger Head and Shoulders shampoo ( aldrig balsam ), og massere det godt ind i hovedbunden og lader det sidde i 5 minutter. En gang om måneden putter jeg lidt kokosolie i mine spidser, så sover jeg med det og vasker det ud dagen efter med shampoo – det er en naturlig hårkur der styrker.
Jeg undgår at bruge glattejern, da det slider på håret – det samme gælder hårprodukter. Hvis jeg skal til fest, kan jeg godt putte denne her i håret, for at få større krøller.

HUD: 
Jeg bruger kun sensitiv creme på min hud, fordi ellers slår jeg ud. Jeg bruger kun meget lidt mascara til hverdag, og det er som regel den fra L’oreal, den har jeg brugt siden jeg var 16 år.
Jeg kan meget godt lide at lave min egen ansigstmaske, så ved jeg ligesom hvad der er i den. Det bliver oftest noget avocado, lidt citronsaft, honning og noget olie – nemt og lækkert som snack efter.

KROP: 
Med årene har jeg lært at det er en god idé at investerer gode penge i en barberskraber. De der billige nogle fra Netto holder ikke, og det kradser og giver røde ubehagelige knopper steder, hvor man ikke har lyst til at have røde knopper..
Jeg masserer gerne min krop ind i en skrub nogle gange om måneden, så føles der som om man får et helt nyt lag hud… ligesom en slange, eller krappe..
Det bedste tip til en flot og lækker hud er nok: ordentlig kost. Min krop skinner mere, og ser bedre ud, hvis jeg indtager mine grønsager og spiser ordentligt. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke indtager sukker og fedt.. Jeg mener bare man skal spise varieret. Det kan også mærkes på mine negle, de er meget stærkere og knækker sjældent hvis jeg spiser ordenligt.. win win.

ja, det var nok ikke noget i ikke havde hørt før – måske – hvem ved.. Det er nogle simple ting, som jeg har lært der fungere super godt til min krop. Jeg har forøvrigt også lidt appelsinhud på røven og på baglårene, det kan jeg ikke gøre så meget ved – det er en del af mig, ligesom mine strækmærker. De er en del af mig og en del af min skønhed – uperfekt, perfekt!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun døde fisk svømmer med strømmen...