Jeg bliver sur når..

“Skriveblokade”..

IMG_2344Sjældent har jeg haft en skriveblokade, aldrig faktisk. Jeg har altid noget på hjertet, og jeg kunne skrive indlæg hver dag om alverdens ting.. Men ikke nu. Lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal skrive om, fordi jeg lige nu befinder mig i et meget mærkeligt sted i mit liv. Jeg er så glad at jeg tror der står regnbuer ud af måsen på mig, jeg er så glad at jeg har lyst til at kramme alle omkring mig og bare indtage livet på fuld skrue. Jeg er så spændt fordi jeg ved at der er ganske få dage til at jeg får svar om uddannelse ( pædagog ). Jeg glæder mig utrolig meget til at starte på arbejde igen den 10/8. Jeg er lidt trist fordi jeg skal undvære en meget betydningsfuld person i over en måned.

Jeg har fundet en ro inden i mig, som har været savnet i alt for lang tid. Jeg har lyttet til min egen krop og mærket efter hvad jeg har haft brug for. Jeg kan mærke at jeg har så mange mennesker omkring mig som faktisk elsker mig, og som vil mig det bedste, og det giver mig så meget energi og glæde, at jeg lige skal nive mig i armen til tider.. Ja, det her er faktisk mit liv, jeg er elsket og jeg elsker menesker – hvor top svedigt er det ikke lige? Jamen det er da utroligt at jeg kan blive helt høj på kærlighed og lykke. Jeg græd af glæde igår, simpelthen fordi at jeg føler mig så heldig.
Caroline, du er jo lykkelig!” – ja jeg er så. Lykkelig helt inde i “mmmmh, det føles perfekt” nerven, og det kan jeg ikke huske at jeg har været før.

For 8 måneder siden var jeg helt nede og kysse jorden, jeg lå nede i det mørke hul og havde det helt forfærdeligt. Jeg havde brug for min mors hjælp til at få mig op af sengen, fordi nogle havde suget alt energien ud af mig. Jeg rejste mig langsomt op og fandt den dumme stige, så jeg kunne komme op af hullet igen. Det var en lang vej, og det gjorde ondt til tider, jeg lærte nye sider af mig selv, og fandt min kamp-vilje frem.. Jeg kæmpede for at få det godt, fordi jeg vidste at jeg fortjente det – JEG FORTJENTE FANDME LYKKEN!! Jeg fandt lykken, den havde mange ansigter og former. Jeg fandt lykken, fordi jeg selv formede den – lykke er hjemmelavet.

Jeg skriver derfor et indlæg om en skriveblokade som måske ikke eksisterer. Det er måske snare kærlighed og ro som min krop er fuld af, og det vil jeg sgu nyde lige nu. Lige nu vil jeg svæve rundt med min store dejlige bløde sky placeret solidt under mine bløde balder.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

9 kommentarer

 • Mette

  Hej Caroline
  Hvor er det dejligt at høre, du fortjener det så meget. Dit liv er meget misundelseværdigt. Håber du kommer ind på pædagouddannelsen, for du bliver den bedste, jeg krydser i hvertfald finger for dig 🙂 håber du nyder resten af sommeren knus fra en læser 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Mette! Hvor er du sød! Tusind tak skal du have! Hvor er det skønt at du læser med på min blog, det er jeg da bare super glad for! Håber du har verdens sejeste sommer! Håber kun det bedste for dig!

   Kæmpe kram fra Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Mange tak Caroline 🙂 jeg elsker din blog

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dig! Det er tydeligt at mærke at dine indlæg kommer lige fra hjertet, og de trænger helt ned og giver gåsehud til tider! På den gode måde – du fanger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rikke!
   Tak for din skønne kommentar! Det betyder utrolig meget for mig at du læser med og kommenterer! Tak for det!

   Mange hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Hej Caroline. Jeg er i et meget sort hul og kan ikke komme op. Det har jeg været i 3 år nu. Hvordan begynder jeg at forme min lykke? Jeg går i gruppeterapi, men jeg er kun det samme sted hele tiden. Hvordan former JEG min lykke? Jeg mangler den virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Stina.
   Det lyder da utrolig ubehageligt, det er jeg ked af at høre. For mig hjalp Pernille Nejst mig utrolig meget. Hun laver de bedste kursuser, som er alle pengene værd! Din lykke er kun noget du kan finde, men du må meget gerne få hjælp, og det kan Pernille hjælpe med er jeg sikker på 🙂 .

   Håber kun det bedste for dig.

   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Har du nogensinde overvejet at droppe de sociale medier og bare leve nuet og være tilstedet istedet? Fx droppe at poste de hyggelige øjeblikke, men istedet nyde dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Minna.
   Det kan du tro jeg har, det gør jeg bestemt også.
   Tak for tippet. Vi glemmer nogle gange at kigge op fra skærmen engang i mellem, det er skræmmende..
   Det ligger jeg meget vægt på – at leve i nuet! 🙂

   Tak for din kommentar.

   God dag, VH Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver sur når..