Vi ses om 10 dage..

VEGETAR LASANGE..

IMG_1567

Jeg lavede forleden denne lækre lasagne til en sød person, og den blev utrolig vellykket. Jeg har skrevet før at jeg gerne vil leve mere vegetarisk, og det har jeg også gjort de sidste par uger. Jeg savnede slet ikke kødet i lasagnen, da jeg spiste denne. Jeg fik inspiration rundt omkring på nettet. Den er tilmed også glutenfri, fordi jeg havde nogle glutenfri lasagneplader i skabet – ja, fint skal det være..

DU SKAL BRUGE: 
Lasagneplader.
400-500 g champingoner.
frisk spinat.
0,5 aubergine.
3 dåser hakkede tomater.
2 dåser tomatpuré.
Frisk basilikum.
8 gulerødder og/eller en squash.
frisk mozarella.
Mornay sovs.
Salt, peber, oregano, andre krydderier.
2 store løg.
2 store fede hvidløg.
( Hvis du har andre grønsager, så brug dem. Jeg havde en halvkedelig asparges, som jeg kom i )

SÅDAN:
TÆND OVNEN PÅ 200 GRADER.
Hak løget og hvidløget. Kom det i en gryde med olie. Skær champignonerne ud, og kom dem ned i gryden.
Riv gulerødderne og squashen. Skær auberginen ud og steg skiverne på en pande, så de bliver brune.
Kom de hakkede tomater og tomatpureen i gryden, rør rundt.
Tilsæt gulerødderne og squashen og krydder med salt og peber + diverse krydderier.
Vask spinaten, også skal du ellers bare samle lasagnen.
Sovs, lasagneplader, aubergine, spinat og mornay sovs.
Giv den 15 minutter, tag den ud og kom den friske mozzarella på – giv den derefter 15-20 minutter.

Jeg serverede lasagnen med en råkostsalat.
Revne gulerødder, hakkede mandler, citronsaft og lidt sukker. Nemt og lækkert.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses om 10 dage..