Tyndhudet men glad.

#freetheboobs

PicMonkey Collage
( buksedragten er fra Gina Tricot, men jeg kan altså ikke finde den på nettet – desværre ) 

BRYSTER TIL MAGTEN!!

Jeg har sgu altid beundret de kvinder der gik uden bh, jeg syntes fandme de var seje! YOU GO GIRL! Jeg har aldrig selv turde gøre det. Jeg syntes at jeg har pæne bryster, men de er også lidt store, derfor virkede det vulgært oppe i mit hovedet. Hvor i alverden har jeg den tossede tanke fra, right?

Jeg tog i byen med nogle skønherlige veninder tilbage i foråret, jeg havde for lang tid siden investeret bananer ( penge, ja, ved ikke hvorfor jeg ikke bare skriver det ) på denne her flotte sorte kjole med spagetti stropper. Det så jo dumt ud med bh, det ødelagde jo hele mit outfit – så jeg tog min bh af, for første gang nogensinde i en løs kjole. ” MOR, man kan jo se mine brystvorter!” – “ja, og hvad så.. hvad er der nu galt med brystvorter?” … Det kan hun jo have ret i. Det var utrolig grænseoverskridende for mig, fordi jeg følte alle stirrede på mine brystvorter. På den anden side så virkede det helt underligt at jeg havde et problem med mine stive brystvorter? Fordi hvad er der da galt med dem? Hvorfor følte jeg mig så vulgær? Jeg var ikke nedringet, jeg viste mig ikke frem – jeg kan da ikke gøre for hvis mine brystvorter er stive?

Jeg fik utrolig mange komplimenter, både fra mænd og kvinder. Min selvtillid steg lige der. Næste gang jeg tog ud i byen, der havde jeg investeret bananer på en bodystocking top, der også have utrolig tynde stropper. Jeg hoppede i den, med en højtaljet nederdel og ingen BH. Der var ikke nogle der kiggede skævt til mig, eller sagde at jeg var vulgær.. Det er jo bare bryster, og de skal nødvendigvis ikke gemmes inde i en BH evig og altid.

Handler det om størrelsen på ens babelutter? Kan man mere tillade sig at gå uden bh hvis man har små bryster? hvis ja, hvorfor ? .. Har veninder der har silikone, og de går aldrig med bh, men der sidder de selvfølgelig også hvor de “skal”.. Skal ens bryster så sidde på en bestemt måde, før man “må” gå uden bh? Det er virkelig noget jeg har grublet meget over på det sidste. Det er jo egentlig bare bryster? Igår havde jeg det tøj på, der er vist på billedet nederst i indlægget, som den skarpe læser kan se, så har jeg ikke nogle bh på. Jeg følte mig lidt blottet de første par timer, men så overbeviste min veninde mig om, at det ikke var vulgært, og jeg følte mig faktisk utrolig sexet og flot med min flotte nederdel også! .. Det er jo bare bryster? Måske er det egentlig ens egen sag, hvis man vil gå uden bh, så gør man det, og hvis man ikke føler sig tilpas ved det.. Så kan man jo bare lade være.

Hvad er jeres mening? Går i uden bh?

 

image

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

14 kommentarer

 • Cecilie Knudsen

  Som jeg også skrev på Instagram, så ser du pisse lækker ud! Eftersom jeg selv er en 80H så føler jeg bare ikke det er pænt til mig uden bh. Ligesom jeg også føler det bare siger BOOM når jeg tager min bh af og der falder to pisse tunge klumper ned. 😝 Jeg ville ønske jeg kunne, for helt ærligt, det er jo bare bryster? Men jeg føler simpelthen bare at det hele hænger, tror også det måske er fordi jeg har meget fedt på maven. 😬 Og mine bryster i en bh løfter det ligesom og flytter fokus fra min mave. 🌸

  Men du kan i hvert fald snildt gå uden bh! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Cecilie! Tak for ros <3 ..

   Jeg kan godt forstå dig, og hvis man ikke føler sig tilpas i det man har på, så skal man ikke have det på! Så ved man bare at man får en dårlig dag.

   Tak for din kommentar, håber du får en dejlig dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Find

  Jeg synes du kan bære det! Det ser pisse flot ud!
  Mit personlige synspunkt på kvinder generelt (med eller uden bh) er, at de kan gøre lige hvad der passer dem, så længe det ikke skader nogen. Synes sagtens man kan gå uden bh hvis det er det man er til, jeg går personligt altid med, fordi jeg føler det bliver for tungt og de til tider kan gøre ondt eller være i vejen, hvis jeg fx har tænkt mig at danse natten lang.

  Jeg tror det har noget at gøre med personen selv, og hvordan hun føler. Det vigtigste er jo at vi føler os godt tilpas i det vi klæder os i, det skal få os til at stråle!
  Synes desuden ikke der er noget vulgært i at gå uden bh, det er trods alt det naturlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   KONGE KOMMENTAR ANNA !!!! Den er røv fed og SÅ rigtigt! Tusind tak for den..

   Tak for ros også! 😀 .. Det er simpelthen SÅ rigtigt det du skriver, fedt fedt fedt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt går jeg altid med BH. Af den grund at jeg synes det føles ubehageligt. Jeg har også rimelig store boobs, så der skal ikke ret meget bevægelse til, så hopper de over det hele. Og det kan meget nemt gøre lidt ondt og bare generelt føles ubehageligt. Så jeg har BH på for at holde det hele på plads 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det kan jeg godt forstå Thea! Jeg tror også jeg fortrækker at have BH på, nogle gange er det bare pænest uden!

   Derhjemme har jeg aldrig bh på 😀 …

   Ha en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Lidt sjovt du lige skrive dette indlæg i dag. Da jeg så dine billeder i går tænkte jeg -shit nogle pæne bryster du har, jeg ville aldrig gå med bh hvis mine sad lige så godt. Desværre syntes jeg mine hænger og er sådan lidt slaskede i det. Har prøvet at gå uden bh i offentligheden i juli da jeg skulle på en 18 timers rejse hjem fra Bali og ikke orkede at have bh på. Det var grænseoverskridende, men virkelig rart at der ikke var nogle pøjler der gnavede når man forsøger at sove i et flysæde. Kommer dog ikke til det herhjemme i lille DK er alt for besvist om dem og vil ikke kunne slappe af. Men det første jeg smider alle ugens dage, når jeg er kommer hjem i min lejlighed er bh’en – det er altså bare rart at have dem fri fra bh’ens greb 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er du sød, tak!! <3 <3 <3 .

   Jeg kan virkelig godt forstå dig, man bliver lige pludselig utrolig kropbevidst, når man ikke har BH på, og hvis man ikke har det godt med det, så skal man selvfølgelig lade være! Det vigtigste er at man føler sig godt tilpas
   Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Hvis jeg havde bryster som dine, var jeg heller aldrig hoppet i en bh. Du ser dejlig ud, Caroline! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er du virkelig bare rigtig rigtig sød Kathrine!!
   Tusind tak skal du have!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du ser simpelthen så fantastisk godt ud!! 😊 Jeg tænker også at kvinder må gøre hvad de vil med deres bryster – det kan være at gå uden BH eller være meget nedringet. Det bestemmer man selv😊 Jeg bruger selv en str 80G, så jeg syntes det ville virke meget voldsomt, da mine bryster er tunge og stor, men der er intet der beskriver følelsen af at tage en BH af derhjemme efter en lang arbejdsdag!! Wow det er velvære🙈😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er du sød, tusind tak!!

   Det er den bedste følelse at tage sin BH af efter en laaaang dag! haha..
   Der er selvfølgelig ens eget valg, det har du helt ret i! ha en helt igennem skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har også ret store bryster (G-skål), men går af og til uden bh. Det kræver godt nok noget tilvænning, for brysterne kan let hoppe en del op og ned, når man bevæger sig, og så føles det virkelig som om alle mennesker kigger på dem. Det er det dog værd – specielt på en varm dag som de seneste par dage. Og stive nipples synes jeg virkelig ikke man skal tage sig af. Så må folk jo kigge væk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Helt enig med dig Katrine, i alt hvad du skriver!! FEDT <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyndhudet men glad.