SERIENARKOMAN...

Jeg skal fortælle jer noget..

imageHvis man kender til bloggen og til min Instagram og Snapchat ( Miss_dickface ), så har man måske lagt mærke til at jeg har brugt hashtagget: #stævnemøde nogle gange. #stævnemøde er en sød fyr jeg mødte under sjove omstændigheder tilbage i april, vi mødtes nemlig til et bloggerevent – på min hjemmebane.

I april var jeg til et luksus event hos LêLê – som jeg var svært begejstret for. #stævnemøde havde været med til at arrangerer eventet, i forbindelse med noget praktik han var i hos LêLê – det var også ham der havde inviteret mig. Hele aftenen var episk, der var utrolig lækker vin og mad – selvom jeg ikke kendte nogle, så var det et af de bedste events jeg har været til.

Jeg fandt ham der #stævnemøde utrolig charmerende, og mine øjne faldt hele tiden over på ham under middagen.. Ham var jeg simpelhen nødt til at kende noget bedre, men ikke denne aften, det var jeg alt for genert til.

Der gik ikke mange dage, inden vi skrev sammen – og under en måned efter var vi på date. Jeg skrev til ham i min selvsikre tilstand – nemlig da jeg var fuld med mine veninder.. #flotCaro – men han hoppede på, og inviterede mig med på date.
Man må sige at vores date var utrolig vellykket, fordi nu står vi her 3,5 måned efter, og kan kalde os for kærester. Det er dybt underligt, skræmmende og død lækkert på én og samme tid. Jeg havde absolut ingen planer om at jeg skulle falde for en fyr, det stod ikke i min kalender, men hjertet vil hvad hjertet vil.. Er det ikke det man siger? ..

Hele vores historie er faktisk utrolig sød, og den vil jeg gerne dele en dag, bare ikke lige nu. Lige nu syntes jeg bare i skulle “møde” ham – ham der Malte. Ham der Malte der har vendt op og ned på mit liv, ham der Malte der gør mig så glad i låget.. Ham der Malte der nu er min kæreste, det er fandme underligt. Vi skal selv lige vænne os til det – imens hygger vi og får noget god mad. Malte er G-E-N-I-A-L i et køkken, det er derfor bloggen har fået en ny kategori: MaltesMad, hvor der i fremtiden kommer til at være mange flere lækre opskrifter.

Så det er én af de mange grunde til at jeg hopper rundt som en glad hoppebold for tiden – hold kæft, kærlighed kan virkelig gøre dig glad! Jeg er kæmpe fan.

image image

 


Maltes ur på billedet er sponsoreret af Daniel Wellington. De har nogle fede ure, i mange forskellige modeller, denne her er ret sommerlig og fin i farven. Jeg har skaffet en rabatkode til jer, så i kan købe et ur og få 15% rabat på det, ved at bruge koden: THORSFELT15 ..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIENARKOMAN...