Hvordan lytter jeg til min krop?

Tyndhudet men glad.

IMG_2722Det er helt okay at have dårlige dage, de er en del af livet og dem er man nødt til at accepterer. Jeg får dem som regel når der sker alt for meget omkring mig, og jeg glemmer “caroline tid”, så trækker min krop lige i mig og signalerer: “Hej frøken, kan du så lige skrue ned og slappe lidt af nu!” – det er egentlig skide smart!
Der er en hårfin grænse når man er trist, eller måske gælder det kun hos mig, det ved jeg ikke. Hvis jeg lige er inde i nogle øv-dage, så kan jeg enten: 1. være trist i et stykke tid, også finde de positive tanker frem, og blive glad igen! Eller: 2. give for meget næring til de mørke tanker, fordi de føles på en uhyggelig måde trygge, også kommer jeg til at blive i min øv-periode alt for lang tid. ELLER: 3. Tænkte alt for meget over hvordan jeg har det, og totalt overanalyserer alt hvad jeg føler!

Jeg er en tænker, jeg er en føler – det er bare sådan jeg er. Jeg er særlig sensitiv, og jeg har brug for at snakke om tingene, jeg har brug for at mærke efter 23 gange, inden jeg beslutter mig. Det er skide irriterende til tider, men det er altså sådan jeg er. Jeg har i mange år kæmpet for at jeg ikke får øv-dage – det er umuligt. Jeg kan gøre mit for at de ikke fylder for meget, og jeg ryger helt ned på dem, men jeg kan aldrig undvære dem, de er en del af mig. Selvom de er en del af mig, så er de ikke mig – det er ikke et label jeg har klistret fast i panden “TRIST PERSON!” ..

Hvis jeg er trist, jamen så tillader jeg mig selv at være det, men jeg prøver da også at komme ovenpå igen ved at gøre ting som gør MIG glad. “hvad gør dig glad?” 

hej med dig jojo

Pointen med dette indlæg er: der er absolut intet galt med at være dig, selvom du måske er trist til tider. Der er intet galt ved at glad glad uden grund. Der er intet galt ved at tænke over tingene 28 gange.. Hvis det er sådan du er, jamen så er det sådan du er – og du er helt sikkert helt god nok, både på de gode og de dårlige dage!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Line

    Tak tak tak – det er jo lige mig.! Dejligt og få bekræftet man ikke er alene, kender det hele.!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan lytter jeg til min krop?