pigerne..

Dét spiser jeg..

IMG_3068IMG_3023Jeg spiser ikke meget kød, nogle vil betegne mig som flexitar (en person der hovedsageligt spiger vegetarisk, men som også godt kan spise kød til tider), jeg vil bare betegne mig selv som en “person der ikke spiser specielt meget kød”.. Jeg er ikke ellevild med at have et mærkat på mig.
Men, jeg spiser virkelig lidt kød, især ko og gris. Hvis jeg er ude og spise, og jeg får serveret en bøf foran mig, så spiser jeg den, det gør jeg da! Når jeg laver mad til mig selv, eller med Malte – så køber vi ikke ko og gris.
Det er et valg jeg har taget, for min egen skyld, for dyrenes skyld, for miljøets skyld og for klimaets skyld. Det er jo helt absurd så meget kød vi spiser i verden..

Det har overrakende nok ikke voldt mig specielt meget besvær, at undvære kød i min hverdag. Da jeg aldrig har 2 uger der er ens, så er det lidt svært at lave et skema over hvad jeg indtager, men jeg spiser ca:

Morgenmad: knækbrød eller rugbrød med ost, pesto eller denne her (som er TO DIE FOR!) – gerne med lidt tomater, gulerødder, æbler eller gulerødder ved siden af.
Snack: Gulerødder, en bar fra Easis, en fignestang, et æble, et æg..
Frokost: jamen jeg kan godt lide at bage en røvfuld masse boller, også fryse dem ned, så tager jeg en op om aftenen inden jeg går i seng, også kommer den med til frokost. Smører den gerne med humus, pesto, smøreost eller en postej fra Urtekram. Måske også: æg, laks eller tun rørt op med kikærter og hytteost (MUMS).. Ved siden af spiser jeg grønsager: gulerødder, broccoli, asparges eller andet.
Snack: det jeg ikke spiste til min første snack.
Aftensmad: ja, den er svær. Hvis jeg er på job, så spiser jeg det som bliver serveret, og der er ofte kød i. Er jeg hjemme hos Malte, så kokkerere han altid et eller andet vegetarisk. Er jeg alene så spiser jeg som regel rugbrød med humus og et spejlæg.

Ja, det er nok ikke verdens mest inspirerende madplan, det er jeg klar over. Jeg har intet imod at spise det samme til aftensmad flere dage i træk, jeg bliver sjældent træt af det samme mad. Jeg spiser dét der fungerer bedst for min mave og min hverdag, og det har indtil videre gået rimelig okay. Hvis jeg har trænet, så kan det godt være at jeg spiser kylling, fordi min krop har brug for proteinerne. Ellers er jeg kæmpe fan af bønner, falafel, humus, brød (ang mas!)..

IMG_2920
IMG_3211
IMG_2947

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Nicoline

  Jeg synes virkelig, at det er fedt, at du tager stilling til vegetarismen og også skriver om det, men jeg synes specielt, at det er fedt, at du ikke har behov for at sætte et label på dig selv. Nogle gange synes jeg, at det virker som om, folk tænker mere over det label, at jeg er vegetar, end jeg selv tænker over, at jeg ikke spiser kød. Jeg spiser jo, hvad jeg har lyst til, men det er kød bare ikke en del af, da det ikke passer til mit syn på verden 😉
  Håber det gav mening – haha. Forresten så ser dine madbilleder skønne ud – særligt dine boller, mums!
  Vh
  En seriøst anlagt læser, der sætter pris på dit legende univers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Maden på det første billede – hvor er det fra? 😋
  Ps. Du er sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er fra lele 👌🏻..
   tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor køber du den der cashew cream fra Nutana? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det har jeg fået tilsendt. Men søg på nettet, er sikker på du kan finde det derinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pigerne..