Dét spiser jeg..

Fedtet hår update..

IMG_2931 IMG_3241

Det er omkring 2,5 uge siden, at jeg delte på snappen (miss_dickface) og på Instagram, at jeg lider af utrolig fedtet hår.
Hvis jeg vaskede mit hår, så gik der ikke engang 24 timer – så var det utrolig fedtet. Jeg var træt og irriteret, det vil jeg ærligt indrømme. Det er da pisse irriterende og ikke specielt lækkert at rende rundt med fedtet hår.
Jeg har prøvet diverse ting: skiftet hovedpudebetræk hver dag, hårkur, vaske mit hår mindre, sove med kokosolie i håret osv. Intet har virket på mig – indtil jeg hoppede i Matas for godt og vel 2,5 uge siden.

Den søde dame anbefalede mig, med store armbevægelser og kæmpe smil Björn Axén shampooen – dén kunne nemlig være min redning. Nu er jeg altså tidligere blevet snydt af en Matas-dame, eller to.. Så jeg besluttede mig for at cykle videre til den næste Matas på Amagerbrogade, og gudhjælpemig om hun ikke sagde det samme. Det måtte være en sammensværgelse. Jeg cyklede videre til den næste Matas jeg mødte på min søgen, og hun sagde saftsuseme det samme som de to andre. Så var der jo ikke noget at rafle om, så jeg købte den. Hun ville gerne have at jeg købte den dyre balsam også, men dér blev jeg sgu nærig, så jeg købte bare Matas’ egen luksus balsam uden nogle dikkedarer.

Så gik mit hårrejsende (høhø) eventyr ellers igang. Jeg vaskede mit hår hver anden dag de første 2 gange, og efterfølgende har jeg vasket det hver tredje dag. Jeg vasker mit hår 2 gange med shampooen, først for at fjerne snavs og hvad der ellers måtte sidde i mit hår, og igen for at det går i dybden. Jeg masserer shampooen godt ind i min hovedbund med mine negle og lader det sidde i et par minutter.

Jeg må sige at jeg er slemt begejstret. Faktisk er jeg “hænderne over hovedet og sprællende ben” begejstret! Jeg vil indrømme at mit hår selvfølgelig stadig er lidt fedtet slutningen af anden dagen og tredje dagen, men dér bruger jeg denne tørshampoo, og DEN ER SKISME GOD!! Jeg har nemlig ejet et hav af tørshampooer, som ikke helt forstår deres eneste opgave i livet. De giver mig fedtet og skift hår, og der er da lige til at lukke op og skide i – hvis jeg må være så ærlig og ligefrem. På tredje dagen kan det godt være mit hår lige ryger op i en knold (som på billedet oven over) fordi det er lidt kedeligt, men det er en bearbejdnings process, som jeg er i fuld krig med.

Så jeg vil gerne give mine aller varmeste anbefalinger til den der shampoo, den er sgu lige så god som Matas-damerne siger. Så hvis du sidder med fedtet hår, så frygt ej min ven – hjælpen er lige her!


For en god ordens skyld, vil jeg lige sige at dette indlæg ikke er sponsoreret – jeg har selv haft pungen op af buksen og betalt. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Ann

  Tak tak tak! Havde sgu opgivet kampen efter en uge med bøllehat på “affedtningskur.” Afsted til Matas 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Caroline.
  Jeg bakser også en del med hurtigt fedtende hår, så jeg er også lidt desperat efter et vidundermiddel – men når jeg læser om denne shampoo, så står der, at den er til skadet og meget tørt hår, hvilket jo er det stik modsatte. Så jeg er lidt forvirret nu 😉 Sagde Matas-damerne noget om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét spiser jeg..