Min første sexoplevelse #2

Is på battet..

IMG_3177

Is på battet” er en rar sætning, det er #stævnemøde fyren der har lært mig den. Den betyder det samme som “ro på sættet”, “klap lige hesten” eller den gamledags: slap af! (Han er fra Fyn, de taler sgu lidt sjovt derover!)

Det der er “problemet” ved mig, det er at jeg er virkelig god til at give andre gode råd, fortælle folk at de skal slappe af – men jeg glemmer det ofte selv
Noget af det jeg er aller mest bange for, det er at min “overskuds line” knækker, og jeg går ned med stress igen. Det kan også godt ske, hvis jeg ikke passer på mig selv, hvis jeg kører med 200 km/t i hverdagen, uden at huske mine små åndehuller.
Jeg prøver virkelig at prioterer min Caroline-tid, jeg prøver virkelig at være en god veninde, en overskuds kæreste, en interesserende studiekammerat og en hjælpsom medarbejder, få tid til træning, få tid til bloggen OG tid til mig selv, ej at forglemme.. Men dét er skisme svært lige nu. 

Jeg vågnede op en time før vækkeuret ringede mandag morgen, fordi jeg havde drømt hele natten, at en beboer på mit arbejde ville slå mig ihjel – eller det troede jeg han ville, fordi han jagtede mig rundt. Da han endelig fik fat i mig, ville han faktisk bare fortælle mig at jeg havde tabt et eller andet brev. Jeg vågnede op og bekymringerne strømmede imod mig, som en hård og modbydelig tsunami. Jeg blev straks irriteret, fordi jeg ikke kunne overskue min uge, jeg blev straks ked af det, fordi jeg syntes at næste uge var meget lang væk fra mig.. Jeg blev skide sur på mig selv, fordi jeg med vilje brænder alt for meget krudt af, også ligger jeg selv der i vejkanten uden energi til at fortsætte. Jeg satte mig ned og skrev en liste over de ting jeg skulle lave i ugens løb; kunne jeg måske aflyse noget? Kunne jeg måske rykke nogle ting? Var det virkelig så slemme ting igen? .. Jeg plottede små Caroline-tider ind i min kalender, og rykkede lidt rundt, så det flaskede sig lidt bedre.

Da jeg kom hjem fra studiet lavede jeg en lille meditation og tømte mit hoved for stress og jag. Jeg tog 3 meget dybe vejrtrækninger og satte en glad sang på – det hjalp.

Jeg har ikke overskud til at være en power veninde, en træningspige og et super menneske lige nu, det er også helt okay. Min hverdag er presset, for første gang i rigtig lang tid, og det tager nogle uger at falde ind i rutinerne. Hvis man kan sige én god ting der kom ud af min stress, så er det at jeg er bedre til at lytte til min krop og de signaler den sender. Jeg mærker efter FØR det gør rigtig ondt, også justerer jeg lidt på nogle knapper og fiduser..
Jeg kan blive så edder frustreret over at jeg ikke bare har den der energi, som andre har. Den der energi til at klare de her ting, uden at miste så meget batteri på det. Men sådan er vi jo så forskellige, og jeg bliver kanon hurtigt overstimuleret og har brug for min tid alene til at fordøje en masse ting. Det kan være irriterende, men sådan er jeg, og min fornemmeste opgave er så at lytte til mig selv og opfylde mine egne behov.

MORALE: is på battet, slap af.. Sig “pyt” til nogle ting og prøv virkelig at mærke efter, hvad der er bedst for dig. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Line

  Det samme her – jeg kan ikke knokle derudaf, jeg skal have mine pauser i løbet af dagen og ugen. Det er svært og acceptere, men jeg synes jo flere gange jeg har oplevet og løbe tør, jo flere gange bliver jeg opmærksom på hvad der egentlig er vigtig i mit liv og hvilke ting der er lige gyldig og bruge kræfter på. Selvom jeg stadig kan blive grebet af ideen om, at kan klare de ting, andre kan, ved jeg det ikke er et liv for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hej ☺️ Super spændende at følge med. Tænkte på om du vil dele ud af hvilke meditationer du bruger?
  God energi herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak fordi du læser med! Jeg bruger meget en der hedder “Pernille nejst” ( Google hende) – ellers så ligger jeg bare i 10-20 minutter med roligt musik og prøver at slappe af 🙂 .. lyden af skoven, regn og havet er en farvorit! Håber det kan bruges!
   Kram herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første sexoplevelse #2