Panik - jeg har en kæreste?

Min første sexoplevelse #1

ae16a405cdb3c88fa3b0999adc0bd71b

Jeg bukker mig saftsuseme for jer. I er skæppe skønne og kodylt seje!
Er helt blæst bagover over den opbakning i har givet mit lille “bryd tabuet” projekt! Tak – af hjertet tak!
Jeg er nødt til at dele jeres historier op i flere indlæg – i har virkelig mange forskellige historier, og det er fedt, fordi sex er utrolig forskelligt.. Det er sjældent, næsten aldrig ens.
Jeg håber at de unge piger der læser med, får en bedre forståelse af sex, og om den første sexoplevelse. Jeg håber inderligt at i tør tale med nogle om det, fordi sex skal ikke være et tabu, sex er en naturlig del af livet..

Her kommer 4 modige pigers historie om deres første gang: 

“Min første gang var som 14-årig – halvanden måned inden jeg fyldte 15, med min daværende bedste ven og første kæreste gennem 3 måneder, som jeg var dybt forelsket i og følte mig enormt tryg ved. 
Jeg skulle overnatte hos ham, og jeg kan huske vi havde talt om det at have sex sammen inden. Vi havde allerede prøvet lidt af hvert i form af handjobs og finger, og vi havde brugt mange nætter (og dagtimer) på at marathonsnave i timevis. 
Jeg husker, at jeg var nervøs og at jeg havde en blanding af lyst, og ikke lyst til det på samme tid. Da vi endelig bliver enige om at prøve og får sat kondomet på, husker jeg mest af alt at det bare gjorde enormt ondt, og sengen knirkede – og så var det overstået på 30 sekunder (heldigvis!! – for smerten føltes næsten ulidelig) 
Efterfølgende var jeg en blanding af stolt og skamfuld over det. Jeg var den første blandt alle mine veninder, der havde haft sex, hvilket jo var lidt “sejt”, men omvendt slet ikke noget man pralede med i sin tid. Gik meget med tanken, om det nu havde været for tidligt? 
De første 2-3 gange vi havde sex, gjorde det ondt. Men efterfølgende blev det virkelig dejligt! 
Selvom jeg ikke rigtig snakker med min ekskæreste i dag, og jeg virkelig var i tvivl om, om det var for tidligt at have sex, så kunne jeg ikke ønske mig en bedre første gang. 
Vi var unge, forelskede og uerfarne sammen. Det hele var så perfekt uperfekt.”Anonym kvinde i starten af 20’erne.


“Da jeg var omkring 15 år begyndte nogle af mine veninder at være intime med deres kærester og have sex. Når jeg tænker tilbage nu, var det faktisk ikke så mange, men dengang følte jeg, at jeg skilte mig ud, fordi jeg endnu ikke havde haft en rigtig kæreste eller haft sex. Jeg var skræmt bare af tanken om at skulle mere end at kysse en fyr, men jeg følte et kæmpe pres. Hvilket var et pres jeg pålagde mig selv. For der var ingen andre, der gav udtryk for, at det var mærkeligt, at jeg ikke havde prøvet at være sammen med en fyr endnu. 
Jeg skulle starte på gymnasium før jeg blev nogenlunde tilpas med tanken om at have sex. Jeg var dog helt vildt bange for, at det skulle gøre ondt og ville bløde, som jeg havde hørt, at det gør ved nogen første gang. Da jeg gik i 2.g fik jeg en kæreste. Nu skulle det være nu, tænkte jeg, men jeg var hunderæd i begyndelsen af forholdet. Og når vi skulle til at have sex syntes jeg nærmest, at det gjorde ondt før vi overhovedet var begyndt, så jeg stoppede det hver gang. I dag ved jeg, at jeg simpelthen bare ikke var klar, på trods af mine 17-18 år. 
 – I dag, som 22 årig, har jeg en anden kæreste, og vi har sex og det er dejligt. Før i tiden var jeg ellers sikker på, at der var noget galt med mig. At jeg måske var for stram til at have sex eller at jeg måske var aseksuel eller hvad jeg ellers kunne finde på af svar på problemet. Men der var sådan set slet ikke noget problem. Da jeg først følte mig klar og havde sex første gang, gjorde det ikke ondt, det blødte heller ikke. 
(Dette skriver jeg blot i håb om at kunne berolige nogle piger derude til at vide, at det ikke er altid at det gør ondt osv. Det kunne jeg godt tænke mig selv at have fået at vide.)
I dag ville jeg ønske, at jeg kunne fortælle teenage-mig, at det hele kommer når man er klar til det – og at det altså ikke er noget man kan skynde på, og at det slet ikke er noget man skal at være flov over.”Anonym kvinde på 22 år.

“Min “første” gang var i folkeskolen til dimissionen. Jeg var ikke klar, men følte mig presset fordi en af de søde fyre fra parallelklassen havde overraget mig hele aftenen og ikke respekterede et nej + mange af mine veninder havde fået “sprunget banderolen”. Så vi gik om bagved et skur, lagde en jakke på græsset (død romantisk – not) og så skulle det gå løs. Ingen af os havde prøvet det før. Så sagde han “1…..2…..3…..”, tog tilløb og HAMREDE sin ***** op i min ******. Gæt hvem der halvt grædende, halvt mundlam forsøgte at løbe derfra – med en liderlig fyr lige i hælene…….
Så gik der et par år og jeg mødte en fyr, som jeg faldt pladask for – og han for mig. Vi mødtes hos ham og skulle se film (hvor var jeg dog naiv), tingene gik sin gang og pludselig lå jeg der på hans sofa, splitternøgen og med en fyr der var 7 år ældre på vej til at bestige mig. Heldigvis sagde jeg at det at var min første gang og han tog det meget pænt. Han gjorde alt for at gøre det fint for mig, men der var liiiiiiiidt (læs: meget) tight syd for navlen, så det tog EN HEL MÅNED for ham (og mig) for at forsøge at “udvide” mig dér. Well, efter en måned med en masse forberedelser og forsøg lykkedes det endelig. Og endnu en gang lå jeg under en fyr og kunne stikke af pga. smerten – men det lykkedes, varede ikke så længe og så tænker man at det ikke kan blive værre – jo, søde piger. Jeg var revnet – big time….. så der var blod alle steder. Ikke bare en lille smule, som hvis man snitter sig på et stykke papir, men sådan VIRKELIG meget.
Men I skal ikke lade jer skræmme, det bliver bedre efter et par gange, men vent for guds skyld til I er klar og I ligger sammen med en sød fyr, som I føler jeg trygge med – det betyder altså en hel del, og det har betydning for dit sexliv senere hen.” Anonym kvinde.


“Han var min første kæreste rigtige forelskelse og kæreste. Jeg holdt vejret imens, så måtte jeg bede ham om at  stoppe. Gik ud for at drikke noget Faxe Kondi – det endte med at jeg besvimede og han fandt mig i en sø af sodavand helt nøgen  haha..” Anonym kvinde på 25 år. 

844cffdd683c9512597622070977569d

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panik - jeg har en kæreste?