uge 38

Min første sexoplevelse #2

6fa0385ab5bc512ed0360383498b04c2

Læs første del HER. I er skide seje, og jeg bukker mig virkelig for jer. Tak fordi i deler. #brydtabuet. 

Næste historier kommer her: 

“Jeg var 16 og havde mødt en sød fyr, der arbejdede i Netto et år forinden. Ansøgte ham ved en fejl på Facebook, han accepterede og så skete der ellers ikke noget før han skrev til mig.. Et helt år senere haha. 
Nå, vi skrev sammen og jeg havde det vildeste crush på ham, han var rimeligt blank omkring det og han var i øvrigt fem år ældre end mig. 
Vi gik et par ture, den ene gang var jeg fuld og jeg ville virkelig gerne have at han bare skulle “tage mig”, men han var forsigtig og gjorde intet andet end at følge mig helt hjem. Jeg besluttede at han skulle “have æren”.
Det gik dog ikke helt som præsten prædikede… Jeg havde lige spist et enormt måltid fra McD i bilen sammen med min mor da han skrev om jeg ville gå en tur. Jeg sagde at han kunne komme med op og fodre min hest. Vi sad på loftet deroppe i stalden, men det skete intet selvom der var den der “vibe” i luften.. Jeg var totalt uerfaren, jeg havde dårligt kysset andre. 
Vi gik hjem sammen gennem Dyrehaven. Jeg var skuffet over at der igen ikke var sket noget. Pludseligt stoppede han op kyssede mig, det var ømt og drevent og virkeligt rart. Han gav mig et langt kram bagefter og jeg var lige ved at græde. Vi gik videre hånd i hånd. Vi faldt over en bænk som han insisterede på vi skulle placere os på. Her kyssede vi så i lang tid.. Og så gik det stærk. “Vent jeg finder lige et kondom” sagde han og så blev jeg klar over hvad klokken havde slået. Mig af med helt mit tøj midt i en kulsort skov i oktober måned. Klodset var det (og missen var i øvrigt ikke slet ikke friseret). Forskellige stillinger blev brugt og det gjorde ikke voldsomt ondt. 
Efterfølgende var han nærmest i chok. “Det havde jeg ikke regnet med! Hold da op du er lækker! Hold da op du er fræk! Wow… Det var.. Vildt”. Jeg hørte på hans ros hele vejen hjem og var selv helt befippet. 
Min mor spurgte da jeg kom hjem om hvad vi havde lavet og jeg svarede kækt “det vil du ikke vide”. Hahaha jeg syntes det var så spændende og forbudt, jeg tænkte på det i flere dage efter.

Fyren endte med at blive min faste bolleven i et år bagefter. Jeg kunne ikke rigtig slippe af med ham. Det må have været min udspilede McD mave han ikke kunne stå for ;)”Anonym kvinde på 20 år. 

“Min første gang var i 9. klasse, og med en fyr som jeg var utroligt glad for. Vi var rigtig vilde med hinanden, men det var bare det forkerte sted og en dårlig timing, så vi blev aldrig mere end venner. 
Vi var til en privatfest hos en fælles veninde, med en masse venner – vi hyggede os, drak en masse øl og spillede høj musik. Han og jeg var begge to begyndt at se andre, da vi bare ikke kunne få det til at fungere med hinanden. Alligevel gik vi hele natten og sendte lange blikke efter hinanden. Da natten er ved at være ovre, og vi skal til at sove, kravler jeg ind ved siden af ham, i den seng han har lagt sig til rette i. Ovenpå en masse øl og vin havde jeg glemt alt om andre fyre, og det eneste der opslugte mig var tanken om, at han lå inde i det andet rum. Så jeg kravlede altså ind under dynen hos ham, mens de andre sov rundt omkring i huset. Han vender sig om, kigger på mig og smiler. Jeg bliver varm indeni, og kravler tættere på ham, og han kvitterer med et kys – og flere, og flere. Vi var begge to jomfruer, men alligevel kom det helt naturligt, og vi begyndte at tage tøjet af hinanden. Jeg sprudlede af lykke indeni – indtil han (5-6 minutter inde i “seancen”) kigger mig i øjnene med et forfærdet udtryk i ansigtet og siger “Undskyld. Jeg kan ikke.”. Han rejser sig fra sengen, samler sit tøj op og stormer ud af døren og hjem. Så dér lå jeg, nøgen, fuld og med et hjerte knust i en milliard stykker. 

Det var absolut ikke drømmescenariet, og set i bakspejlet ville jeg hellere have ventet til jeg var med en rigtig kæreste – men det var alligevel en fyr jeg var super glad for. Han var desværre bare ikke ligeså glad for mig”Simone på 20 år. 

“Jeg var 15 år, da jeg mistede min mødom. Jeg mistede den til en fyr jeg havde haft et lille crush på et par måneder, men som var ret meget en “player”. Jeg havde følelsen af, at jeg bare skulle have det overstået, og tænkte, at det nok ville være smart at gøre det med en erfaren dreng. Jeg ved ikke om det er pga. min første gang, men jeg har aldrig som sådan forbundet sex med følelser, og aldrig set det som værende det mest intime man kan have med et andet menneske. Det har betydet, at jeg nu i en alder af 19 har haft en del forskellige sex-partnere. 
Jeg synes ikke selv at det er skidt overhovedet, men det sætter bestemt tanker i gang omkring, om den første gang kan have betydning for ens fremtidige sexliv.”Anonym kvinde på 19 år. 

“Jeg mistede min mødom som 16-årig til en dreng, jeg ikke havde kendt ret længe. Det lyder umiddelbart ikke specielt romantisk, og mange vil garanteret rynke på næsen af dette, men jeg er ikke specielt romantisk anlagt og har derfor heller aldrig drømt om romantisk sex med levende lys og baggrundsmusik. 
Jeg havde egentlig ikke gjort mig så mange tanker om, hvordan min første gang skulle være. Jeg var rimelig overbevist om, at det skulle ske spontant med en person, som jeg havde en god kemi med.
Jeg havde prøvet lidt af hvert inden min første gang og regnede egentlig med, at min jomfruhinde var sprunget, og at det derfor ikke ville gøre ondt. Men tværtimod – det gjorde så ondt, at vi blev nødt til at stoppe. Det var ikke en smerte, som var uudholdelig, men jeg følte mest for at stoppe. Det vil altså sige, at jeg mistede min mødom, uden at vi decideret havde sex. Vi endte med at have sex et par uger senere og har haft det flere gange siden. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt det, da jeg længe har været klar til at have sex, men egentlig ikke har magtet alle de forpligtelser, der typisk medfølger. Jeg er godt klar over, at nogen vil mene, at jeg er for ung til at have en såkaldt “bolleven”, men jeg er simpelthen så lykkelig for det forhold, vi har. Det bedste ved denne dreng er, at han får mig til at føle mig smuk og fantastisk, og det gør virkelig noget ved min selvtillid.
Jeg har valgt at fortælle min historie for at vise, at ens første gang ikke nødvendigvis behøver at være planlagt og perfekt for at være god. Det vigtigste er, at det er med en, man føler sig tryg sammen med, kæreste eller ej. Man skal aldrig lade sig presse, hverken af drengen, ens veninder eller samfundets normer om, hvordan ens første gang bør være, og man bør altid være sikker på, at man er helt klar.” Anonym kvinde. 

ee3bc4a5fa1f3b5e03dbd0aeb36ab63e

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uge 38