Is på battet..

pigerne..

PicMonkey Collage-3 Hvis det har gået nogens næse forbi, så var jeg på Bornholm i weekenden med søde, søde piger! Jeg dokumenterede det hele på snappen: miss_dickface.
Vi blev inviteret derhen af Auping, til et fantastisk og helt igennem vellykket søvnevent. Jeg var glad fra første øjeblik jeg mødte pigerne (eller det skal lige siges at jeg havde bankende mange vin-tømmermænd, så jeg slog lige et smut forbi Burger King, men derefter var jeg slemt begejstret).
Jeg var afsted med Nadja, Matilde, Mette, Maya, Anna, Emily og Sofie. Nogle af pigerne kender jeg lidt, andre kendte jeg slet ikke, og så er der nogle jeg kender rigtig godt.

Jeg bliver tit og ofte spurgt om hvad det bedste ved min blog er. Der er lækre events, der er lækre gaver, der er lækre arrangementer og middage – men ingen af de ting ville være lækkert uden mine bloggerpiger.
Det forhold jeg har sammen med Nadja er så unikt og stærkt. Vi mødte hinanden for … Ja, 2,5-3 års tid siden tror jeg. Jeg tog kontakt til hende, da vi begge var relativ nye bloggere, og vi klikkede for første øjeblik. Hun rummer alt det jeg mangler til tider, og hun er en skønherlig pige, som jeg ikke kan se mig selv undvære nogensinde. Jeg kan komme til hende i alt slags humør, og hun er der bare. Hun forstår mig, selvom det kan være svært i mit rundtossede liv. Matilde er en kær og EPISK veninde, som altid får mig til at grine ualmindelig højt. Vi er i rum sammen i maks 2 minutter, også går der ellers lumre jokes i den. Hun var der skide meget for mig, da jeg var blevet single – hun står altid klar med kram og vin! Mette er en skøn, skøn pige som jeg virkelig holder af. Hun er så skide ærlig og helt nede på jorden, og det er jeg kæmpe fan af.
Det her er piger som jeg ALDRIG ville have kendt, hvis jeg ikke i sin tid, startede denne her blog. Det er piger som jeg måske ikke deler ualmindelig mange interesser med (udover mænd, vin, mad og mere vin .. okay og træning), men jeg kan være mig selv uden nogle filtre. Jeg kan være rablende skør og fortælle de mest pinlige og sårbare hemmeligheder jeg har, og de dømmer mig aldrig, de skåler måske lige med mig og giver mig et klask i røven.
Der er ikke så meget pis med os, vi er bare dem vi er – og dét er et venskab jeg kan sætte mig ind i. Så jeg må nok krybe til korset (hvis den vendning overhoved kan bruges i denne sammenhæng?) og indrømme at det bedste ved min blog, det er fandme mine piger. Taknemmelig er nok det jeg er lige nu, taknemmelig for bloggen og alt det den har ført med sig. Hey, taknemmelig for jer også – uden jer, ingen blog!

Glæder mig allerede til at være fuld med dem allesammen den 8/10. 

IMG_3238  IMG_3237-3

PicMonkey Collage IMG_3131

Turen til Bornholm var sponsoreret. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is på battet..