Vegetarwraps.

Prioteter..

jojojojoJeg er faktisk ret vild med hverdagen, jeg er vild med at stå tidligt op, (A-menneske) og jeg kan godt lide at få noget ud af min dag. Jeg elsker når jeg er godt gammeldags smadret kl 21.14, og falder omkuld på sofaen efter en lang dag.
Det ville være fedt på mange måder, hvis jeg kunne fortsætte i sådan et gear altid, men det kan jeg bestemt ikke – så går jeg helt ned. Jeg er mega sensitiv, og jeg bliver ret hurtigt overstimuleret, især hvis det er ting jeg ikke føler mig tryg i. Jeg er pisse glad for mit nye studie, og jeg syntes det er hyggeligt at læse lektier (ja, det har jeg altid syntes), jeg kan godt lide at arbejde ved siden af. Jeg har arbejdet siden jeg var 13 år gammel, og jeg kan godt lide at tjene mine egne penge.
Når det så er sagt, så kan jeg ikke holde til at lave så meget, hver dag. Jeg ville super gerne træne, men det kunne jeg altså bare ikke lige, fordi jeg priotererer at være social med min nye klasse, over træningen. Jeg ville gerne ses med mine yndlingspiger, men det kunne jeg ikke, fordi jeg skulle ind i mit nye job. Jeg savner at kramme min gravide søster og snakke med min ufødte niece, men det har jeg ikke haft meget tid til på det sidste.. Men det er okay, det forstår hun godt.

På et eller andet niveau, så får jeg dårlig samvittighed overfor mine mennesker. På et helt andet niveau så ved jeg at de 100005% forstår, hvorfor jeg er fraværende. Og på et helt tredje niveau, så ved jeg at jeg også skal passe på mig selv.
Når jeg falder ind i mit nye studie og mit job, så vil det helt sikkert føles nemmere at lave ting ved siden af.
Før jeg vidste at jeg var særlig sensitiv, så prioriterede jeg fuldstændig anderledes, og det kørte mig altid ned i et hul, som var svært at komme op af igen.
Får at undgå at jeg faldet ned i det der hul, fordi det vil jeg gerne være foruden, så husker jeg mine “Caroline” tider i løbet af en uge. Somme tider er det måske meget lidt tid jeg får til mig selv, andre gange er det flere timer.
Efter en 8 timers vagt forleden, så kunne jeg ikke beslutte om jeg skulle cykle hjem og træne, cykle hjem og læse, cykle hjem og støvsuge ? Så jeg cyklede ind til Istedgade og satte mig på en café med en god bog, og det var den helt rigtige priotering lige dér.. I dette tilfælde er ordet “pyt” kanonje, brug det, og bliv gladere.

Jeg er skide glad i mit liv lige nu, jeg er skide glad fordi jeg har en über forstående kæreste, som selv har mange ting om ørene. Jeg har verdens skønneste familie og venner, som bare giver verdens bedste kram. Selvom der sker mange ting, så prøver jeg at nyde nuet og være glad for det jeg har. Jeg har i princippet alt det jeg har drømt om i over et år, så jeg er: “bid mig i ballen og kald mig for helvede Bente” glad!!

Moralen med dette indlæg er: pas nu på jer selv, sensitiv eller ej. Vi vil så gerne alting, men vi tager ikke stilling til os selv i sådan nogle situationer. Glem planlægningen til i næste uge og slap af. Det her er dit liv, og det er heldigvis dig der laver reglerne. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarwraps.