For et år siden..

Vegetarwraps.

IMG_2888

Malte og jeg var på høstmarked på en økologisk bondegård for lidt tiden. Det var skide hyggeligt og vi fik simpelthen så mange lækre ting med hjem. Vi fandt vores eget spidskål ude på marken, og skar det selv af, det var altså en sjov oplevelse. Vi skulle selvfølgelig have det største spidskål, og tror det var på omkring 2 kilo – vi havde bare ikke tænkt over hvor meget spidskål vi så var nødt til at spise..
Nå, men vi lavede grønsags og vegetarwraps, hvor vi bruge de store kålblade som brød, og det smagte skønt. Jeg lavede en god guacamole mens Malte lavede en ultra lækker bønnemos.

Du skal bruge: 
Kål blade (de fleste kål kan bruges)
Tomater.
Agurker.
2 fed hvidløg.
2 avocadoer.
Naturel skyr.
Saft fra en halv lime.
1 løg.
1 dåse bønner (vi brugte kidneybønner, men alle kan bruges)
Spidskommen frø.
Chili.
Kanel.

SÅDAN: 
Bønnemosen: Hak løget ud, og kom det på en varm pande med lidt olie. Kom derefter det pressede hvidløg på.
Kom så spidskommen, chili og kanel på (har du andre krydderier, så brug dem). Hæld bønnerne på og rør det forsigtigt rundt. Når det er varmt, så kom det i en blender, og bum.. Så har du bønnemos.
Guacamole: Blend avocadoerne, kom hvidløget i og rør rundt. Kom saften fra limen i og smag til med salt og peber. Hvis du vil, så kom lidt naturel skyr i (eller andet), så er der lidt mere.
Hak diverse grønsager og vask kålbladende. Det er super nemt, og det smager skide godt – pynt med friske krydderurter.

IMG_2932

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For et år siden..