Efterårs tid er suppe tid..

Danmarks sundeste festival..

SPONSORERET INDLÆG.


img_2374

For nogle dage siden skrev jeg om Danmarks sundeste festival, nemlig DGI Landsstævnet i Aalborg 2017. Man har kunne deltage i konkurrencen om 2 billetter på min Facebook side, og jeg har fundet en heldig vinder. Tillykke til Karoline, som har fået besked – jeg glæder mig til at møde dig i Aalborg til næste år.

Hvis du gerne vil med til Danmarks absolut sundeste og sjoveste festival, så kan trøste dig en smule. Fordi lige nu kan du spare 395 kr på billetten, hvis du køber en Earlybird billet HER. Det kan være en lille julegave idé til en du holder af, eller en forkælelse gave til dig og din krop!

Du kan læse meget mere om hele Landsstævnet inde på deres hjemmeside, som du finder lige HER.. Jeg håber på at møde nogle af jer i Aalborg næste år, måske nogle der kender byen, og kan vise mig rundt 🙂 ..

img_0466img_7021

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs tid er suppe tid..