Kaninsex, 28 bolde og chokopops.

Danmarks sundeste festival..

SPONSORERET INDLÆG. 

mig-caroline

Man sammenligner som regel ikke festival med “sund”, men den er go’ nok! 

Danmarks sejeste og sundeste festival løber af stabelen næste år i Aalborg fra den 29 juni-2. juli, og dét lyder som en festival jeg gerne vil deltage i. DGI landsstævne bliver afholdt i Danmark hvert fjerde år, og hver gang strømmer mennesker fra nær og fjern til, for at være en del af 4 dages ballade og sjov.
Hånden på hjertet, så har jeg aldrig været på nogen som helst form for festival, jeg kan desværre ikke komme med en god forklaring på hvorfor. Har aftalt med nogle piger at næste år, der skal vi give den max gas på: Tinderbox og North Side, og det glæder jeg mig til.

Da jeg var mindre og gik til håndbold, så elskede jeg når vi skulle ud på håndboldcamp rundt omkring i landet. Det stod på håndbold og hygge en hel weekend, og jeg elskede det sammenhold man fik – gennem sporten. Man havde et helt specielt bånd til de andre håndbold glade børn, fordi vi alle sammen havde noget sammen..
Nu går jeg desværre ikke til håndbold længere, men jeg vil glæde mig til at indtage Aalborg næste år med intet mindre end 25.000 andre mennesker, det kan jo kun blive en fest.

Landstævnet i Aalborg bliver en kæmpe fest, det bliver en blanding mellem fest og sport – to af mine yndlings ting i livet. Du får helt selv mulighed for at sammensætte dit egen program, så du får det så sjovt som muligt. Vi har alle en sportsgren vi er totalt boldmongol til, derfor kan du skræddersy dit program ved at vælge mellem 40 forskellige workshops, og derfor få en så fed festival som muligt. Jeg tænker jeg i hvert fald skal prøve yoga, dans, håndbold og badminton – måske fodbold.

Om aftenen er der fest og glade dage, og om dagen er der aktiviteter og flere glade dage. Jeg har været så heldig at kunne give 2 billetter væk på min Facebook. Så hop ind og skriv hvem du rigtig gerne vil have med til Danmarks sjoveste og sundeste festival, så finder jeg en heldig vinder den 13/10. Jeg håber på at se en masse af jer derhenne næste år. Knæk og bræk.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaninsex, 28 bolde og chokopops.