Lad os snakke om: den gode tone..

For tiden..

img_3593For tiden er jeg stjerne hyper mega monster glad. Sådan “shit, kan det her lade sig gøre” – glad, men det kan det. Jeg er glad for mange ting, men for tiden er jeg virkelig glad for:

– Kolde morgener, hyggesokker, sutsko, varmt tæppe og kaffe med masser af stearinlys omkring mig.
– Ligge i sengen og søge efter ny musik i timevis. Jeg har lige opdaget kunstneren Benjamin Francis Leftwich, jeg er kæmpe fan. især denne her sang:

– Når jeg kan sige: “ja, jeg har faktisk tid til at ses i denne uge..!” (det sker sjældent)
– Have tid til at nå min træning. Man kan jo altid nå ting man virkelig gerne vil, men jeg har nedprioteret træningen meget, og det er jeg faktisk lidt ked af. Derfor blev jeg så glad da jeg faktisk havde overskud og lyst til at tage op i fitness forleden.
– At blogge. Det har jeg altid elsket, men for tiden elsker jeg det virkelig meget. Måske fordi bloggen er vokset, og jeg får flere og flere faste læsere herinde, og det er jeg glad for. Bloggen er mit hjertebarn, så det betyder uendelig meget for mig at i læser med.
Malte. Jeg havde glemt at booke vores tur til Oslo i ordentlig tid, så vi kom ikke afsted her i efterårsferien, desværre. Heldigvis er han så skide dejlig, så vi har lejet en lille hytte midt ude i skoven. Vi skal derop i morgen, og overnatte midt ude i ingenting. Vi skal spise lokalt vegetarisk mad, have hyggetøj på, være i udendørs sauna, undvære internet og telefon også skal vi bare have det lækkert!
– Kombinationen: ristet rugbrød, tyk lag humus, ost, spejlæg og avocado ovenpå.. MUMS.
– Tuc-kiks, det spiser jeg virkelig en del for tiden.
– Rødvin. Jeg har faktisk altid haft det svært med rødvin(!!). Jeg har hældt tons af hvidvin og rosévin ned i mit svælg, men har altid syntes rødvin er for bittert – indtil i år! Jeg har lært at drikke det, og virkelig nyde det (måske det er kommet med alderen?). Generelt er jeg blevet virkelig vild med at drikke vin og drinks (gerne mange af dem)..
– Vegetarmad. Jeg har prøvet så godt jeg kan, at leve vegetarisk i hverdagene. Det har overraskende nok, ikke voldt mig besvær på nogen måde, det har faktisk været utrolig dejligt for mig og min mave.
– Mit arbejde. Det er altid kaotisk lige når man starter på et nyt arbejde, der er så mange ting man skal lære. Jeg er begyndt at føle mig lidt mere sikker i det, og jeg er faktisk rigtig glad for at være derude. Til jer der ikke ved det, så arbejder jeg på et bosted for mennesker med forskellige psykiatriske problemstillinger.
– Tanken om at der er under en måned til at jeg rejser til Morocco. 5 dages bloggerrejse med en masse forskellige bloggere som jeg overhoved ikke kender. Det bliver sindsygt lækkert, og jeg glæder mega meget!
Hemmelig guilty pleasure: Jeg fandt en Facebookside som havde sammensat de bedste skænderier fra diverse reality programmer. Selvom jeg ikke ville, så lå jeg på sengen i en time og var dybt underholdt.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Sille

  Dejligt! Hvor er din søde kjole eller er det t-shirt og nederdel, du har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak! Det er en kjole, og den er fra Asos 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: den gode tone..