10 hurtige..

Ham.

img_2777

Nu har jeg siddet i en time og slettet hvert et ord jeg har skrevet. Nu har jeg siddet på den hyggeligste café på Istedgade og gloet fortvivlet ned i min kop kaffe, mens jeg lytter til lyden af blød jazz, der forlader cafeens højtaler.
Jeg sidder og er fortvivlet, samtidig med at jeg er fyldt med kærlighed ud til fingerspidserne. Jeg sidder med en halv stresset følelse i kroppen, samtidig med at jeg er mere glad end nogensinde før.
Jeg sidder og kigger rundt på de få mennesker, som har valgt at bruge nogle timer på denne hyggelige café. De sidder og læser og snakker med deres mennesker, mennesker som jeg håber der betyder meget for dem, det fortjener de – mennesker der holder af dem.
Jeg blev sentimental over mine egne tanker, så sentimental at en tåre vælger at titte frem i mit øje. Jeg havde mest af alt lyst til at give de her mennesker et kram, men valgte i stedet at kaste min kærlighed over bloggen – over på ham.

Kærlighed. Pisse svær at skrive ned for mig åbenbart. Jeg er i et kæresteforhold med en høj mand, og jeg er forelsket i ham. Jeg er faktisk kærester med en mand der er født og opvokset i Odense, og  jeg elsker ham. Jeg har nydt at vores kærlighed har været gemt væk fra bloggen – det har givet mig tid til at vænne mig til den og virkelig sætte pris på den. Han hedder Malte, og Malte er min kæreste. Sjældent i mit liv, havde jeg troet at en Fyns mand på 191 cm ville svinge sine arme om mig, og blive min kæreste. Jeg tror heller ikke at Malte tænkte: “Blogger OG fra Amager, jamen JACKPOT til mig!” – men, kærligheden havde andre planer for os begge. Jeg må se det fra den positive side: 191 cm er bare meget mere at elske og kramme.
Jeg vil jo egentlig bare skrive at jeg er skide glad! Jeg er så glad og forelsket at det er til at blive irriteret over (for andre mennesker altså.. Jeg syntes selv at jeg er herlig!). Føler lidt at jeg har fundet den rigtige plads i sætterkassen, og jeg kan godt lide at være her.

Nu når jeg kigger op, er det ene par gået fra deres plads på bænken overfor mig – det har jeg slet ikke lagt mærke til. Min kaffe er blevet en smule lunken, og tiden er løbet fra mig.
Jeg sat mig for at skrive et indlæg om “kærlighed”, og det blev måske lidt i øst og vest. Men det er kærlighed vel egentlig også?

“Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful. Love takes no pleasure in other people’s sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes.”

 

   

1 kommentar

  • Jeg er kærester med min, på 186 på 6 år – de er ikke værst, de høje mænd kan du tro. Slet ikke når der følger et fuldskæg, søde ord og evnen til at lave bearnaisesovs med 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 hurtige..