Lad os snakke om: Jalousi.

Kaninsex, 28 bolde og chokopops.

img_3170

Mine overboer knalder omkring 3-4567 gange om dagen, om jeg er misundelig? Ja, ja det er jeg. Men hvem har tid til at have sex 3 gange om dagen? Hvis #stævnemødet ville følge mig rundt i løbet af dagen som en hundehvalp, så kunne det måske lade sig gøre, men det er ikke tilfældet. Jeg må indrømme at jeg er lidt glad på deres vegne, de har virkelig skændes meget, så det er godt de har fundet gnisten .. De får fandme bare mit forhold til at være totalt usexet, fordi vi åbenbart prioterere søvn højest – pfff, fandens til lort.
Derfor sover vi hos #stævnemødet, der kan man ikke høre en skid, så dér er vi sexede med vores helt almindelige mængde sex (juhuuu).
Min nabo er døv, eller det er i hvert fald lige på grænsen! Han hører tv på lydstyrke multi-døv og han sætter sin alarm kl lort om natten, fordi det tager ham 8 år at vågne. Min anden nabo steger thai mad dagen lang, så jeg er permanent sulten når jeg går ind og ud af mit hjem. Fik jeg sagt at jeg er på jagt efter en ny lejlighed? Det er jeg. 
Jeg er ikke et rart menneske hvis jeg ikke har fået min søvn. Den ene dag vækkede kaninerne mig kl 00.00 fordi de lige havde et regnskab de skulle have gjort op, det blev åbenbart ikke gjort ordentlig, fordi det skulle også lige klares kl 05.14 (ja, jeg kiggede på min telefon). Kl. 05.48 hører jeg saftsuseme Hr. Kanin forlade lejligheden FLØJTENDE! Jamen vor herre til hest. Jeg spiste chokopops til morgenmad den morgen! Med ekstra meget chokolade og ingen mælk – jeg spiste det direkte fra bøtten, mens jeg fik kaffe i drop.

Jeg har ikke trænet i en måned, og jeg er ligeglad! Jeg har ikke engang overskud til at bekymre mig. Jeg bruger så meget energi på alt andet i min hverdag, så jeg vil skide min træning et stykke lige nu. Jeg er nok overhoved ikke sundhedsblogger agtig for tiden, og det beklager jeg lidt, men ikke alt for meget. Jeg forsømmer min kære snap (miss_dickface) og jeg er minimalt på Instagram. Jeg står foran et net med 28 røde bolde, og pludselig bliver de alle sammen kastet op i luften på én gang.. Jeg kigger og kigger – hvis jeg er heldig griber jeg én maks to. Der står søvn på den ene og mad på den anden. Jeg griber aldrig den bold der står træning på, og det er fandme helt i orden.

Jeg vil gerne være en super kæreste, en stjerne veninde, en god datter, en bekymrende søster, en god kollega, en fantastisk studiekammerat, en kanonje blogger, en super træningspige og en pige der husker sig selv i hverdagen.. Det er jeg også, bare ikke på én gang. Jeg kan ikke det hele, jeg kan ikke balancerer med 28 bolde. Lige nu griber jeg de vigtigste bolde indtil jeg har mere overskud i min hverdag, og sådan er det – det er okay!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

7 kommentarer

 • Helena

  Årh kunne ikke være mere enig, dejligt at læse en så ærlig og (kvinde’stærk blog)! Du er så god til at skrive så man får lidt perspektiv på nogle af de samme tanker man går med indimellem! Tak for dét 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak for ros ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mine overboer eller underboer eller nogle omkring knalder også hele tiden! Hvad foregår der? Det er også så højt, at jeg vågner ved det om natten.. Det er piv irriterende, men kan man tillade sig at brokke sig? Det er selvfølgelig fedt for dem, at de har det godt, men det er super træls for min kæreste og jeg, som skal tidligt op….. Tror SLET IKKE de selv kan høre hvor højt det er. Skrig og støn og klonk bank klang. Næste gang det sker (som nok er snart) tror jeg sgu, at jeg hamrer en kost i loftet eller klasker en hånd på væggen i bedste Fru. Olsen stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Haha! Jeg blev også enig med mig selv om at hvis det sker igen kl lort om morgenen, så går jeg op og banker på! Det er fair nok de knalder, men gør det lige på nogle ordentlige timer af døgnet 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hahah. Fed start på indlægget! Personligt prioriterer jeg træning, da det giver mig så meget overskud.Jeg kan simpelthen ikke komme igennem hverdagen, hvis det kun er mit hoved som er træt – kroppen skal også slides lidt. Men det er vigtigt, at man prioriterer! Og ligeledes at man er helt cool med, at forskellige mennesker prioriterer forskelligt. Det er altså virkelig en sund og vigtig indstilling at have til sin egen hverdag! Så lige nu, med lige netop dette indlæg, er du nok mere sundhedsblogger en nogensinde før 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak for ros! Og hvor har du bare evig ret! Man skal virkelig lytte til sig selv og sine egne behov! 🙌🏻..
   tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hahah!! I skrivende stund, har mine overboere også sex. Som de har så mange gange om ugen. Hvordan ved jeg det? Jo, de har skam soveværelse lige ovenover mit, og lejligheden har åbenbart vægge, og tilsyneladende, også lofte lavet af papir. Deres seng knirker så meget, at det halve kunne være nok, og hun stønner så højt når hun når klimaks, at jeg stille hvisker til mig selv: “thank God, de er færdige nu. Så kan jeg sove videre!” Ja, han stønner sgu også. Det gør vi vel alle, men hey, skru lige lidt ned hva’ 😛 Dejligt med unge naboer, men for fanden hvor de larmer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: Jalousi.