uge 41.

MaltesMad: Spicy Hokkaidosuppe.

img_3527

Malte laver god mad, han laver faktisk virkelig god mad – og det nyder jeg tit! Han elsker endda også at lave det, og forkæle mig, mens jeg sidder i vindueskammen med mit vinglas. Det er sgu meget rart. Maltes Mad: Spicy Hokkaidosuppe.

untitled-2
⁃1 hokkaidogræskar.
⁃1 løg.
⁃1-2 fed hvidløg.
⁃1 cm ingefær.
⁃Chili, enten en frisk eller tørret. ( vi havde intet af det så vi brugte shiracha sauce istedet )
⁃Stilken fra persille. ( bladene gemmes til topping, generelt skal man aldrig smide stilkene ud da de er fyldt med  go’ smag til fx suppe eller gryderet)
⁃Evt et par gulerødder.
⁃1 grøntsagsboullion.
⁃En smule kokosmælk efter smag og behag.
⁃Smag til med salt og peber.
untitled-3
⁃persilleblade.
⁃Sesamfrø og græskarkerner tørristede på panden.
⁃Græsk yoghurt, creme fraiche eller skyr ( vi brugte græsk yoghurt )
untitled-4
⁃groft flutebrød.

untitled-5
Skær hokkaidoen over på midten og fjern kernerne.
Fjern skrællen og hak det i tern.
Hak derefter resten af dine grøntsager.
Svits løg i en gryde i olie et par minutter.
Tilføj de øvrige grøntsager og giv det 4-5 minutter i en gryde. Tilsæt vand så ca alle grønsagerne er dækket til. Tilsæt boullion og kokosmælk og rør rundt.
Lad det simre indtil grøntsagerne er møre.
Fjern evt noget af vandet for at få en tyk cremet suppe, eller lad være og få en lidt mere vandet suppe. Blend herligheden til en cremet suppe og smag til med salt og peber.
Server med ønskede toppings og groft flutebrød eller hvad du lyster.

img_3497

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uge 41.