For tiden..

minus på overskud, nye kærester og tur til Møn.

img_3637De næste 24 timer, der sidder jeg i en hytte midt ude i ingenting sammen med Malte.
De næste 24 timer der er det planen at jeg ikke er online på nogle sociale medier. Jeg skal bare være sammen med min kæreste, og nyde ham og naturen. Det har vi brug for.

Når man er forholdsvis nye kærester, så har man mest af alt bare lyst til at være sammen hele tiden. Det er svært at være nyforelsket, når man ikke har tid til at være sammen..
Malte er startet på ny skole, og jeg har mit studie og job som fylder meget i mit liv. Vi har begge to nogle pressede kalendere, og det kan mærkes på forholdet. Man bliver sgu en smule frustreret når man bare gerne vil ses, og det ikke kan lade sig gøre. Man kommer unødvendigt (det er nok mest mig der hiver denne præmie i land) til at bide af hinanden, og skabe dårlig stemning. Det udspringer sig jo af at jeg bare gerne vil ligge tæt på ham, og når det ikke kan lade sig gøre fordi vi har skole og job og se til – så kan jeg til tider reagerer som en teenagere, der er på de forkerte p-piller.

Vi tog vores forhold op til status for lidt siden, og vi var begge meget enige om at vi ikke er nok sammen. Ikke sammen som at sove sammen, men sammen som at lave noget. Når man har minus på overskuds-kontoen, så ligger det ikke til højre benet at lave noget vildt, så lokker Netflix og sofaen en lille smule mere.

Vi skulle have været afsted til Oslo, men fordi jeg har så rygende travlt, så glemte jeg at booke i ordentlig tid. Vi havde sat 3 dage af til hinanden, taget fri fra job og pligter – så de skulle ikke forspildes. Igår var vi ude i skoven og gå en lang tur og nyde efterårsfarverne. Idag har vi booket en lille hytte midt ude i skoven på Møn, dér skal vi tilbringe de næste 24 timer – bare os. Vi har taget bøger, spil, hyggesokker, nattøj og gummistøvler med. Vi skal spise vegetarisk aftensmad og morgenmad, også skal vi i udendørs sauna. Det er et sted vi har fundet på Airbnb, så vi er ret spændte på det hele, det lyder jo næsten for godt til at være sandt.

Det blev faktisk et meget langt og en anelse rodet indlæg. Jeg ville egentlig bare fortælle at jeg smutter til Møn med Malte, og jeg glæder mig. Jeg har taget mit kamera med, og håber at vejret holder sig nogenlunde fra sin bedste side.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Anna

    Lyder som en dejlig ide😊 Kunne du ikke sende et link til det sted?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tiden..