Lige dér hvor hjertet slår..

Så tag dog min krop..

img_0768      Jeg har ikke blogget de sidste par dage. Det er der flere grunde til, dels fordi jeg lige havde en modul opgave jeg lige skulle have afviklet og dels fordi jeg føler mig voldtaget. Jeg føler mig grusomt internet-voldtaget! Jeg skrev på Instagram at jeg åbenbart ligger inde på en hjemmeside, hvor mænd (måske også kvinder) bytter billeder – rettelse, erotiske private billeder, af uskyldige piger! Som om jeg er et eller andet lorte Pokémon kort!? Jeg syntes bund ærligt at det er mega ubehageligt! Jeg har grædt og meldt det til politiet, også har jeg råbt og skreget af anonyme mænd, som fortjener slemme, slemme ting!

Det der gjorde mest ondt, det er at jeg står i undertøj for at dele et budskab. Et budskab om at vi alle samme er skønne og skønhed fandme ikke kan defineres (ja, i kender jo hele smøren!). Men at mit budskab bliver brugt på at Henrik fra Skive, kan bytte min krop til fordel for Amalies fra Helsingør – det har jeg slet ikke ord for! Her håber jeg at karma-manden kommer og dickslapper de her mennesker i hovedet i 45 minutter!

Jeg stod med 2 valg: 1. Lade mig skræmme af internettet og de åndsboller der findes derinde, og dermed stoppe at være som jeg er på bloggen! 2. Sige “fuck det“. Jeg ved hvad jeg står for, og hvis sørgerlige Henning fra Ornanistrædet får sig en spiller ud af det – jamen så “WHO FUCKING CARES?!”. Jeg har mit på det rene, syntes jeg selv!

Der vil altid være idioter der ikke giver en skid for andre menneskers privatliv (tabere kan vi passende kalde dem), derfor har jeg fulgt min kærestes råd og valgt valgmulighed nummer 2. Selvom politiet lukker den hjemmeside, så vil en anden sikkert bare åbne den på ny, det er ude af mine hænder, men kan med sikkerhed sige: det er bloggen og mit budskab fandme ikke!

Selvom jeg er skræmt, og det gør ondt i samtlige knogler af min 60 kilo “tunge” krop – så oprettede jeg bloggen for 3,5 år siden, for at vise at du er dit eget kropsideal og at vægten ikke definerer din skønhed! Jeg er fandme stolt af min blog (og min krop), og ingen, og især ikke sådan nogle mindre begavede mænd, skal få mit til at tvivle på mig selv og min krop!!

img_0146img_2119img_2443img_2612img_34580c3d9f0e-d6a3-404d-818c-82bb7507b2b7img_3457

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

12 kommentarer

 • Natacha

  Super skønt og stærkt indlæg! Det er utroligt hvilke klamme og perverse typer der findes derude, men dejligt at du tager tyren ved hornene og ikke lader dig kue og fortsætter med at udbrede budskabet om, at skønhed kommer i alle størrelser og former.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er sejere end de fleste, du er inspirerende, og du er smuk! Og hvor har du ret i at de er tabere, de vil altid finde en måde at fortsætte med at være tabere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hold kæft du er fandme sej, og et kæmpe forbillede for alle piger. Første gang jeg skriver en kommentar her, men har fuldt dig i 2 år, og du har virkelig fået mig til at tænke at jeg faktisk er god nok, specielt på grund af de billeder du ligger op! Jeg vejer 60 kg og min krop er en tro kopi af din, så når du kan være tilfreds kan jeg fandme os!!!!! Så stolt af dig, du er det bedste forbillede en hver nogensinde kunne ønske sig, netop fordi du er 110% dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Du fik lige dagens bedste smil frem på mine læber!! Hvor er du bare skæppe skøn ❤️❤️.. tak, tak, tak!
   Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Du skal blive ved med at være tro mod dig selv og være dig selv. Vi kan ikke lave om på verden omkring os – kun påvirke den gennem vores måde at være på. Du er på mange måder et forbillede for unge piger/kvinder, der har et “sygeligt” forhold til deres krop stærkt påvirket af medierne og deres søgen efter den perfekte krop. Dit budskab om, at man skal elske sin krop, som den er, er et budskab, man som forældre ville ønske, at man kunne indoperere i hovedet på sine døtre…
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak for din fine, fine kommentar! Den varmer 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det er fandme en skod situation, og jeg er ked af det på dine vegne.

  Men please lad være med at bruge ordet voldtægt i den her situation. Det er altså bare stadig ikke det samme som voldtægt, ligegyldigt hvor meget ordet bruges i et forsøg på at understøtte din holdning.

  Nå det så er sagt (undskyld mit sure opstød, men ser bare en tendens til at ordet bliver brugt i flæng, og det kan gøre liiiidt ondt at læse, når man rent faktisk har haft at gøre med ordets virkelig betydning) – så tackler du det rigtig fint og godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det kan jeg godt se, det havde jeg ikke lige tænkt på 😬☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige dér hvor hjertet slår..