Ham.

uge 41.

picmonkey-collage-6 – Jeg har ligget i ske en morgen og løst kryds og tværs med ham den høje mand.
– Jeg har slet ikke spist 4 benet dyr, syntes lidt at jeg skyldte at være lidt god – efter jeg havde indtaget en 400 g ko på KöD i lørdags.
– Været inde og se Anders Matthesens nye show.
– Byttet almindelig ko mælk ud med rismælk i min kaffe. Der findes mange forskellige plantebaseret mælk, og nogle af dem smager godt i kaffe, andre ødelægger kaffen fuldstændig. Rismælk er en af de gode, og den får mælken til at virke sødere og lidt mere cremet. Den var på tilbud i Netto til 14 kr.
– Indtaget utrolig meget kage. Er i en studiegruppe hvor vores regel nr 1 er: “hvem tager kage med i morgen?!“.. Så jeg har selv bagt sundere romkugler til dem, og jeg har fået smagt græskar og gulerodskage. Kæmpe fan!
– Ikke kommet en skid længere med mit cykelprojekt. Fordømt..
– Fået trænet for første gang i en måned, og det var rigtig rart for mig.
– Fået frivilligt arbejde på børnetelefonen. Jeg skal til intromøde i næste måned, og det glæder jeg mig meget til.
– Spist aftensmad i badmintonhallen, hvor jeg selv har spillet og hvor min far spiller. Kommer relativ tit derover og spiser når han har spillet. Jeg holdte min konfirmation derhenne, og har været i hallen siden jeg var helt lille.
– Blev kæreste med Malte på Facebook.. Ja, det tog os lige nogle måneder inden vi var klar til det.
– Haft kæreste aften med selv samme Malte igår. Han lavede virkelig lækker og spicy hokkaido suppe, mens jeg drikkede rødvin og stillede spørgsmål fra Trivial Pursuit. Opskriften på suppen kommer på bloggen i morgen.
– Været rigtig god til at prioterer mig selv i min hverdag og finde mine små åndehuller.
– Gjort hytten efterårsklar, hvad det betyder kommer i et indlæg i overmorgen. Efterår er nemlig næsten min yndlingsårstid.
– Ledt efter en god bog. Jeg leder efter hyggelig bog, ikke en krimi. En med kærlighed – en efterårs hygge bog. Nogle forslag?
– Siddet på Byens Bogcafé inde på Istedgade og skrevet blogindlæg, som virkelig blev læst flittigt.
– Stadig ikke blevet moster. Min søster er ved at springe, så når som helst kan jeg få en lille niece! Glæder mig.
– I aften skal jeg ind og spise italiensk med Malte og hans mor inde i byen.
– Følt at denne her uge er fløjet afsted, og jeg kan dårligt følge med..

picmonkey-collage-5img_3473

4 kommentarer

 • Trine M K

  “Mig før dig” af Jojo Moyes 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Den har jeg også kun hørt godt om! Tak for tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kan varmt anbefale Kate Morton’s bøger! Det er spændende kærligheds/mystik romaner, som er virkelig fængende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Og efter at du har læst “Mig før Dig”, vil jeg klart anbefale dig at læse efterfølgeren “Efter dig” – bestemt lige så fremragende en bog.
  Generelt skriver Jojo Moyes bare utrolig godt, så hun er værd at begive sig i kast med!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham.