Nem lakse og spinat tærte

Uge 42.

img_3636-2img_3650Sidder her i mit nattøj, helt høj på ro, glæde og kærlighed. Det har været en helt igennem perfekt uge – kan ikke forstille mig en bedre efterårsferie. Jeg har bl.a:

– Arbejdet på højtryk med min studiegruppe. Vores første modulopgave skal afleveres i morgen, og vi har virkelig kæmpet for at den bliver skide god. Der er en super god gruppe dynamik i vores lille gruppe, så det er en fornøjelse at arbejde med dem.
– Været på job tirsdag og onsdag. Selvom jeg til tider kan finde mit arbejde hårdt, så giver det mig så meget som jeg kan komme i rygsækken.
– Ordnet de sidste ting på min “to do” liste.
– Drukket øller med mine to gode venner. Jeg har få drenge venner, men dem jeg har sætter jeg stor pris på. De kender mig, og jeg kan være 100% mig selv sammen med dem, uden at de dømmer mig.
– Været i skoven med Malte, for at finde svampe. Vi fandt dog ud af, at vi ikke aner det fjerneste om svampe, så vi turde simpelthen ikke spise nogle af dem vi fandt – men flotte var de. Vi tog toget til Dyrehaven, og jeg fik lov til at kigge på alle de flotte træer og virkelig nyde at efteråret er over os.
img_3678-2
– Fundet ud af at dådyr har pels på deres tissemænd? Det morede vi os meget over. Det er dog en smule angst provokerende at så få meter fra sådan et stort dyr med et kæmpe gevir.
– Jeg har lavet vegetar spaghetti med kødsovs til Malte. Jeg kom linser i, istedet for kød, og den blev virkelig lækker. Opskriften kommer på bloggen i morgen.
– Taget en smuttur til ingenmandsland, for at kærestehygge i en lille bitte hytte. Jeg har virkelig fået mange beskeder om hvor den hytte er henne. Jeg er igang med at lave et fint indlæg, og det burde gerne ramme bloggen inde for de næste par dage.
– Haft dybe og intense samtaler med ualmindelig inspirerende mennesker – og det skræmte mig (på den gode måde). Det skræmmer mig når mennesker virkelig gerne vil snakke med mig, og virkelig gerne vil vide noget om mig. Mennesker som overhoved ikke er overfladiske, men som er så jordnære at det er til at blive misundelig over. Mere om det i indlægget med hytten.. uhh, teaser, teaser.
img_3664
– Fundet en dag hvor jeg kan få tegnet min tatovering op. Jeg vil så gerne vise den frem for jer, og fortælle jer historien bag, men jeg syntes den skal være helt klar, og det bliver den heldigvis også snart.
– Været oppe og træne røv for første gang i mange uger – det kostede mig også en del dages ømhed. Lektie: start aldrig med at træne, eller stop aldrig..
– Fundet tøj i kælderen som jeg kan donerer til hjemløse. Det er piv koldt udenfor, og der er alt for mange mennesker som ikke har tag over hovedet og varmt tøj på kroppen. Der går intet af mig (eller dig), hvis vi lige giver lidt videre til dem der har mere brug for det end vi har. Læs på nettet hvor du kan afleverer dit tøj. Fik også Malte til at afleverer hans gamle vinterjakke til Mændenes Hjem på Istedgade (mega plus i kærestebogen).
– Virkelig fundet ud af at jeg har brug for de der åndehuller. Små perioder uden telefon, elektronik, blog og Instagram. Tid til mig selv, og det jeg elsker. Jeg er et meget mere rart og jordnært menneske, hvis jeg lige har fodret min krop med gode ting. Det skal gerne ske oftere end når man er på ferie væk fra Danmark.

I denne uge har jeg skrevet om: Maltes über lækre hokkaidosuppe & om den gode tone på nettet. Jeg har også skrevet om ting jeg elsker for tiden & det med at være nye kærester. Tak fordi i gider læse med! 

img_3674img_3592

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem lakse og spinat tærte