uge 45.

Du er okay.

img_3749

Jeg sad og beundrede min veninde. Hun fortalte mig at hun var helt smadret, alligevel snakkede hun på livet løs, lavede jokes og viste overskud – selvom hun gang på gang fortalte hvor træt hun var. Det var misundelsesværdigt, fordi jeg ikke selv kan vise den slags overskud når jeg er træt.
Jeg sad og kiggede på en pige på min skole. Hun er pigen alle kan lide, fordi hun altid er så dejlig glad og smilende. Det virker så nemt for hende, og det lader til hun bare hviler helt i sig selv. Et lille ønske kom frem i mig: “gid jeg også bare var så nemt for mig!”. 
Jeg hørte om en pige jeg ikke kender. Hun blev beskrevet som jordnær, skøn, ligetil og nem at være sammen med. Jeg tænkte: “gad vide hvad folk siger om mig, når de skal beskrive mig?”.
Jeg snakkede med en god veninde. Hun snakkede om alle de planer hun havde i løbet af ugen med alle mulige spændende mennesker. Jeg blev forpustet af tanken. Min kalender var helt tom, fordi jeg har arbejdet for meget for tiden, så jeg har brug for at være alene i nogle dage.

Jeg lå og skulle sove, uden held. De sidste par dage har jeg brugt på at misunde andre menneskers egenskaber, istedet for at fokuserer på hvem jeg er. Tankerne fløj omkring mig, og jeg kunne pludselig ikke mærke mig selv i min krop.
Hvorfor er det så nemt at finde det smukke i andre? Jeg blev en anelse sur på mig selv, hvorfor ser jeg ikke mine egne skønne egenskaber, dem har jeg da masser af? ..
Da jeg ikke kunne sove, så kunne jeg ligeså godt finde mine egenskaber frem, for at få lidt ro i sjælen. Er det ikke lidt tosset? Tænk at man glemmer at rose sig selv, tænk at man ikke anerkender sine egne underskønne egenskaber hele tiden? Det skal man da gøre!

Jeg bliver aldrig nogensinde en kvinde der kan vise overskud når jeg er helt smadret, måske når jeg bliver mor, men ikke lige nu. Jeg er helt sikkert også en sød og rar pige som nogle mennesker kan lide – nogle vil måske også kalde mig jordnær og rar. Jeg bliver aldrig nogensinde en person der har en kalender fyldt med aftaler, fordi det kan jeg slet ikke tåle. Jeg finder styrke og overskud i mine alene dage og dem sætter jeg stor pris på.

Efter at have ligget stille i nogle timer og tænkt på livet løs, der mærkede jeg igen min krop. Jeg har stadig meget om ørene med job, skole, kæreste, familie og venner, men det må ikke betyde at jeg tilsidesætter mig selv – det er jeg sørme for vigtig til! Jeg kiggede ud i mørket, krammede min kæreste og tænkte “jeg er jo helt okay!“.. Så faldt jeg endelig i søvn, og jeg vågnede glad selvom jeg havde fået de færre timer søvn.


Du er aldrig alene men du er fandme unik og skøn. Ingen er som dig, du er helt igennem uperfekt, perfekt – husk det. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

 • Caroline

  Åh, hvor jeg kender det. Hvor er det bare sandt, hvert ét ord. Det her minder mig ikke blot om at tænke på mig selv, men ligeså meget på, at andre også kan have en hård og travl hverdag og brug for alenetid. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Glad for du kan lide mit indlæg.
   Håber du får en dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   I lige måde, søde Caroline. Jeg glæder mig til at læse med igen næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor passer dit indlæg dog bare perfekt ind i mit liv i dag ♡ Jeg går også i skole, arbejde, bor over 100 km væk fra venner og familie og glemmer faktisk (altid) at rose mig selv før at gøre noget godt.
  Jeg føler at min skole/lektier samt mit hjem og i den grad min hoved, er ét stort rod.
  Jeg kan sagtens ofte blive ked af det, men det er sjældent at jeg lader mig selv give slip på mine tårer. Det var jeg nødt til i dag, da jeg følter mig svag og forkert, fordi jeg ikke synes jeg kan overskue noget som helst lige nu. Jeg er træt hele tiden, og kan have svært ved at falde i søvn alligevel.
  MEN du har ret! Man skal huske at rose sig selv, og ikke lade sig narre af, langt de flestes glansbilleder af et liv. Det roder nok hos alle engang imellem, og det gør jo ikke én til et dårligt menneske

  Tak fordi du er dig, og for din ærlige blog ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er det dejligt at høre søde Mia.

   Det hele kan godt blive lidt voldsomt til tider, og man skal virkelig huske sig selv.

   Tak fordi du læser med! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kvindebjerg

  Nyder at læse dine indlæg. Tak fordi du deler. Jeg har selv fornylig erfaret at være særlig sensitiv og det er fedt at læse om andre i samme situation og hvordan deres sensitivitet viser sig ❤
  Ift dit indlæg kan jeg glæde dig med, at ALT hva du ser i andre kan du kun se fordi du indeholder de samme egenskaber – gode som dårlige. Enten som et ønske om at blive mere eller fordi du har denne egenskab (skyggeside) som du ikke er stolt af og derfor irriteres over andres. Du ser andre som du ubevidst ser dig selv. Det har i sin tid hjulpet mig meget ift mit selvbillede når jeg ser egenskaber eller noget fysisk i andre mennesker, at huske mig selv på at jeg indeholder selv samme egenskab, ikke nødvendigvis præcis samme sted. Det så bare træls når det egenskaber jeg irriteres over, men når jeg bliver bevidst om det, så har jeg en oplagt mulighed for at justere mig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uge 45.