Kald mig blot et svin..

Orddiarré #2

img_4024LÆS TIDLIGERE DAGBOG SOM HANDLER OM MAROCCO LIGE HER! 

Kære dagbog. 20/11-16 19.04 

Ankom til hotellet sent. Jeg var sulten, og jeg er ikke rar at være sammen med når jeg er sulten, glæden forsvinder i rummet og mørket kommer frem. Jeg æder gerne børn og svage mennesker for at blive i bedre humør! Heldigvis havde vi nogle M&M’s tilbage fra flyveturen, så de tog lige de værste krager der var ved at hakke min kæreste i småstykker. Rolig Caro..

Vi fik hvert vores værelse Malte og jeg. Præmissen for at han måtte komme med, det var at jeg gik med til at kalde ham min assistent. vi fik to værelser med 2 dobbelt senge i hver (!!), det er jo crazy dog shit! Vi valgte Maltes værelse, fordi han nåede at sige “helle for mit først” (fordømt)..

Jeg stjal mine shampooer med, og den frugt de har givet os. Jeg er totalt Ross når det handler om hotelværesler, jeg stjæler det jeg kan! Er det egentlig ok at stjæle morgenkåber? Håndklæder mener jeg ikke man må tage, derfor må man vel egentlig heller ikke tage en morgenkåbe? Men man må godt tage de små sutsko de har lagt frem.. ikke?

Hotelsex blev det til, fordi det skal man jo. Det er for øvrigt også første gang jeg er i et land uden for Europa, med mindre Tyrkiet ikke ligger i Europa? Anyway.

Jeg vågnede kl 6 i morges. Jeg overvejede at vække Malte (frygtede derefter for mit liv, så jeg lod være), overvejede at løbe en tur (hahahah, som om jeg gjorde!), overvejede at tage et karbad, overvejede at begynde at skrive på bloggen.. Efter nøje overvejelser, endte jeg med at lytte til sange der skal spilles til mit bryllup. Så sidder/ligger man der, kl 06.35 i Agadir og lytter til min “far, datter” sang, mens tårekanalerne bare får frit spil. Shit.. Jeg gik ud og barberede min vinterpels af, mens jeg lyttede til “Tag med ud og fisk” med Gitte Hænning (hvad er der galt med mig?).

Vi så en masse kameler idag. De stod på linje med et eller andet åndssvagt kostume på, også kunne vi betale for at ride på dem. Alle knogler og blodbaner inde i min krop reagerede voldsomt, og jeg fik kvalme! Jeg var tæt på at tage min sabel frem (ja, sådan en render jeg jo altid rundt med) og befri alle de små søde kameler.. Jeg har svært ved at se at det ikke er dyremishandling. Så siger min tænksomme engel: “jamen, hvad så når man går til ridning? er det ikke dyremishandling? Hesten vil vel egentlig helst slippes fri!” – oh well..

En hvid kamel passede bussen i løb. Jeg er sikker på at den er sluppet løs af lænkerne, og nu er den på vej tilbage mod solnedgangen og dens mage! Det kunne godt ske! 

Jeg frygtede igen lidt for mit liv, da vi var inde på et marked. Gemte mig bag min 1,91 høje mand. Jeg har husket at pakke tøj der siger: “hey, se mine flotte ben, men bare rolig, jeg respekterer jeres kultur og jeg er ikke en billig skøge fra Køge, men denne her kjole er altså helt ny, og jeg vil gerne gå med den, fordi det er koldere end julemandens testikler hjemme i DK!” – de kigger stadig ret meget på en, jeg ser det som et kompliment. Jeg er kommet frem til at jeg mindst er 46 sunde kameler værd – mener at jeg hørte at én kamel ca. koster 10.000 kr..

Oplærte Malte i hvordan man taget gode bloggerbilleder. Jeg tror nogle gange at jeg har det hårdt, men jeg overhørte en modeblogger der sagde noget a la: “jeg skal hjem og i bad, så vi kan nå at tage nye outfits billeder inden det bliver mørkt!” – så slappede jeg alligevel lidt mere af min krop. Der er så meget man ikke ved om blogverdenen, jeg har været i den i snart 4 år, og jeg bliver stadig overrasket!

Nu har vi haft nogle timer hvor vi kunne lave ingenting (kode: vi skal blogge og lægge billeder på sociale medier), jeg fik lavet mit sponsoreret indlæg, og gået tur med kæresten min.. Nu er kl. 19.47 og vi skal ned og mødes med Cathrine og hendes kæreste kl 20.00 og jeg sidder i undertøj.. Jeg skal virkelig lære at prioritere min tid bedre.

Kl. 22.27 senere samme dag: 

Pis og lort! Jeg har glemt mit stik til mit kamera! Alle de mange billeder hvor jeg har poseret som en model uden en rygsøjle – de må vente helt til på onsdag med at blive delt! Verden står jo stille indtil da! Hænger pt udover en altan som en jubelidiot, for at få internet nok til at dele et billede på bloggen! Status: missionen er mislykkedes og jeg vil i seng!

img_3997

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

  • Jette

    Kan rigtig godt lide dine dagbogsindlæg. Dejlig, personlig (og mega underholdende) måde at følge med på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kald mig blot et svin..