uge 47.

Orddiarré #4

img_4140Det slår mig pludselig at jeg nok ikke er en fitnessblogger længere. Når jeg tænker over det, så er det vel egentlig lang tid siden jeg har været det. Jeg kan godt mærke det på mine læsere, nogle af dem der har fulgt med fra starten er hoppet lidt fra. Jeg har fået mange mails om at folk ikke er vilde med mit skift. Mit skift fra at være meget fitness og sundheds agtig, til nu at være mere personlig og hyggelig (hvis jeg skal skal sige det). Det har også betydet at jeg har fået en del nye læsere til, som nok ikke ville have læst med før, og det er da rart. Jeg dur jo ikke til at skrive om træning og sundt mad altid, fordi hvem prøver jeg at narre? Jeg er jo ikke sådan en blogger længere. Det var rart at starte sikkert ud i blogland. Starte ud med at skrive om sundhed og træning. Det gav mig hurtigt læsere og folk kunne lide det jeg skrev. Men der var ikke plads til at jeg havde nogle øv-dage og nogle “jeg gider fandme ikke træne idag” dage, og de dage er en del af mit liv. Det er nemmere at få læsere til, når de ikke skal “forholde” sig til noget andet end en opskrift eller en træningsøvelse. Det er sværere at få dem til at blive hængende, når jeg skriver om mit forhold til Malte og om mine op og ned ture. Det er personlige ting som folk skal sætte sig ind i, og det kan være voldsomt på en mandag morgen, det forstår jeg godt. Jeg følger en del personlige blogs, men jeg tager dem i portioner, fordi jeg føler at jeg kommer så tæt ind på deres liv, og det kan godt være lidt voldsomt.

Jeg blev faktisk rigtig ked af det da det gik op for mig at jeg ikke er fitness længere. Jeg følte mig hurtigt som en dårlig bloggere, og jeg følte mig mega egoistisk fordi jeg ikke “lyttede” til mine læseres behov.

Da jeg gik ned med stress sidste år, der mistede jeg 500 følgere på Instagram. Jeg forstår dem godt. De var vant til at få trænings updates og sunde opskrifter fra mig, lige pludselig skriver jeg om mine mørke tanker og mit stress forløb. Jeg forstår godt det kan være en anelse depri-dorte at høre om, men det ramte mig kan jeg huske. Man skal jo ikke måle sig selv ved antallet på ens følgere, Hitler havde en hel hær, Jesus havde 12, og Trump er lige blevet valgt til præsident..

Jeg er personligt glad for mit skift – og det vel det vigtigste. Jeg skriver godt nok ikke om fitness længere, men jeg skriver stadig om sundhed, mest den indre sundhed dog. Jeg har snart blogget i 4 år (SHIT!) og der er nogle bump på vejen til tider. Nogle gange er motivationen høj og indlæggene skriver næsten sig selv, andre gange not so much..
Jeg har ikke råd i mit personlige kartotek, til at få dårlig samvittighed overfor bloggen. Jeg er så monster presset for tiden at jeg er pisse bange for at stressen bider mig i røven snart. Jeg hælder aftaler og projekter nedover mit hovede, og det er bare dumt. Gad vide hvornår jeg lærer at prioriter min tid ordentligt?

Jeg tror ikke jeg kan se mig selv stoppe med at blogge, men jeg tror jeg står ved en skillevej hvor jeg er nødt til at tage en beslutning. Jeg har også overvejet at blive rejseblogger, og rejse verden rundt og skrive om det, det lyder dælme dytme lækkert.

Jeg tænker over hvem der følger med herinde, og jeg vil gerne tilfredsstille alle (DET KAN DU IKKE PIGEBARN!), derfor så prøver jeg at skrive noget der rammer folk. De indlæg jeg tror vil få maks et par tusind læsere, de rammer 8 tusinde og de indlæg jeg har gjort mig mega umage med, de rammer måske 2-3 tusinde.. Jeg aner jo ikke hvad folk vil have, jeg aner ikke om jeg rammer folk på dumme eller gode dage.. Det er jo egentlig en pisse usikker business der her. Jeg skal læse 5 tekster til i morgen, og jeg skal arbejde om 1,5 time.. Jeg har ikke været i bad efter træning og jeg har ikke fået frokost. Nogle gange så beder jeg sgu også selv om det.

Mest af alt så er jeg nok bare skide taknemmelig. Taknemmelig for at denne her lille blog har kunne give mig så meget. Taknemmelig for at du gider læse med, selvom jeg staver dumt og jeg skriver nogle usammenhængende ting til tider. Taknemmelig for at jeg har mødt Malte igennem denne her (jeg lover at i nok skal få den historie, nu har jeg teaset til den i alt for mange måneder). Taknemmelig for CarolineThorsfelt.dk med eller uden fitnesskategorien på mig..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

21 kommentarer

 • Cecilie

  Din blog er så fantastisk. Jeg er godt nok en lidt nyere læser, men siden jeg “fandt” dig, er jeg blevet så inspireret. Jeg selv døjer med en depression og spiseforstyrrelse, og det at kunne læse og følge dig og noget af din kamp har lært mig sindssygt meget. Din blog handler om så meget, og det er så sgu dejligt med en masse forskellige indlæg. Du er så fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg har fulgt med i over et år og jeg er kun blevet mere og mere glad for bloggen. Du skriver på en måde, som jeg kan følge med til, det er subjektiv og ægte liv. Caroline, du er sku da mega sej! Giv dig selv et kæmpe skulder klap for du fortjener det. Du skal (som man altid får at vide) tage den beslutning som føles godt, sådan helt nede i maven 😊💕

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej hvor er du sød for Søren da også ❤️.. tusind tak fordi du læser med, det er sådan nogle som dig der gør at jeg elsker at blogge! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg er rigtig glad for at jeg kan hjælpe dig bare en lille smule! Det er fandme ikke sjovt at have det skidt, jeg håber du får den rigtige hjælp og at du kæmper dig igennem – du fortjener at have det skønt ❤️ Tak fordi du læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  Jeg synes din blog er befriende! Du skriver meget om hvad vi andre tænker og ikke tør dele med verden. Jeg er glad for at følge med og har gjort det noget tid❤️ Bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Cecilie! Tak for ros, og tak fordi at du læser med ❤️🙌🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Caroline, du skal bare vide, at vi er nogen, der ikke følger pga., hvad du vælger at skrive om. Om du er fitnessblogger/rejseblogger eller andet er sgu lige meget for mig, for jeg holder virkelig af den måde, du skriver på. Jeg sidder ærlig talt tit tilbage med en følelse af, at jeg kan se mig selv i størstedelen, du skriver og at jeg sidder og småfniser for mig selv, mens kæresten sidder og kigger mærkeligt på mig!
  Fortsæt som du gør nu, og bare vær dig selv. Det er vi mange, der er ret tossede med😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Mette.
   Tusind, Tusind tak for din fine besked! Hvor er du sød at du skriver det, det gør mig så glad at læse! Tak tak tak ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil altså lige sige at jeg er kommet til efter skiftet fra fitnessblog. Der er utrolig mange fitnessbloggere, og færre, der deler så meget af dem selv som du gør. Jeg finder utrolig meget trøst og sikkerhed i at læse dine blogindlæg og jeg tror på at det du skriver nu måske rammer en mindre målgruppe, men til gengæld gør det en større forskel for dem, der læser det. Jeg vil gerne takke dig for at fokusere på eksempelvis at være særlig sensitiv! Dem, der gerne vil læse om opskrifter og træning skal nok finde andre steder! Det du skriver om nu, kan man ikke finde andre steder 👏🏻😘 tak fordi du er som du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Din besked varmede hele min krop, og fik en lille tåre frem hos mig! Tusind tak fordi du læser med her, det betyder meget for mig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg har fulgt dig meget længe. Og jeg har godt lide skiftet. Før var du mere “mainstream” men nu er det på en måde mere ægte og personligt. Det kan jeg godt lide 🙂 Jeg kæmper selv med mange ting, og synes det er dejligt at følge din kamp også. Din blog er ikke så poleret, som mange andres! Og det skal du tage som den største kompliment ever 🙂 ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg tager bestemt din kommentar som et stort kompliment! Tusind tak for dine søde ord, de varmer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker din blog har snart fuldt med i over et år tror jeg. Der er så mange ting jeg kan afspejle mig selv i, som du skriver. dog er jeg ikke blevet fan af de der vegetarretter endnu, da min mand kun vil have kød 🙂 men alt andet elsker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er det dejligt at høre! Tak!

   Haha, jeg skal nok lave nogle kødretter også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er stor fan af din blog og læser flittigt med. Jeg er blot 16 (snart 17) år, men jeg både elsker og beundre dit “sunde” syn på sundhed. Vil du ikke skrive et indlæg eller to om selvtillid, hvis inspirationen en dag rammer dig? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sara!
   Dejligt at i unge også læser med herinde (så føler jeg mig ikke så gammel 😉)… jo det kan du tro, det skriver jeg i idébogen! Tak for ros ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har fulgt din blog i flere år, og er vild med den, og dig! 🙂 Jeg synes altid, den har været god og inspirerende, og faktisk endnu mere, siden bloggen ændrede lidt form. Før tjekkede jeg den måske hver 2.-3. dag, og nu tjekker jeg den hver dag, ofte flere gange om dagen, haha. 🙂 Tror faktisk din blog er min favorit nu. Du har en virkelig god evne til at fange læseren og til at lade os mærke dig og give ting til eftertanke. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej hvor er jeg glad for at høre det! Det er virkelig en kommentar som ryger i gemmebogen! TAK TAK TAK fordi at du læser med ❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er bare vild med din ærlighed. Det er dejligt og forfriskende! Bliv endelig ved med at skriv med hjertet og det, du nu føler for. Så må folk jo finde sig i det, det er din blog og dit liv trods alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Caroline! Det varmer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Du gør det Så godt.. Bliv ved med at være dig og det du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uge 47.