Hvem har gjort dig til dommer?

Tundeller

 photo IMG_6182_zpsdf12889a.jpg

Frokost er ofte svær når det gerne må gå lidt hurtigt. Men det må også gerne være lækkert, sundt og mættende. Tundeller er en klassiker på bloggen, men dem bliver man sørme aldrig trætte af. TIP: lav evt nogle større Tundeller og brug dem som bøf i en burger! Når du køber fisk, så husk altid og lede efter det lille blå MSC mærke. Det betyder at ens fisk er fanget ved bæredygtige forhold. Læs mere om det HER!

Du skal bruge:
• 1 dåse tun (hvid tun er virkelig lækker)
• 2 spsk rasp
• 1 æg
• krydderurter (persille, purløg) – det kan sagtens undværes, men giver en god smag.
• 1 løg
• Salt og peber
• 2 spsk naturel skyr

sådan:
• Riv løget fint, hak evt krydderurterne.
• Bland alle ingredienserne sammen i en skål og tilsæt dine ynglings krydderier (chili giver en god smag)
• form dellerne, steg dem på panden i lidt olie, 5 min på hver side.

– Jeg laver tit en stor portion, så man lige kan tage nogle med til en lang dag.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

10 kommentarer

  • Mums. Tak for opskrift, det vil jeg klart lave en dag – meget snart!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums. Tak for opskrift, det vil jeg klart lave en dag – meget snart!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

    Jeg elsker tundeller, det er både nemt og billigt når man nu er på su. Jeg plejer at tilføje en dåse torskerogn hvilket gør tundellerne mere fugtige og så bliver der lige dobbelt så mange så der er nok til fryseren og madpakken. bare et lille tip. skønne opskrifter og god tilgang til sundhed du har dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      Hej Karoline.
      Tak for tippet, jeg er desværre ikke så vildt med torskerogn, men ellers ville det være lækkert.
      Tusind tak for dine ord, de betyder meget.
      Mvh
      Caroline 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hej Caroline
    Jeg er vild med dine opskrifter, og søger tit inspiration på din blog.
    Spiser du noget til disse tundeller? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      Hej Julie.
      Det var da dejligt at høre. 🙂
      Jeg syntes de smager super godt på rugbrød, i salat eller som tilbehør til en salat 🙂 man kan også lave dem større eller mindre, så de bliver lidt alla tunbøffer.
      Tak fordi du læser med.
      Mvh
      Caroline Thorsfelt

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hannah

    Hej Caroline! Bruger du tun i vand til dine tunfrikadeller? Muligt at fryse dem, hvis det er mange?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      Ja det er almindelig tun i vand.
      Jeg har ikke prøvet at fryse dem, men kan ikke se hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre 🙂 ..
      Mvh
      Caroline

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har gjort dig til dommer?