Fugtige og lækre majsboller.

uge 44.

 • Jeg er begyndt på nyt modul på skolen, og det er jeg ret glad for.
 • Jeg er stadig blevet moster til verdens smukkeste lille pige. De første par gange jeg så hende og så billeder af hende, der græd jeg helt uhæmmet, jeg kan ikke vente med at elske hende mere og mere for hver dag der går. Jeg bliver verdens bedste moster der forkæler hende med alt for mange ting..
 • Jeg har været oppe og træne 2 gange på én uge. Ja, ja.. der er nogle der kan. Det er ingen hemmelighed at min træning har været ualmindelig sløv for tiden, så det er ret dejligt at have lidt overskud til det igen.
 • Hørt det nye afsnit af Anders&Anders podcast – de får en kæmpe varm anbefaling herfra! Hold kæft det er sjovt!
 • Været til bærebygtig sminke event hos Sandstone Scandinavia. Jeg bruger højest lidt mascara til hverdag, og hvis jeg virkelig skal gøre mig lækker, så får den lidt læbestift. Jeg fik gode tips til hvordan jeg kan få større bryn, for øjenbryn har jeg virkelig ikke meget af (desværre)..
 • Været til Veet event ude på Langelinje. Jeg fik snakket med nogle skønne bloggerpiger, som jeg ellers ikke taler så tit/aldrig med. Det er en af de ting jeg elsker ved blogverdenen.
 • Inviteret mig selv hjem hos min bror og svigerinde. Jeg sætter min familie højere end alt andet, og det ved de godt. Min bror er min bedste ven og min søster er min bedste veninde, jeg fortæller dem alt. De har været der for mig når jeg har været helt nede, og når jeg har været overlykkelig. De elsker mig ubetinget, lige præcis som jeg er.
 • Haft datenight med Malte. Vi er begge to enormt glade for mad, og især god mad. Så vi spiser ret tit ude, eller køber mad med hjem. Vi var ude og spise etiopisk mad på Griffenfeldsgade. Vi fik et kæmpe fad fyldt med mad, også skulle vi ellers bare bruge hænderne som tag-tøj, det er ret billigt og vildt godt – varm anbefaling herfra. Torsdag holdt vi hjemme stævnemøde, jeg sørgede for god vin og Malte købte falafel fra Falafel-Factory – endnu en mega varm anbefaling herfra.
 • Drukket øller til fredagsbar, hvor jeg nok blev ret fuld. Jeg tonsede hjem på cykel i stiv modvind, nåede lige at købe en alt for klam og lækker pizza med, inden min kære veninde kom forbi med vin.
 • Været til fødselsdag hos hende her. Vi gav den max gas på Hive inde i byen (et sted jeg normalt aldrig kommer, men det var faktisk vildt sjovt!)..
 • Spist på toppen af Illum med Malte på Rossopomodoro, hold nu ellers vimmersvej, mine smagsløg er blevet forkælet i denne her uge. Der var mega god stemning, og pizzaerne høre til i en helt anden smagsverden – vi var/er kæmpe fan! Medarbejderne var så søde, og sørgede for at vi fik nogle helt uforglemmelige timer! Kan varmt anbefale deres skønne mad!
 • Været i bio med min daddy’dj og Malte. Vi var inde og se Dr. Strange i Kastrup Bio (2770 4-life!! Ja, jeg er en Kastrup tøs).
 • Gået med tankerne om at der skal ske noget vildt (semi vildt) med mit hår. Jeg har med vilje ladet det være i rigtig lang tid, så det kunne blive stærkt og naturligt igen (efter jeg som teenager farvede det en anelse for mange gange!). Jeg tænker noget farve, måske pandehår og en klipning. Problemet er bare at jeg i rigtig mange år har farvet og klippet mig selv, så jeg kender ikke nogle gode frisører. Smid gerne en kommentar hvis du kender en god frisør i Kbh! img_3801 img_3815 img_3823 img_3861 img_3882 img_3884 img_3885img_3886 img_3887
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fugtige og lækre majsboller.