Tundeller

uge 47.

img_4112 img_4123img_3997

 • Jeg har ikke styr på dagene. Den sidste måned er forsvundet under mine små fødder. Hvor blev tiden af.
 • Jeg har glemt at udgive et indlæg for uge 46. Beklager..
 • Jeg har mega meget arbejde, fordi jeg vil UD af min kassekredit. Jeg er monster elendig til at styre min økonomi, og desværre har Odense kostet mig ret dyrt (på mange måder). Jeg er taknemmelig for at jeg er så glad for mit arbejde, at jeg har lyst til at være der 4 gange om ugen. Så kan jeg forhåbentlig tjene en masse penge og komme ud af min minus og ind i plus. Tænk at være snart 25 og have så dårlig styr på ens økonomi, det er næsten pinligt.. Oh well, that’s me!
 • Udover arbejde, har jeg skole, modulopgave, kæreste, familie og blog at se til. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har set mine veninder. Juleferien må gerne komme hurtigt.
 • Jeg har jo været i Marokko! Det var mega lækkert, og jeg skal nok udgive et indlæg med en masse fine billeder. Indtil da, kan du læse mine Orddiarre indlæg, HER, HER og HER. Der kommer et til i morgen håber jeg.
 • Spist alt, alt, alt for meget kød! min mave har været gravid i 6 måned i en uge nu – puha..
 • Fundet ud af at jeg savner at dyrke yoga. Tror jeg vil melde mig til en yoga time i morgen.
 • Løbet på et løbebånd for første gang i flere år. Jeg elsker at løbe, men jeg kan ikke pga. min dumme fod. Jeg har fået af vide af samtlige mennesker at jeg aldrig vil kunne komme til at løbe igen, jeg har gået til fysioterapeut i flere år uden held.. Når jeg bevæger mig i et højt tempo, så snøre mine blodbaner sig sammen i mit højre ben, og det giver mig så voldsomme kramper i foden at jeg ikke kan stå oprejst. Det er en bivirkning fra de første p-piller jeg var på som ung. Det er noget lort, men det er noget jeg har accepteret, men idag kunne jeg løbe i 10 minutter uden krampe! WHAT?! Det er aldrig sket før. Jeg sværger at jeg dansede ud af Fitness World.
 • Været officielt kærester med ham den høje fra Odense i 4 måneder. Ja, sørme så.
 • Fået adventsgave af Malte. Det var noget så romantisk som en elkedel.. Ej, jeg har ønsket mig en, fordi min gamle gik i stykker og det tager alt for lang tid at varme vandet i en gryde på komfuret. Den er så fin og rød. Han fik en god drikkedunk uden BPA og et par lækre “slapafbukser” af mig. Malte har ét par “slapafbukser” (????) og det forstår jeg slet ikke, jeg lever ikke i andet når jeg er inde for hjemmets 4 mure, derfor besluttede jeg mig for at han skulle have et til par.
 • Begyndt at drikke mere te. Jeg ved ikke om det er kulden, eller om det var den gode te jeg fik i Marokko eller hvad det er. Men jeg er stoppet med at drikke så meget kaffe, og begyndt at drikke mere te. Jeg kan snildt drikke 8-10 kopper kaffe på en dag, og det er jo mega usundt, og jeg har brug for mere og mere koffein for at få den der friskheds effekt. Drikker kaffe om morgenen, også omkring frokosttid, ellers så drikker jeg te for resten, og det har faktisk givet mig en hel del mere overskud og sikkert også bedre ånde..
 • Fundet ud af at jeg desværre nok er boligløs inden længe, hvilket stresser mig mega meget.
 • Spist en hel pakke Toblerone (den store “jeg køber den med hjem fra lufthavnen” pakke) på 45 minutter UDEN at få kvalme. Jeg er mega stolt af mig selv faktisk.
 • Kysset og krammet hele min familie i weekenden. Julehygge og fødselsdag, så er mit kærlighedsbarometer fyldt op på ny. I morgen skal jeg hjem og hygge hos min Mutti’Tutifruti (ja, det kalder jeg hende altså), har brug for at snakke og blive holdt om af hende.img_4074img_4039img_4109
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Mette

  Haha jeg elsker din kommentar om, at du har spist en hel toblerone 😂
  Jeg er mega af din blog og af dig, som person 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Haha! Jeg er stadig ret imponeret! Tak fordi du læser med ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tundeller