En fynbo og en blogger#3

12 ting jeg har lært i år..

IMG_2824IMG_2344IMG_2140CAT_5193_FotorPicMonkey Collage-32016 har 12 måneder (no shit Sherlock!).. Derfor så er det kun passende at jeg finder 12 ting jeg har lært i år. Nogle små ting og nogle lidt større ting..

 1. Havremælk og rismælk er ligeså godt som komælk i kaffen (måske er det endda bedre!). Eftersom jeg ikke spiser så meget kød, så tænkte jeg at jeg også måtte skære ned på mit mælkeforbrug. Jeg er ikke vild med soyamælk (mælk lavet på soyabønner), men rismælk er altså virkelig lækkert – prøv det! 
 2. Vælg aldrig Fullrate internet.. Dårlig service og elendigt internet. Det kan ikke være rigtigt, at jeg ikke kan være på nettet på min telefon, mens jeg ser en film på min computer. Malte og jeg kan næsten ikke være på nettet samtidig.. Hvis vi begge to er på mit net, så kan vi glemme alt om at se film også via nettet. Mit internet skal fandme bare fungerer, jeg bruger det usansynligt meget, og langsom internet kan få selv den roligste person, op i det røde felt!! Fullrate får -3 ud af 5 stjerner herfra! 
 3. Fyn er absolut helt fin, og de har nogle ualmindelige skønne mænd (og kvinder) derovre. Der vil jeg lige tilføje at jeg er taknemmelig for min høje fynske mand, jeg har lært at kende og elske i år. Han er helt igennem god for mig, læs evt vores populære søde kærlighedshistorie HER.
 4. Det er helt okay at sige nej, og være egoistisk! Du er fandme vigtigst.
 5. Folk ved ikke hvordan du har det, hvis du ikke åbnet munden! Du er ikke er svagt menneske fordi du viser dine følelser.
 6. Det betaler sig at tænke på miljøet. Soter dit affald, køb bæredygtige produkter, spis mindre kød, spis økologisk og lokalproduceret mad. Tænk på at der er andre der skal leve på denne her planet efter dig!
 7. Der findes faktisk noget der hedder opsparing.. Måske skulle jeg begynde og bruge det.
 8. Jeg er genert og stille i starten, og det er helt okay! Endelig har jeg accepteret det. Det hjælper at sige det til nye mennesker: “Hej, jeg er altså en smule genert, så det er derfor jeg er stille, men bare rolig, når i først lærer mig at kende, så er jeg komplet sær og underlig!”
 9. Det er ikke meningen, at jeg skal have styr på alt mit shit altid. Det er okay at sige: “det kan jeg ikke finde ud af, vil du hjælpe mig?” eller: “jeg kan ikke overskue mere lige nu, jeg tror jeg tager nogle dage alene” eller: “jeg er mega presset for tiden, så hvis jeg er lidt fraværende, så er det derfor, bær lige over med mig!” . Jeg har brugt alt for mange kræfter på at have styr på alting, altid – og det gider jeg bare ikke mere. Det er okay at lægge tingene fra sig og ikke være “på” hele tiden. Jeg gider simpelthen ikke være et supermenneske altid.
 10. Vin smager jo virkelig godt! Malte har lært mig at drikke vin, og jeg er slemt begejstret for det. Måske er det fordi at den eneste vin jeg har drukket det er Liebfraumilch til 22 kr i Netto. Mit vin-kartoteker er ikke så stort, men der findes jo vanvittig mange vine (ja, jeg ved det.. Helt ny verden for lille Caro!).
 11. Hvis dine veninder virkelig er veninder, så acceptere de dit liv. Jeg har aldrig haft så meget på tapetet som jeg har nu, og derfor så er min kalender tit proppet med aftaler, job, blog og studie. Jeg ser slet ikke mine veninder så tit som jeg gerne vil, men jeg gider ikke have dårlig samvittighed over det. Jeg ved at mine veninder, de elsker og accepterer mig, derfor så forstår de at jeg er en travl kvinde. Jeg ved at de står der når jeg igen har tid til dem – de former for veninder, de er guld værd. Jeg føler mig meget heldig og elsket.
 12. Jeg er fandme en sej banan.. Jeg har aldrig før været så stolt af mig selv, som jeg har været igennem dette år. Jeg er gået igennem stress, angst, depression, ny kæreste, ny lejlighed, nyt arbejde, nyt studie, nyt job igen.. Det har været et mega rutchebane år, hvor jeg har været alle følelser igennem, og det har til tider ikke været helt nemt. Det kræver mega meget af en at få en kæreste, begynde på studie, flytte ind i lejlighed, begynde på job, komme ud af stress osv osv. OG JEG HAR SGU KLARET DEN RET GODT! Jeg har klaret det hele med hjælp fra mine kære og med hjælp fra mig selv. Jeg har lært at anerkende den jeg er, og være mega-hamrende-møg stolt af mig selv! SÅDAN CARO!!

  img_3650img_4112img_3533

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

 • Bedre sent end aldrig – godt du har ham Malte, er man først blevet vin fan, er der ingen vej tilbage 😀
  Som man kan se på mit rejseindlæg fra idag, kunne jeg drikke det morgen, middag og aften, meeen det går vist kun på en ferie ;)http://venterpaavin.blogspot.dk/2016/12/budapest-fotodagbog-dag-1.html

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fynbo og en blogger#3