En fynbo og en blogger #1

En fynbo og en blogger #2

img_0380

Vinglasende blev (til min fordel) fyldt op løbene, og hele LêLês restaurant duftede af mad. Selskabet var fyldt med en masse forskellige mennesker som jeg ikke kendte, men jeg havde det meget rart. Malte sad langt væk fra mig, i den anden ende af bordet. Jeg var blevet placeret ved nogle søde piger jeg ikke kendte, men de snakkede heldigvis på livet løs, mens jeg hældte en masse modigvand ned i mit svælg. “Er det ikke en god ide med en præsentations runde?” var der en der så idiotisk spørger om. Jeg kigger ned i min mad, mens mit hjerte hamre derud af: “Jeg er 24 år, arbejder som støttepædagog, også kan jeg lide mad, derfor har jeg en blog!” noget i den dur fik jeg stammet mig frem til. Jeg gik på toilettet og mine øjne mødte Maltes, et sus gik igennem min mave – nøj, hvor var han lækker!! Jeg håbede i min naivitet at han ville gå med mig ud på toilettet, og opfylde nogle af mine frække, seksuelle fantasier – det skete ikke.
Folk forsvandt lidt efter lidt, og vi rykkede tættere sammen. Min telefon brummede i min taske, min søster skulle overnatte hos mig og hun ville høre hvornår jeg var hjemme. Jeg havde mest af alt lyst til at sige at hun skulle finde et andet sted at sove, jeg var slet ikke færdig her. Vinen havde taget det meste af min generthed og jeg var så småt ved at komme ud af min skal. Til sidst sad vi 3-4 mennesker tilbage og jeg fik udvekslet nogle ord med Malte, men jeg kan ikke huske hvad det omhandlede. Jeg kunne mærke vinen trykke mod mit hoved, og jeg skulle koncentrerer mig for at kigge ham direkte i øjnene. Jeg havde lyst til at vide hvem han var, hvad han dog lavede, og hvorfor hans ord smeltede min krop som blødt smør. Shit han var fræk at se på, med hans intense øjne, hans tykke, lækre hår og hans mørke stemme, som havde en accent jeg ikke kunne tyde. Med meget modstand forlod jeg restauranten for at mødes med min søster, jeg krammede Malte og takkede mange gange for et fantastisk event.

Den 20/4 2016 kl 10.24 tikker der en mail ind på min telefon: 

“Hej Caroline 
Jeg vil egentlig bare sige tusind tak for, at du havde lyst til at deltage i går – jeg håber, at du hyggede dig 🙂 
Som du måske har set, så har jeg tilføjet dig på Snapchat og tillod mig at tage et screenshot af det snap, hvor du sidder i vognen hos Anh – håber det er ok, samt at vi måske må bruge det som pressemateriale? 
Derudover tak for billedet på Instagram og alle de dejlige snaps du har taget undervejs i går! 
Hvis du en dag har lyst til at komme ind og spise på restauranten igen, må du hellere end gerne skrive til mig. Så vil prøve at sørge for, at jeg kan være din tjener på aftnen 🙂 

De venligste hilsner // Best regards,
Malte
Marketing Intern”

Jeg havde godt set at han havde tilføjet mig, og det skrev jeg selvfølgelig var helt i orden. Det undrede mig så at han ikke slettede mig på snappen, efter han havde taget screenshot af mine billeder, men jeg tænkte ærligt ikke mere over det. Jeg tænkte til gengæld meget over den der invitation til at komme ind og spise , det havde jeg monster meget lyst til. Min søster og jeg bookede bor den følgende lørdag og Malte sørgede for at han blev vores tjener. Imellemtiden snappede Malte og jeg frem og tilbage, der var ingen tegn på seksuelle undertoner eller flirt, det var bare ren hygge. Vi snappede ret meget sammen, og jeg kunne mærke at jeg blev nervøs ved tanken om at jeg snart skulle se ham igen. Lørdag var jeg ude og købe nogle blå cowboybukser, som sad limet til min krop – og som fik min røv til at ligne en milliard. Jeg havde hoppet i en lille hvid t-shirt og havde krøllet mit hår rigtig flot. Jeg var “dressed to impress” og jeg gjorde det ret godt hvis jeg selv skal sige det.
Min søster var udemærket godt klar over, at jeg syntes Malte var lidt sød, og hun ved at jeg er mega genert, så hun tog styringen. Diskret og meget stille og roligt (læs: mega åbenlyst og monster voldsomt) fik vi udspurgt Malte om nogle private ting. Jeg tror jeg spurgte: “når du så laver mad derhjemme, laver du så bare mad til dig selv? eller laver du mad til 2?” (jeg var knald rød i hovedet mens jeg spurgte, det virkede da slet ikke åbenlyst på nogle måde hva…). Vi fik lækker mad og øl mens vi hyggesnakkede. Malte var på job og skulle betjene andre kunder, men ind i mellem kiggede han lige ind og fik en sludder for en sladder. “Ej så du om han kiggede på min røv da jeg gik på toilettet?” (flot Caro).
Efter middagen var jeg endnu mere sikker i min sag – han var altså mega sød! “Mission få Malte med på date” var nu igang. Nogle dage efter drak jeg vin med 4 søde veninder, vinen gjorde mig åbenbart meget modig og meget ærlig, så jeg mente det var verdens bedste idé at snappe til Malte i min halvfulde tilstand. Indtil nu havde vores snaps været meget rolige, måske med en lille flirt mellem linjerne! Nå.. Jeg var som sagt godt fuld, og jeg sendte et flot selfie af mig selv og min røde næse med teksten: “må jeg egentlig ikke høre dig om noget?”.

Dagen efter vågnede jeg op til en snap fra Malte, pis pis pis…
Han skrev: “jo da, fyr løs!”. Nu var det der modigvand ude af min krop, og jeg var pludselig krøbet ind i mit lille sneglehus igen.. Jeg tog tyren ved hornene og svarede: “er du egentlig single?” – mere klar bliver den bare ikke, SÅDAN CAROLINE! GIRLPOWER!
Malte: “ja, det er jeg. Er du?” – hvilket fik mig til at grine umådelig meget. Hvorfor skulle jeg spøge ham, hvis jeg selv var i et forhold, sådan a la: “ja, jeg er faktisk i et skide lækkert og seriøst forhold, jeg skulle bare lige gnide salt i såret bassemand!”. Da jeg havde grinet færdigt skrev jeg: “ja, det er jeg 🙂 “.
Malte: “Nå, kunne du tænkte dig at komme med på date?”
Mig: “Kunne du godt fornemme det?”
Malte: “haha ja, det er ret tydeligt, men jeg vil stadig gerne inviterer dig ud 🙂 ” .

NÆSTE GANG I “EN FYNBO OG EN BLOGGER“: 

Pis, jeg har en Tinderdate dagen før min date med Malte. Hvor meget er det egentlig ok at drikke på første date? Er sex på første date for slutty? Skal jeg tænke på at barbere ben? Som om at han vil kysse med mig når jeg ryger! Jeg ved ikke om jeg har husket tyggegummi. Fuck mit liv..

img_4039

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fynbo og en blogger #1