A little bit of joy.

En fynbo og en blogger#3

img_3614

Læs første del og anden del først.

Jeg havde fået en date med Malte i hus, og jeg var ret glad, men også lidt underlig tilpas. Jeg gik på Tinderdates for at prøve mine grænser af, og få en på opleveren. Jeg gik absolut ikke på date for at finde en kæreste! Det skræmte mig at jeg skulle på date med en fyr, jeg faktisk syntes var meget sød – det her var ikke en del af min single-plan!
Vi havde aftalt at vi skulle mødes fredag den 13/5 om aftenen, fordi jeg skulle til familiefødselsdag om dagen. Torsdag den 12/5 havde jeg en Tinderdate med en fyr, han var underlig. Han mindede mig voldsomt om min ekskæreste der var mig utro, så det var ikke fordi der rørte sig det mindste i mig, når vi snakkede sammen, over en kop lunken kaffe i fælledparken. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gik med til at se ham igen søndag den 15/5, selvom jeg ikke havde lyst. Efter min date med ham, mødtes jeg med Matilde pigen og drak mig halvfuld i kolde øl på et tæppe i fælledparken med solen i hovedet..

Familiefødselsdagen var ved at rinde ud, og jeg gik på toilettet for at dulle mig op til min date. Jeg kan ikke huske hvad jeg hoppede i, mener nok det var en nederdel og en sød top, jeg viste hverken for meget eller for lidt.. Vi havde aftalt at vi skulle mødes kl 22.00 ved Nordea på Nørreport. Jeg var der til tiden, Malte var forsinket nogle minutter. Jeg var pisse nervøs, og jeg forstod ærlig talt ikke hvorfor at han gad at gå på date med mig, jeg var så skide genert og havde ikke rigtig vist ham nogle gode sider af mig selv.. En høj mand stiger af sin cykel og smiler til mig – min mave slår knuder. Jeg får en stor krammer – det kilder i min krop.
Vi gik hen på en cafe hvor de serverede nogle specialøl, der var meget proppet, men vi fandt et bord bagerst i hjørnet. Jeg satte mig til rette mens Malte hentede øl til os – to Odense Classic bliver stillet foran mig, og mit ansigt lyser op. Jeg elsker Odense øl, og det er noget af det jeg savner mest ved Odense, så jeg gik ellers igang med at snakke om alt det, jeg vidste om Odense. Jeg var overbevist om at Malte købte lige præcis dén øl til mig, fordi han havde læst om det på bloggen, men det var det ikke. Da jeg havde snakket om Odense i pinlig lang tid, så siger Malte: “ja, det ved jeg.. Jeg er født og opvokset der!” – det var dérfor jeg kunne genkende hans accent, jesus Caroline, hvad med at sætte dig ind i andre menneskers liv… Hvad fanden er chancen for at jeg flygter væk fra Odense med stress, angst og depression og et halvt år efter møder en fyr derfra, shit!
Efter vi havde siddet og råbt til hinanden, fordi musikken var alt for høj, gik vi videre i Københavns byliv. Vi satte os på en café udenfor og fik en drink og en kop kaffe. Snakken gik uden stop og humøret var i top, underligt nok, så var jeg slet ikke genert eller introvert, jeg havde ingen problemer med at lave jokes, og bare være mig selv – sær og underlig. Cafeen lukkede og vi gik videre og længere ind i byen. Vi endte på en meget underlig bar, som ingen af os kendte. Tjeneren var sær og stemningen var underlig, men de havde en flot lyserød sofa midt i rummet, så den faldt vi ned i. Malte gik på toilettet og jeg hentede 2 drinks til os, mens jeg proppede min mund med tyggegummi, for at skjule min rygerånde. Da han kom gående imod mig, kilede det igen i min mave – jamen du godeste hvor jeg syntes at han var sød. Tænk at man kan grine så meget med en person man lige har mødt, tænk at man kan snakke om så mange forskellige ting.. Han satte sig ned ved siden af mig og sagde: “Øhm.. Nu er jeg jo den søde fyr der spørger først.. Jeg tænkte om jeg egentlig ikke må kysse dig?” (sødt sagt!) – hele min krop blev elektrisk og mine kinder blev varme og røde. Jeg tror ikke engang jeg kunne sige noget, mener nok bare at jeg nikkede til ham, mens jeg smilede stort.
At kysse Malte var som alt andet med Malte indtil videre, det var skønt, nemt, rart og ligetil. I få sekunder stod alt omkring os stille, musikken blev slukket, de sære mennesker på baren holdt kæft og der var kun os to på den plyssede lyserøde sofa.
Vi blev smidt ud af den underlige bar da de lukkede, men vi var ikke færdige med hinanden, eller med denne aften. Med armen omkring hinanden gik vi videre – og vi endte på Klaptræet på Kultorvet. Jeg gik i baren for at købe en masse øl til beerpong, mens Malte satte krus op på bordet. Lumre vittigheder blev slynget ind over bordet sammen med bolden i spillet, øllerne blev drukket og vi blev mere og mere fulde. Stemningen var varm og hyggelig, vi snakkede, grinte, kyssede og drak på livet løs. Det var en helt igennem fantastisk date, og jeg ville ikke give slip på ham igen.
Det var tættere på at være morgen, end det var at være nat da vi forlod Klaptræet. Malte fulgte mig til bussen, men noget inde i mig var ikke klar til at give slip på ham helt endnu. Jeg ville aldrig have sagt det, hvis jeg ikke var fuld, men det endte med at jeg så plat og åbenlyst sagde: “ja.. Men åh.. Amager er viiiirkelig langt væk lige nu.. Jeg orker virkelig ikke at skulle hele vejen hjem..”  (mega åbenlyst kodesprog for: Heeey, jeg er mega stiv og sårbar og måske en anelse liderlig… hvad siger du vil at jeg lige sover hos dig!!).. Flot Caroline, flot. God måde at spille kostbar og selvsikker på..

NÆSTE GANG I “EN FYNBO OG EN BLOGGER”:

Ej, det gjorde jeg bare ikke. Pis, jeg skal på date med ham freaken fra Tinder, kan jeg tillade mig at aflyse? Hvorfor svare Malte mig ikke..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

  • Tanja

    Fantastisk! Jeg er en sucker for kærlighedshistorier 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little bit of joy.