Til den nøgne pige.

En fynbo og en blogger #4

cat_6072_fotor

Læs første del HER, anden del HER, tredje del HER

Min alarm ringede, jeg havde sovet i 2-3 timer. Jeg følte lige jeg havde lukket mine øjne. Det tog mig nogle sekunder, inden jeg opdagede hvor jeg var henne. Mit hoved dunkede, jeg havde sovet med mine kontaktlinser, de var blevet helt tørre, så jeg kunne dårlig fokusere. Langsomt men sikkert gik det op for mig hvor jeg er, og hvem der lå ved siden af mig.. Wow.. Mit hjerte begyndte at hamre, hvordan kommer jeg hjem herfra? Skulle jeg lave snigeren og liste over Malte? Skal jeg kramme mig ind til ham? Skal jeg stille prikke ham på skulderen? Pis. Jeg når ikke længere med min Egon Olsen plan inden Malte rykkede på sig og jeg får et chok, “godmorgen” sagde han stille til mig. “Jeg er nødt til at gå, jeg skal holde loppemarked med min veninde om en time” høre jeg mig selv sige, det var ikke engang nogle dårlig undskyldning. Idet jeg rejste mig op, kommer kvalmen indover mig som en ubehagelig flodbølge, synk det kvinde, syyyyynk det! Hvor fanden er mit tøj også henne? Malte rager ind under sengen og finder min BH dernede, hvordan er den dog havnet der?
Jeg var stadig fuld, og det er en af grundene til at jeg ikke rigtig kan huske så meget fra den morgen. Jeg kan huske at jeg syntes Malte boede mega fedt og retro agtigt, ligesom jeg selv gør.
Jeg følte mig ikke udstillet eller dårlig tilpas, tværtimod – stemningen var afslappet og rar, kun en lille smule pinlighed lå i luften. Han rejste sig fra sengen og fulgte mig hen til døren, inden jeg forlader hans lejlighed kysser han mig, en sværm af sommerfugle bliver sluppet fri i min alkoholsfyldte krop. Jeg lignede udskidt æblegrød på vej hjem i 5a, men jeg følte ikke at jeg tog en “walk of shame”, intet i det der skete igår og i nat føltes forkert i min krop. Det eneste forkerte ved det hele, det var at jeg skulle til fucking Dragør og drive en loppebod, istedet for at ligge nøgen med Malte. Hvor herre til hest altså! 

Vores loppemarked gik af helveds til, jeg havde fået mega tømmermænd og min stakkels veninde måtte klare det meste selv. Det var lørdag den 14 maj og solen bagte ned på mit ømme og forvirret hovedet. Jeg fik dårlig solgt noget, det eneste der fulgte mine tanker det var aftenen igår, hver gang jeg fik flashbags så kildede det i hele kroppen.
Timerne gik og solen er godt på vej ned igen, da en snapchat besked tjekker ind. Idet jeg ser hans navn kommer de efterhånden velkendte sommerfugle tilbage og går bananas i min krop. Malte og jeg flirter max over snapchat alt er sødt og frækt, indtil jeg får en Tinderbesked fra duden jeg var ude med i torsdags, duden som jeg faktisk havde endnu en date med dagen efter.. Jeg havde fuldstændig skubbet ham ud af mine tanker, jeg havde under ingen omstændigheder lyst til at se ham igen. Min veninde syntes at jeg skulle gå på date med ham, fordi Malte og jeg havde jo kun været på denne ene date, derfor kunne jeg da godt hygge mig på dates med andre gutter. Alt i min krop reagerede som jeg frygtede, jeg havde nemlig slet ikke lyst til at hygge mig med andre end Malte.. Jesus Caroline. Jeg er ikke bange for mine følelser, jeg er ikke bange for at vise dem, derfor var jeg heller ikke bange for at invitere Malte på endnu en date – DAGEN EFTER! Nu havde jeg i princippet to dates med to fyre på den samme dag.. Jeg fandt frem til at jeg var nødt til at være ærlig overfor tinderduden, selvom han sikkert var skide ligeglad med min ærlighed. Jeg skrev en lang besked til ham, jeg fortalte at jeg havde været ude med denne her fyr, som jeg havde kendt i kort tid, men det havde udviklet sig og jeg var nødt til at se hvor det førte hen, derfor ville det ikke være fair overfor nogle hvis ham og jeg tog ud søndag aften. Jeg kunne havde skrevet at jeg var syg, at jeg ikke kunne lide ham, at han kedede mig, at han mindede mig om min utro ekskæreste – jeg valgte at fortælle sandheden. Jeg fik et svar nogle minuttet efter, en “tommel op emoji”.. Den lader vi bare ligge der.

Søndag den 15/5-16 kom Malte hjem til mig. Giver man hånd? Kysser vi mon hinanden? Skal jeg kramme ham? Shit, kvinder kan overtænke alting. Vi kysser åbenbart. Ikke bare et lille “hej” kys, men et “hej, du har ikke skræmt mig væk, trods dine sære sider og offensive attitude!” kys – de kys er fandme lækre..
Jeg kan ikke huske hvad vi så i fjernsynet, jeg kan ikke huske hvordan maden smagte, jeg kan ikke huske hvad klokken var da vi sov, jeg kan ikke huske hvad jeg havde på af tøj. Jeg kan dog tydeligt huske følelsen da hans arme holdt om mig, jeg kan huske varmen i min krop da han kyssede på mig, jeg kan huske mine ben smelte til smør når han grinede af mine platte jokes. Jeg kan huske hvor nemt det hele var, hvor rolige vi begge to var i hinandens selskab. Jeg kan huske tanken: “pis, ham her falder jeg sgu for!”. Vi så hinanden igen om onsdagen, også om lørdagen, også om mandagen…

Jeg forelskede mig i Malte på få dates, efter 2 uger fortalte vi det også til hinanden. Vi var fulde, det var Distortion og der var kærlighed i luften – dagen efter sagde vi det også i ædru tilstand.
Malte skulle ud og rejse i en måned. Vi havde datet i 2,5 måned da han tog afsted, vi havde lavet en aftale: hvis vi begge to følte det samme, så blev vi kærester når han kom hjem. Dagene optil han skulle afsted var vi i sommerhus med min familie (ok kæreste agtigt!). Da vi stod på paronen, 3 minutter før hans tog kom kunne jeg ikke holde det inde mere, han var nødt til at vide at jeg elskede ham, fordi hvad nu hvis alt gik i stykker og jeg aldrig fik det sagt?! Vores aftale smuldrede gevaldigt.. Vi elskede hinanden og vi blev kærester 30 sekunder inden at jeg skulle undvære ham i en måned. Jeg brød ud i gråd da hans tog forlod paronen, følte mine lunger blev tømt for luft. Jeg løb tilbage til bilen, tilbage til min familie. Hele min krop var fuld af den vildeste glæde samt en følelse af hjertesavn. Jeg fløj i armene på min søster, mens jeg græd af glæde og savn – det øjeblik fik min bror foreviget. Da måneden var færdig, var vores kærlighed til hinanden kun vokset sig endnu større og stærkere. Vi begyndte et nyt kapitel som kærester, og selvom det ikke alle dage er nemt, så vil jeg aldrig fortryde at jeg overtalte mig selv, til at tage til et angstprovokerende LêLê event tilbage i april.

img_2345

Så der har i det. Et forhold der rummer store følelser, et forhold der har skulle klare jalousi og nogle klamme skelletter i skabene. Et forhold der er bygget på respekt og en kæmpe mængde af brussende kærlighed. Et forhold der har været svært, da det indebære en rolig fynbo og en (til tider) temperamentsfyldt Amagertøs. En kærlighedshistorie mellem 2 mennesker som aldrig ville have mødt hinanden, hvis jeg i sin tid ikke startede denne her blog. Bloggen har givet mig en masse glæder og gaver igennem de sidste 4 år, men ingen gave kan måle sig med den høje fynske mand som jeg hver dag elsker og holder umådelig meget af.


En kærlighedshistorie mellem en Fynbo og en Blogger.
Tak fordi i læste med.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Helene

  Hvor er det bare en sød og dejlig kærlighedshistorie! Jeg er helt vild med at læse det. Jeg er for et par måneder siden kommet ud af et længerevarende forhold, og det har været uendelig hårdt, men det går mig tryg og glad, at kærligheden kan komme, når man mindst venter det <3 Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er fyldt op med kærlighed indeni.Dejligt at læse sådan en fin kærlighedshistorie. Min kæreste og jeg har været sammen i 4 år, og har også en ret fin kærlighedshistorie, det er altid dejlige at tænke tilbage på.
  Du har en skøn blog Caroline, og jeg nyder at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til den nøgne pige.