Lad os snakke om: Fordomme.

Memento Mori

ffff

Jeg sidder i Maltes sofa, lettere irriteret over at min telefon igen, igen, igen er løbet tør for strøm, selvom batteriet siger 20%. “Iphones er lort i koldt vejr” sagde Malte til mig, og det må jeg jo give ham ret i. Jeg gik ellers hjem fra Strøget med god musik i ørene, pludselig skulle jeg fokuserer på bilernes larm og ringeklokkerne fra tusindvis af cykler. Nogle gange er det bare rart at lukke sig inde i sin egen verden og skrue op for musikken, og ned for omverdenen. Jeg har brugt de sidste 3-4 timer inde i byen, desperat søgen efter festtøj til morgendagens bryllup hos Maltes venner. Alle ved at man aldrig finder noget, når man mest leder efter det. Jeg fandt alverdens andre flotte ting, men festtøj var der intet af, med mindre jeg ville ligne en stor palliet glimmer tøs – bevares, det er da yndigt til min påklædningsdukke, men ikke til en 24 årig (25 årig på mandag) kvinde. Efter alt for mange timer, brugte jeg selvfølgelig alt for mange penge, på tøj jeg sikkert aldrig kommer til at gå med igen..

Angående det med at lukke verdenen ude, det er noget jeg har benyttet mig af de seneste uger. Det gik op for mig, at jeg faktisk ikke havde det specielt godt. Jeg havde det godt sådan i al almindelighed, men mit indre var blevet forsømt. Jeg har i mange måneder koblet af ved at se reality tv, og ærligt, det har sgu gjort mig en smule dum. Alt den drama var pisse energitappende og tidsslugende. Jeg troede jeg tog en pause når jeg satte platte tøseserier på, men i virkeligheden brugte jeg unødvendigt meget energi på at bekymre mig om “hvem der ender op med hvem!”. Jeg mistede min kreative energi og lyst, jeg mistede min lyst til at være på bloggen og min lyst til at være på de sociale medier. Jeg havde kort sagt brug for en pause. En pause for at genoplade mine batterier og igen finde frem til lille mig atter engang.

Ser du, jeg er en god blogger (hvis jeg lige må være så venlig at rose mig selv), fordi min blog er drevet af lyst, glæde og ikke mindst af kærlighed. Jeg finder min glæde og lyst til bloggen, når jeg passer på mig selv og forkæler mig selv med de ting jeg godt kan lide.
Jeg kan i og for sig ikke lide at se reality tv, det rager mig en papand! Jeg elsker derimod at læse. Min mor kender mig, og af hende fik jeg bøger i julegave. Bøger der giver dit hjerte og sjæl en ordentlig krammer. I min hjertebog fandt jeg en sætning, eller et ord som jeg vil dele med jer. “Memento Mori” som betyder: husk du skal dø. Hvad bogen hedder og hvad den handler om skal jeg nok fortælle, men det er ikke vigtigt lige nu. Lige nu er “Memento Mori” vigtigt. Memento Mori er et ord fra Middelalderen, hvor man afbillede dødningehoveder og andet, der skulle minde om dødens nærvær. For når vi ved at vi skal dø, så husker vi på at leve. En storm af kuldegysninger ramte min krop da jeg læste det. Jeg genlæste det, læste det højt for mig selv og læste det højt for Malte. Tænkt at noget så banalt, kan være svært for de fleste mennesker. Huske at leve.

Jeg havde brug for at leve. Jeg havde brug for at lukke omverdenen ude, kramme min kæreste, besøge vores familier og hygge om mine veninder. Jeg har ligget og set dyredokumentarer, fordi jeg havde glemt hvor meget jeg elsker dem. Jeg har tegnet, til mine fingre gik i krampe. Jeg har grint, jeg har grædt og jeg har fået min menstruation for første gang i 7 måneder. Stakkels Malte har lige skulle stå model til mine homonelle forandringer, mine humørsvingninger er ikke altid specielt blide.. Anyway.. jeg er glad for at jeg har den frihed som jeg har, til at tage mig nogle pauser fra bloggen. Det er nemlig en vigtig faktor for at jeg bliver ved med at holde af den, holde af at lade mine fingre glide over de små firkantede taster på min mac computer, som danner små ord, som i læser – det holder jeg meget af. Så er der ikke mere tilbage end at sige: Memento Mori. Tak. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Mette

    Hej Caroline dejligt at høre fra dig igen og tak for noget dejligt læsning 😊 Håber du har haft en god jul og at får et godt nytår 🎉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Tak❤️ Hvor har du evigt ret!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: Fordomme.