12 ting jeg har lært i år..

Til den nøgne pige.

2021fd7072e3ac6519b0a99d85fe36ee
Kære nøgen pige i Fitness World. 

Jeg var færdig med min træning og var på vej ind ind omklædningen, for at klæde om til skole. Jeg havde haft en lidt øv dag, jeg havde det ret øv i min krop. Det irriterede mig at jeg ikke kunne løfte så meget som jeg engang kunne. Det irriterede mig at jeg har en firkantet røv som bare ikke vil formes. Det irriterede mig at jeg havde kruset hår som slet ikke så pænt ud. For at opsummerer, så var jeg altså bare irriteret på mig selv og min krop. Du må ikke misforstå mig, jeg plejer som regel at hvile rigtig godt i min krop, men nogle dage er der bare ikke noget der spiller, kender du ikke det? 
Du var færdig med dagens træning og du var lige kommet ud af badet. Du lagde dine ting frem på bænken og du var helt nøgen. Du havde taget dit håndklæde op på hovedet, også var du helt nøgen. Det imponerede mig, fordi jeg ville aldrig putte håndklædet på mit hovedet, hvis jeg ikke havde undertøj på – men det havde du. Jeg er typen der har 2 håndklæder med, så jeg har ét til hovedet og ét til kroppen. 
Du vejer måske nogle kilo mere end mig, men for dig har det ingen betydning. Jeg ville ikke betegne dig som buttet, jeg vil nok bare betegne dig som normal – med lidt til gården og gaden. Din nøgenhed imponerede mig voldsomt. Du gik frem og tilbage i omklædningen komplet nøgen, mens du tog sminke på. Du kiggede på dig selv i spejlet, du ænsede slet ikke os andre mennesker, du så kun dig selv. Du stod bare og kiggede, mens du smilede lidt. HOLD KÆFT HVOR VAR DU SEJ!! 
Jeg var dybt fascineret af din afslappethed og rolighed i din krop – det var virkelig misundelsesværdigt. Du ved det slet ikke, fordi du kender mig ikke – men du hjalp mig utrolig meget den dag. Din rolighed smittede af på mig, og jeg havde lyst til at hoppe forbi alle mennesker, for at give dig en krammer – men af respekt overfor dig og din nøgne krop, så lod jeg være. 
På noget der ligner 2 sekunder, så var alle mine irriterende tanker om mig selv og min krop helt væk. Jeg havde sådan en lyst til at rose dig, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Jeg aner jo ikke om du er tilfreds i din krop eller ej, men jeg gætter på at du i hvert fald ikke skammer dig over den. Jeg håber at de andre mennesker i omklædningsrummet så dig. Jeg håber at de så det samme som jeg, og at det virkede på dem, som det virkede på mig. 
Vi skal simpelthen være bedre til at anerkende vores egen skønhed, og lade være med at spejle os i andres skønhed. Jeg var ikke ude på at stjæle din skønhed, fordi jeg ville aldrig kunne bære den så flot som du. Du gav mig et selvtillidsboost, og jeg bar det med mig hele dagen.. Du rockede din skønhed mega godt. Underligt nok, så følte jeg også at jeg rockede min skønhed virkelig godt resten af dagen. Jeg turde hoppe i noget tøj jeg ellers ikke går i, jeg turde at snakke om emner jeg ellers ikke plejer at være sikker i. Tænk at sådan en “lille” ting, kan have så stor betydning.. 

Til den nøgne pige i Fitness World – Tak! Tak fordi du var nøgen, tak fordi du tog dit håndklæde på hovedet, tak fordi du var oppe og træne lige præcis dén dag! Tak for dig!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

3 kommentarer

 • Line

  Hvor er du bare skøn Caroline! Tak for dig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Kære Caroline.
  Tak for en fantastisk blog, hvor du er hundrede procent ærlig og herlig. Tak for det her indlæg. Den nøgne dame kunne have været mig. Jeg oplever så mange unge piger, der ikke går i bad efter træning og gemmer deres krop væk. Det skræmmer mig. Derfor er jeg blevet mere opmærksom på, at vise roen jeg har med min krop. Vise at en stor røv og små bryster godt kan hænge sammen og vise, at vi alle ser fantastiske ud. I øvrigt glemmer jeg altid et ekstra håndklæde 😉
  Tak for indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m88

  I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this site.
  I am hoping to view the same high-grade blog
  posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 ting jeg har lært i år..