En fynbo og en blogger #2

uge 48.

img_4155 img_4142 img_4145 img_4123

 • Malte har købt nye tandbørster. Han spurgte om jeg ville have den lyserøde (han havde selv taget den blå!), jeg følte mig sikker nok i min seksualitet, til at jeg valgte den grønne tandbørste. Jeg nægter at ligge under for kvindeundertryggelse i form af tandbørste farver!!
 • Jeg er jo monster dårlig til at svare på beskeder. Det er pinligt og dumt! Jeg burde ikke have en telefon nogle gange..
 • Jeg har sendt 50 kr til julehjælpen på mobilpay, deres nummer er:42494944. Lidt har også ret, lad os hjælpe hinanden.
 • Jeg har afleveret min 2. modulopgave, og det føles rart..
 • Udgivet 2 meget personlige indlæg, nemlig Maltes og min kærlighedshistorie. Læs del 1 HER og del 2 HER.
 • Blevet lagt an på af en 17-18 årig dreng, der helt bestemt mente at han var min drømmemand. Jeg aede ham på kinden og gav ham en krammer, søde ven!
 • Accepteret at der er en måned til at jeg fylder 25 år.
 • Jeg har været oppe og træne 2 gange i denne uge, og jeg er mega stolt. Jeg har savnet min træning, og jeg er glad for at overskuddet i hverdagen er på vej op igen.
 • Set “Fight Club” for første gang! Den er jo vildt god!
 • Set Viaplay serien “Forbandet” færdig. Malte og jeg har fulgt med hver onsdag, men må indrømme at jeg er lidt skuffet. Jeg syntes den lagde super godt ud, og man blev virkelig fanget af den, men pludselig kunne de ikke følge med længere. Der var en masse løse ender til slut, og jeg er ret ked af Sarah Sofie Boussninas skuespil. Hun plejer at være virkelig overbevisende og stærk i sine roller, men både Malte og jeg var enige om at hun desværre ikke gjorde det så godt i “Forbandet”. Udover det, så er selve serien super flot lavet, og den er meget fangende.
 • Det er jo sindsygt at det koster 120 kr at komme ind i Tivoli hvis man ikke har årskort! Det forstår jeg slet ikke..
 • Sendt julegave ønsker afsted. I år ønsker jeg mig bla. en brødrister, strikkede karklude, træningssko, Hella Joofs nye bog, god økonomi og en lejlighed..
 • Jeg bliver mere og mere forelsket i min niece for hver dag der går. Tænk noget så småt og nyt kan give en så meget kærlighed.
 • Været meget taknemmelig over jeres respons på mit Orddiarré indlæg. I er fandme de sødeste.
 • Gået i ring om mine advents gaver og prøvet at beherske mig. Jeg hader at jeg ikke ved hvad der er i, det er en alt for stor fristelse for mig at der ligger 3 gaver som jeg ikke må røre. Derfor har Malte valgt at give mig én gave af gangen…
 • Gået med en lille drøm og et lille ønske om at få min egen klumme i et blad! Ja, jeg ved det. Jeg staver som en bladlus og jeg sætter kommaer hvor jeg lige syntes de passer ind, MEN, det kunne stadig være top svedigt!
 • Drukket max 2 kopper kaffe om dagen, ellers har den stået på te. Det har givet mig mere energi og ro i kroppen, tror sgu ikke det var sundt for mig at drikke så meget kaffe, men det smager jo godt det sprøjt..
 • Læst marokkanske godnathistorier op for Malte, mens jeg nussede ham i søvn..
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fynbo og en blogger #2