En fynbo og en blogger #4

Uge 49

 • Jeg har haft en lang uge, som jeg har klaret med en masse positivitet!
 • Jeg overhørte 3 drenge på omkring 10 år der snakkede om hvor stressede de var, mens de drak 2 kæmpe energidrik.. vidste ikke om jeg skulle grine eller græde.
 • Jeg har udgivet dette indlæg 2 dage for sent, sorry!
 • Jeg har følt mig anerkendt og elsket!
 • Jeg har sagt hvad jeg mener, uden frygt for at sige noget forkert!
 • Jeg har afsluttet et modul..
 • Jeg har skubbet bloggen ud af tankerne. Jeg ville gerne skrive noget mere, men energien har ikke været til det!
 • Det er gået op for mig at jeg skal flytte om lidt! Flytte uden at have et sted at flytte hen.. Til at starte med flytter jeg hjem til min mor, indtil der kommer en lejlighed til mig. Det er ikke nemt at være ung og lejlighedssøgende i Kbh.
 • Jeg har for meget lort som jeg ikke gider slæbe ned i min fars kælder til opbevaring. Tænker jeg smider det hele til Røde Kors.
 • Jeg har været til jule jazz koncert med Malte.
 • Jeg har grædt til en jazz koncert! Grædt fordi det var så smukt, og fordi hun sang den sang der skal spilles til mit bryllup! Jeg har vidst hvilken sang jeg vil have siden jeg var en lille pige, tænker jeg skal kidnappe hende så hun kan synge den!
 • Jeg har været oppe og træne 3 gange! SÅDAN!
 • Udgivet det sidste indlæg om “en fynbo og en blogger” hold kæft hvor læste i meget med! Tror aldrig jeg har haft så mange læsere på min blog! Pisse fedt, TAK!
 •  Jeg har spist kage på Bertels Salon 2 gange i denne uge! Deres kager er som at smage et lille stykke af himlen.. mundorgasmer derudaf!
 • Spist pizza og snakket nye spændende ting med Nadja! I kan godt glæde jer til 2017, det gør vi i hvert fald!
 • Lært at jeg ELSKER Hella Joof! Jeg hører hende i Mads og Monopolet og jeg er helt pjattet med alt hub siger! Hun er med til at få mig til at tænke anderledes om mig selv og andre! Hun er så tip top nice at det halve kunne være nok! Jeg vil gerne tænke som hun gør, det lader sgu til at hun har knækket koden til det mere rolige liv! Tak til dig Hella.
 • img_4249 img_4253 img_4259
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Stine

  Hvis du er vild med Hella, så læs hendes bog “papmaché-reglen”, dét vil du ikke fortryde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fynbo og en blogger #4