En prut eller en elefantlort..

25 fucking år..

img_4410_fotor

Ja, sørme så. Så var det min tur til at runde det flotte “hjørne”. 25 år har jeg nu været på denne skønne klode og jeg har for det meste af tiden, været ret vild med det. Jo vist, der har været øjeblikke hvor jeg har været mindre glad, men jeg har kæmpet mig igennem de svære tider og har fået lidt tykkere hud med på vejen.  Men hvad har jeg så lært inde for de seneste år? Jeg er godt igang med mine 20’ere, selvom jeg nogle gange stadig føler at jeg er en ung pige på 19 år. Jeg er sgu voksen. Det ville ikke være unaturligt hvis jeg fik et barn (udover at det ville være mega unaturligt, fordi jeg stadig er et barn inden i!). Jeg er igang med min uddannelse, jeg bor alene, jeg betaler mine regninger, jeg har en fast kæreste, jeg er moster til verdens skønneste pige.. Jeg er med andre ord: VOKSEN, ad for helvede.. 25 år, det her har jeg lært (eller er stadig igang med at lære):

– En badevægt er djævlens værk.
– Man kan ikke måle ens succes på de antal mennesker der følger med en.
– Rittersport museet i Berlin er mit yndlings museum.
– Jeg er ikke bange for mine følelser. Jeg fortalte Malte efter 2 uger at jeg var forelsket i ham, jeg var ikke bange. Hellere være følelsesmæssig “slutty” end at sidde tilbage og aldrig få det sagt.
– Chokolade med mint er helligåndens værk.
– Tag aldrig nedringet på i en biograf.. Popcorn i Bh’en flere dage efter.
– Jeg har ikke brug for at alle mennesker kan lide mig, eller kender mig. Jeg har brugt for mange år på at tilfredsstille de forkerte mennesker.. No more!
– En undskyldning er (næsten) altid en god idé. Selvom det ikke er din skyld, så sig undskyld kvinde i stedet for at være så skide stædig og stolt!! Her snakker jeg selvfølgelig af egen personlig erfaring.
– Jo Caroline, folk vil gerne høre på dig.. Du kan sagtens åbne munden og snakke.
– Små ting gør store forskelle. Blomster i et hjem fx. det kan gøre mig glad. Sæbebobler, kaffe, kram, gratis glæder, gode gerninger, et venligt øre som lytter når du har behov, en note med søde ord, en godnatbesked. Du forstår pointen.
– Vælg bæredygtige og økologiske produkter. Tænk på andre også skal gå på denne jord efter dig! Spis gerne også lidt mindre kød, det dør du ikke af!
– Døde baby jokes er altså pisse sjove. Især hvis de kommer på de mest upassede tidspunker. Hader mig selv, fordi jeg griner så højt af dem.
– Folks glæde er ikke altid dit ansvar. Lad være med at hoppe på tungen for at få dem til at smile.
– Man kan ikke se Harry Potter for mange gange.
– Kaffe er altid en god idé.
– Du bliver ikke sund, fordi du spiser kylling og broccoli i en uge inde i januar.
– Hvis du vil være sund og glad, så læg det der dameblad væk og sæt sig selv under en loop.
– Du kommer aldrig til at ligne hende her, uanset hvor meget du træner!!
– Der er ingen der henretter dig, hvis du siger “nej” til noget du ikke har lyst til!
– Selvaccept er noget af de sværeste og hårdeste jeg har kæmpet for, men det var alle anstrengelserne værd!
– Lyt til den krop, den er klogere end du tror!!
– Shop aldrig på tom mave.. Eller.. Jeg elsker at handle ind på tom mave, på den måde får jeg altid chokolade med hjem..
– Vin smager jo vanvittig lækkert! Malte har lært mig at drikke vin og gin, jeg er kæmpe fan af begge ting.
– Jazz koncerter er noget af det mest undervurderet i mit liv! Mere af den slags tak.
– Vask for helvede hele molevitten sammen. Strømper, bukser, kjoler, rød, gul, hvid, grøn, sort.. Aldrig har jeg prøvet “en rød sok” ulykke. Tror det er en skrøne, for at få mig til at vaske mere også bruge flere penge.. Det er en sammensværgelse.
– Du kan ikke rede hele verden, du kan prøve, men det starter altid hos dig selv.
– Du er skøn, præcis som du er!

giphy

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

8 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen. 25 er stort. Og det er nogle rigtig gode punkter, du nævner.

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kan på så mange måder relatere til det her indlæg – Skønt 😀
  Og tillykke 🙂
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er jeg glad for!
   Tusind tak 🙂

   Hilsner herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke 🙂
  Du behøver ikke stoppe med at være et barn indeni fordi du selv bliver mor. Tværtimod, dit barn vil elske at du kan lege med og leve dig ind i deres univers 🙂

  Rød sokke ulykker sker! Jeg har haft et let lyserødt skær på en smuk tidligere cremefarvet skjorte. Men det er altså sjældent og hvis de stærke farver vaskes separat de første par gange, er de færdige med at afgive farve. (På nær et par gule shorts jeg engang ejede, de holdt aldrig op med at afgive farve).
  Jeg har også engang oplevet en kjole i to farver blive ensfarvet i vask…..
  Men jeg bruger din taktik på trods af de få oplevelser. Hvad vlle livet være uden at løbe de små daglige risici 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak skal du have.

   Krydser fingre for at jeg ikke prøver at få misfarvet tøj 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sindssygt fedt indlæg!! Især det med at lære at sige nej og prioritere sig selv i stedet for altid andres behov, kan jeg virkelig godt genkende. Du er så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Sofie! Er rigtig glad for at du kan lide det jeg skriver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En prut eller en elefantlort..